a disparut partitia E

a disparut partitia E | Autor: ingerash

Link direct la acest mesaj

o prietena f buna de-a mea are o problema mare asa ca eu va cer ajutorul: a disparut din computerul ei partitia E. sper ca intelegeti ce spun. adica cd-writerul e la locul lui in computer, dar in total comander pur si simplu nu ii apre E, doar C si D. ce poate sa ii faca sa isi revina?

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

sa reinstaleze windosul... daca e nu are partitia atunci o poate creea....am incercat si eu acum sa dau delete la partitie dar nu merge... poate a apasat pe altceva(daca nu stie sa instaleze...sa faca partitie noua...sa nu se bage singure....eu am invat abia dupa 1 an...insa acum rad si creez partii...f repede )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In nici un caz sa nu reistaleze windowsul!!! Nu asta e problema. C si D presupun ca se refera la hard disk fie ele 2 fie unul dar partitionat in doua. E era probabil CD-writer-ul si nu il mai vede. In primul rand trebuie vazut daca CD-writerul e OK. Nu e suficient sa existe fizic.
1. Trebuie sa existe fizic - exista
2. Trebuie sa fie conectat - fizic - trebuie verificat
3. Trebuie sa fie instalat logic - software dupa caz
4. Trebuie sa fie bun adica sa functioneze
....
ar mai fi.

Nu are nici o legatura cu reinstalarea windowsului.

Un sfat rapid. Sa intrebe pe cineva cum sa faca sa vada CD-writerul din nou.



Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Daca tot ai intrebat...au mai patit-o si altii.

Despre aceeasi problema:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63769" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63769


"Cand alegi un tel, tinteste Luna! Chiar daca gresesti, oricum vei fi inconjurat de stele"-proverb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

multumesc pt raspunsuri, chiar mai intrebasem azi pe cineva si mi-a zis ca probabil nu exista contactul fizic al writterului cu restul hardware-ului, maine merg sa vad daca se poate face ceva.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput