sarcina 2 luni

sarcina 2 luni | Autor: cristina timau

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt sarcina mea are 2 luni, si ma simt ingrozitor, vomit in fiecare zi de cate 2, 3 ori, nu ma pot concentra la serviciu si ma simt foarte slabita, plus am dureri de spate, ginecologul meu spune ca este normal, oare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gmmonica spune:

Buna Cristina,
Si eu m-am simtit ingrozitor primele 3 luni. Am slabit 4 kilograme, nu puteam manca si nu suportam nici un miros. Dureri de spate in schimb nu am avut, parerea mea este sa consulti un medic specialist.
Iti urez sarcina usoara si bb sanatos!
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Stai linistita, ca nu mai e mult si sigur itzi revii. Din luna a patra o sa te simti din nou bine si plina de energie, si or sa-ti treaca si gretzurile. Si mie mi-a fost ingrozitor de rau in primele trei luni, nu puteam sa maninc nimic si as fi zacut toata ziua in pat, dar pe urma mi-am revenit.
Itzi doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

cristina stai linistita ca trec toate greturile imediat!pana misca bebe!cam inca 2 luni!neaparat sa mergi la control sa iti dea doc niste vitamine si sa vada daca e totul in regula!te pup si intra si tu la mamici de septembrie-octombrie2006!ai sa gasesti alinare acolo!poti sa scrii si la mamaici din mai-iunie dar noi vom fi nascut cand tu ai sa fii la mijlocul perioadei.....oricum te astept cu drag acolo!bafta si bebel sanatos!ce iti doresti sa fie???

RALUCA 25+ http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cristina ,stai linistita ca este normal .Asa este primul trimestru.Eu am avut greturi pana pe la 3 luni.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nimic nu-i mai normal intr-o sarcina ca greturile si starile de voma. Te numeri printre fericitele care au o dovada clara ca sarcina merge bine, caci prezenta greturilor denota o sarcina normala (dar viceversa nu-i valabila, adica absenta greturilor nu inseamna automat ca ar fi o problema cu sarcina).
Alina-te ca nu tine o vesnicie, ca trec si apoi vine o perioada de invidiat: trim. II adica burtica evidenta, energie din plin, voie buna, atentia si admiratia tuturor.
Daca te ajuta cu ceva, de regula greturile incep sa se estompeze dupa sapt. 10 si de cele mai multe ori dispar pana la sapt. 12-14. Eu, la prima sarcina, am avut nesansa sa ma tina pana la 16 sapt., dar nu m-am plans, era o dovada ca totul merge bine si de asta aveam cel mai mare nevoie, caci eram dupa o sarcina pierduta.

.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

cristina, cum se spune pe-aici: i feel you! adica stiu exact despre ce vorbesti. eu m-am chinuit din saptamina 6 pina prin saptamina 19, cind am inceput sa simt ca misca bebe. sper ca la tine sa nu dureze asa mult, insa te sfatuiesc sa eviti pe cit posibil sa fii nemincata, asta intretine starea de greata. mie mi-au facut rau, la momentul respectiv, si bauturile acidulate plus fructele din categoria citricelor. aveam niste arsuri in capul pieptului, de muream!

incearca sa iti iei la tine niste biscuiti neindulciti (mie mi-era si mai greata de la orice dulce), sticksuri, grisine... si bea apa cit mai multa.

29+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina timau spune:

Multumesc pentru raspunsuri, am inteles ca este normal, dar eu nici apa nu pot bea,o vomit ca si mancarea,nu am pofta de nimic, am scazut in greutate, ma constip. Nu stiu ca sa fac sa ma bucur ca voi aduce o fiinta pe lume sau sa ma vait in continuare, sotul meu spune sa fiu mai pozitivista pentru ca o sa iasa un copil deprimat.
Sanatate tuturor mamicilor si copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mai consulta si alt medic, poate iti va da ceva sa te simti mai bine, nu stiu daca e bine sa te simti chiar atat de rau, nu zic ca ar fi probleme cu sarcina, dar poate te ajuta cu ceva contra greturilor, sa poti sa te alimentezi cum trebuie.

sarcina usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

CRISTINA sati linistita ca am auzit si mai rau!se trezeau noaptea ca vomitau!nu suportau nimic nici macar pasta de dinti!mai ai putin si ai sa uiti de toate astea!si o sa iti dai seama ca nici nu a fost asa de rau!mai rezista putin!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Cristina,

Sunt in aceasi situatie ca si tine la a doua luna de sarcina si vomit tot ce prind.

Am consultat doctora si mi-a prescric PRIMPERAN un medicament care iti stopeaza o secretie numita DOPAMINA trebuie sa consulti doctorul neaparat.

La mine a dat rezultate sigurul dezavantaj te adoarme aproape instantaneu,nu trebuie sa ai servici cu asa medicament.

Mie doctora mi-a spus ca am stare de voma exagerata din cauza faptului ca sunt prea anxioasa si negativa si ar mai fi o cauza ;
progesteronul foarte mare dar asta este bine si un semn ca ar fi pe cale sa ai un baiat, avand in vedere ca progezseronul este un hormon masculinizant.

Hai curaj si nu-ti mai fie frica de sarcina sau de faptul ce te vei ingrasa!!

Pupici


http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica

Mergi la inceput