Vacanta in Grecia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Noi am fost acum 2 ani (in octombrie) la Tolo, o mica localitate linga Naflio (in Peloponez), cam la 1-2 ore de masina de Atena. A fost f.bine, plaja frumoasa, apa minunata, fara aglomeratie (dar si fara prea multe distractii), mincarea exceptionala. Noi ne-am simtit f.bine. De acolo am facut excursii cu masina (lungi) pina la: Corint, Micene + Epidaure, Mystra, Olimpia, Delfi + Osios Loukas,plus Atena la intoarcere.
Am inchiriat un apartament de pe situl urmator:
www.Holiday-Rentals.com
Vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Anul trecut am fost in Halkidiki-Kassandra.
Am rezervat cazare de pe:
www.halkidiki.com/alexandra/index.htm" target="_blank">http://www.halkidiki.com/alexandra/index.htm
Am fost in perioada 28.08-9.09. si am platit 35 Euro /zi la studio iar la apart. 45 eur.
A fost vacanta pe care ne-am dorit-o - cu multa LINISTE!
Am fost trei familii (3 masini), cu copii 3-9 ani si o mamica insarcinata in luna aVa si ne-am descurcat foarte bine.
Anul asta parca ne-am duce pe o insula. Ne-am gindit la Aegina, dar e cam departe (tot cu masina vrem sa mergem) sau mai aproape Thassos.

Mirela




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

roxana, e imposibil sa nu gasesti vila de inchiriat dk intri pe http://www.halkidiki.com/english/index.htm;
eu merg la hotel in fiecare an pt ca am copil destul de mare si maninca de toate, nu necesita grija speciala in acest sens;dk ar fi fost bebe as fi procedat la fel ca tine;
vilele lor sint toate la fel, camera si chicineta cu plita electrica,fridge, vesela si repet self-catering;mincarea nu este o problema, gasesti de toate cit ar fi magazinul de micutz, preturile- ca la noi, calitatea superioara!

Halkidiki este destul de aproape, din acest motiv ti-l recomand, max 800 km functie de bratul pe care il alegi;

M.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mirela, cum sunt camerele la Vila Alexandra? SI baile? Ai ceva fotografii?
Si inca o intrebare: care este problema cu viespile? Multi oameni se plang din cauza lor si a unor muste (horeseflies).

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mirela, si plaja cum este? Apa? Nisipul? Este fain pentru copil de 2 ani? Cat mai multe detalii, te rog! Multumesc!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

sorry roxana, am intzeles ca nu functioneaza site-ul pe care l-am dat mai sus, incearca aici http://www.halkidiki.com/

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Viespile, intradevar au fost o problema pentru noi. Si nu atat pt copilasii cei mici cit pt fiica-mea care era cea mai mare (9 ani) si facea niste isterii de numa'. Unii dintre pitici au fost intepati dar fara nici o complicatie, trecea repede. Am luat de la magazin tot felul de capcane pt viespi dar nu scapam de ele.
Camerele OK, mari,curate, cu chicineta.
Curtea,gradina - o minunatie. Exact cum se vede pe
http://www.halkidiki.com/alexandra/index.htm
Vila e pe malul marii cu o plaja mica,f ingusta, cu nisip nu f fin iar intrarea in mare cu pietre. Pt copilasi si nu numai,la intrarea in apa gazdele nostre au pus saci cu nisip fin. Oricum cu totii ne-am luat papuci de apa pt ca erau arici de mare care ne cam intepau. Altfel apa marii - superba. Cei care faceau scufundari veneau f incintati de imaginile subacvatice iar intr-o zi au venit cu o caracatita pe care am gatit-o si mincat-o
Alti turisti,cazati cu noi in vila, erau mai mult plecati, asa ca eram aproape tot timpul singuri pe plaja . Bine, fiind trei familii pt noi a fost foarte bine asa.
Inca o data spun ca noi ne-am dorit o vacanta ca la tara , linistita si fara agitatia din statiuni. Doar seara, la cina , mergeam in cite o statiune. La taverne mincare f. buna si portii mari.
In concluzie, cu tot cu viespi si arici de mare, si drumul lung pina acolo (aprox.1200 km) noi ne-am simtit f bine.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mirela, m-a incantat foarte mult vila Alexandra , e aproape perfecta(am citit si faza cu viespile si intrarea in mare), oare peste tot in Halkidiki sunt pietre la intrarea in apa, ca parca tin minte ca am mai vorbit cu niste cunostinte si spuneau si ei ca si-au cumparat espadrile ca sa intre in apa, dar nu mai tin minte unde anume au fost, stiu doar ca in Halkidiki.
Melina, am intrat pe site-ul ala, am gasit la vile...ca nu mai stiu care mi-au placut si care nu, le mai iau maine iar si le notez, ca...de la o varsta incepi sa uitimai ales cand sunt atatea.
Aveti idee ,cam cu cat timp inainte poti sa faci rezervare? Oare cu o luna inainte este tarziu? Si trebuie platit ceva cand faci rezervarea? Si trimite voucher prin fax sau cum poti intra in Grecia fara?
Gata, m-am pus pe intrebari sa va stresez putin.
Mi s-a facut dooooooor, vreau la mareeeee. Mai ales ca nici primavara nu este la noi, daramite vara?

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Oanagabriela, scuze, m-am luat cu "vorba" si am uitat sa-ti spun ca am auzit ca in sudul Greciei sunt preturi mai mari si in plus si drumul pana acolo este mult mai lung, deci pica. Si cu Corfu m-am calmat tot din acelasi motiv.
Mai ramane si Thassos, dar nu stiu ce sa zic, e o insula mica si in 10-14 zile cat vrem noi sa stam, ma gandesc ca nu prea am ce face, si in plus am intrat pe un site unde aratau imagini din cateva vile si parca mi-a taiat cheful. Bine, daca aratau asa 2-3 vile, asta nu inseamna ca toate sunt la fel, erau unele care aratau foarte bine.
Stiti, anul trecut am vrut sa plecam pe litoralul nostru, am o cunostinta la o agentie si saraca am inebunit-o: am inceput cu informatii despre unele hoteluri din Eforie Nord, am continuat cu Saturn, Venus, Neptun, mi-am rezervat pana la urma in Jupiter, la Olimpic, am renuntat la rezervare , ca inainte cu 2 saptamani sa ne hotaram pt Paralia. Deci parca vad ca am inceput cu Thassos, Evia, Paralia, Corfu,si ajung in Halkidiki sau.....cine stie unde, prin Honolulu

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

De la site-ul dat de Melina am inceput si noi, anul trecut pe vremea asta, cu cautarile. Foarte multe oferte si vile minunate.
Asa ca le-am luat prin eliminare , am ramas la vreo cinci , apoi am zis hai sa nu fie nici ce-a mai scumpa nici ce-a mai ieftina si care e pe malul marii. Asa ne-am hotarit pt "Alexandra". Le-am scris pe email, le-am spus ca suntem 4 familii (o fam.a renuntat ulterior)cu 4 copilasi. Prin 20 mai am rezervat 1 apt+ 3studiouri , ne-au zis preturile pt sf de august inceput de sept., ne-au trimis confirmarea rezervarii si nr de cont al grecului sa-i punem 25% avans din suma totala. Prietenii nostri care nu au mai putut veni au pierdut avansul 100eur.
In rest,amabili grecii, am tinut legatura pe mail cu ei, cind si cum ajungem si ne-au asteptat.

Mirela de la polul nord
cu gindul la

Mergi la inceput