Parinti cu copii de SD 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
asa ca.... voi, toti cei cu copiii sanatosi nu aveti habar cand ne jigniti ... mie persoana aceia mi-a lasat o rana in suflet, peste alte multiple rani...



Poate ca ai dreptate .

Poate ca si suferinta v-a facut mai sensibile, si uneori cauti acolo unde nu e nimic, unde nu s-a spus nici un cuvant cu rautate.

Poate si noua ne e greu sa intram in vorba cu voi(datorita acestei incordari), dar totusi o facem.. pentru ca stim ca va e greu.. La asta te-ai gandit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by adriana

Poate ca ai dreptate .

Poate ca si suferinta v-a facut mai sensibile, si uneori cauti acolo unde nu e nimic, unde nu s-a spus nici un cuvant cu rautate.

Poate si noua ne e greu sa intram in vorba cu voi(datorita acestei incordari), dar totusi o facem.. pentru ca stim ca va e greu.. La asta te-ai gandit?




ma gandesc din ce in ce mai des la asta, pentru ca exista multe persoane care-mi dau buna ziua si eu ma ratoi deja.
ai mare dreptate, incep sa inteleg, mai ales ca , nu de mult , m-am "certat" aici, pe dc, cu cineva pe aceiasi tema. acum imi dau seama ca trebuie sa ma schimb... insa e tare greu cand ai persoane rele in jurul tau. zici ca sunt un arici... asa fac... uneori imi zic sa mai dau "credite".. dar imediat dupa aceea exista o persoana care-mi imi face un rau, cat de mic... uneori ma deranjeaza doar privirea celor din jurul copilului meu: ochii, felul cum se uita la el, la noi.... nu e nevoie sa spuna nimic... caci am inteles din privire... si atunci e greu... a tare greu...

promit insa ca incerc sa fiu altfel... nu stiu daca reusesc

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

scumpioara; esti bine?

uite am gasit un site cu multe , multe link-uri . poate iti e de ajutor! e si romania acolo!

http://www.ds-health.com/ds_sites.htm

exista copii care compun poezii, care fac site-uri, sunt adulti care-si spun povestile.. eu citesc atunci cand am timp... nu prea mai vreau sa citesc pt ca plang si eu ff mult cand ii vad pe altii ce amarati sunt!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Alina, viata, durerea te invata sa fii puternic, tare si mai ales copiii. Nu pot sa povestesc acum, nu am nici dispozitia si nici momentul cum am devenit puternica. Am avut o viata grea, zbuciumata si plina de dudere, probleme de cand ma stiu. Am luptat sa o duc mai bine, sa fiu fericita si am o parte din ele. Ii multumesc zilnic lui Dumnezeu ca o am pe Alexandra si nu este mai rau. Nu mai fi trista, are sa treaca si cu ajutorul lui Dumnezeu nu va fi asa de grav sau afectat. Daca vrei te duc la dr. Olteanu sa-ti vada inimioara puiului si poate si la alti specialisti. Doar sa-mi ceri ajutorul si merg cu tine. Pentru fetita, sot, pentru tine nu mai plange, trebuie sa fii foarte tare ca sa-i cresti sa sa fii alaturi de ei. Noi femeile suntem stalpul casei si fara noi nu ar fi nimic. Incearca si nu te mai gandi, este greu, cumplit dar incearca.
Eu plang foarte rar dar sunt treista, suparata zilnic. Ce sa fac?????Este o situatie, sau sunt intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies. Am o soacra foarte rea care ma tachineaza zilnic, ai fetita bolnava din cauza ta, uite cume, de ce se uita lumea la tine pe strada......si pt. sotul meu, pt. linistea casei inghit cat pot si mai rabufnesc. Are in schimb grija sa ma taghineze cand sunt doar eu cu ea sau si mama mea ca sotul meu sa nu stie. Aseara ii povestea sotului ca Alexandra este posedata si are coarne, am sarit mai ceva ca o leoaica sa-mi apar fetita si sa o cert cum poate sa spuna asa ceva. Ce crezi ca nu ma dosre de cat de mult merg la dr. ....sunt foarte multe dar sunt optimista si sper, lupt pentru cauza puiului meu.
Te rog din suflet sa fii tare, va veni si caldura si fa fi mai usot dar nu te imbolnavi pana atunci.
Sa intri sa-ti spui durerea si oful ca asa te vei simti mai libera, relaxata, mai bine. Eu foarte greu am inceput sa-mi spun durerea si am incercat...am mai facut si prosti si m-au penalizat dar cred ca am invatat din mers toti. Am facut din durere si prea multa suferinta si greseli prin felul de a da unele raspunsuri si nu ma intelegeau, dar a trecut si poate unii m-au inteles si m-au acceptat asa cum sunt. Sa fii tare si deschisa si sa spui tot ce ai pe suflet.
Vergi, Alexandra este foarte bine, de bine ce este IQ=48, nu cred ca mai obtin nici un grad...Il iubeste foarte mult pe Paul si sunt fericita ca i-am facut si eu un fratir sa aiba cu cine sa se joace. Ce va fi mai tarziu, va fi dar am si eu o multumire.
Va pupic pe toti si sa fiti puternice si bune.










Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Doamne ,Paula dar soacra ta chiar intrece orice masura .Cred ca are nevoie de o vizita la medic sa vada daca e intrega la minte .

Am vazut si eu pozele cu cei mici si mi-au placut foarte mult .Alexa parca a mai crescut si imi place ca are o fata foarte expresiva si zici ca tot timpul e pusa pe facut cate o nazbatie .Acum banuiesc ca sunteti foarte ocupati ,si cu aia mici si cu botezul care se apropie .

Ce va fi mai tarziu ? Cine stie ,nu inseamna ca daca copiii mei sunt sanatosi nu pot avea surpize neplacute de la ei .Copiii sunt o "afacere" riscanta.Investim in ei toate sentimentele noastre si tot ce avem mai bun din noi si de multe ori dam faliment .Asa ca ...

Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

iustina: daca-mi dai voie, gandeste mai optimist si vei avea numai succese de la copiii tai. asa atragi energie negativa asupra familiei tale, insa ce ai spus e un mare adevar pe care nu toata lumea-l cunoaste... sau mai bine zis il ignora...

paula: dar cum o mai rabda Dumnezeu pe soacra-ta? eu credeam ca ai rezolvat deja problema. ce zice sotul tau? nimic? eu am o amica ce a terminat-o cu soacra-sa .. n-o primeste in casa ei.. se duce numai fiu-sau la ea. tu de soacra-ta ai timp acum? ii acorzi prea multa importanta, sa stii. si-ti irosesti si cantitaea de energie pe care o mai ai.... trebuie sa pui piciorul in prig caci acum iti e mai greu cu 2 copii... crede-ma. nu mai accepta sa-ti zica . te vei incarca de mult amar si te poti imbolnavi. insa sotul tau gresesete aici tare de tot. el este cel care trebuie sa fie langa tine si sa ia atitudine....

bafta! si gandeste-te!
sanatate maxima!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

cateva linkuri care sper sa va fie de folos

www.downsyn.com" target="_blank"> un site cu un forum foarte bun si cu multa informatie interesanta
www.dsrf.co.uk/ds_cure.htm" target="_blank"> va exista un tratament pt SD?


Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Fata lui Jackie Chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu am vrut sa va spun ce probleme am eu, sau ca am si alte probleme pe langa durerea de mama a unui copil bolnav. Nu pot sa o dau afara pentru sotul meu, nu vreau sa am scandal in casa si sa spuna ca sunt rea. Ce-mi face mie ii face si lui si nu are o limita. Am incercat toate metodele sa o fac sa taca, sa nu mai spuna nimic si am ajuns la concluzia ca are o altfel de problema si nu sunt eu dr. sa o tratez, imi pare rau ca este cu scoala, cu functie...si nu poate sa inteleaga ca asa a fost sa fie .....Nu mai vreau sa spun nimic de ea, v-ati ingrozi de ce este in stare, am o comparatie"este Otilia din Secretul Mariei". Daca va uitati la acest film va dati seama ca este greu din toate punctele de vedere.
Pe data de 21 martie este o intalnire, un fel de zi pe tot globul a persoanelor cu sindrom down, incerc sa aflu mai multe si va dau detalii, unde va fi , ce va fi si ce se va dezbate.
Va pupic si multumim Anda de pagini, de tot.






Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpioara spune:

Multumim mult, Witchie!
Tocmai vroiam sa recomand si eu acest site, o sa vedeti cat de minunat este.
Sunt multe poze cu copii minunati si de multe ori cand ma apuca tristetea intru acolo si stau si ma uit si plang si zambesc.
Multa sanatate tuturor.
Paula, nu stiu cum poti sa suporti creatura aceea. Mult noroc!
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Loredana... intr-adevar... a trecut timpul... Cand ai postat mi-am amintit de vizita ta la mine la maternitate... Amintiri...

Vergi... multumim mult de aprecieri...

La noi soacara a revenit la sentimente mai bune... Ii place ca acum Mihai o iubeste, rade cu ea si o mangaie... Puteti vedea si in pozele din semnatura pe Mihai cu buni si Mihai cu tati cum se joaca... (februarie 2006 - poze noi) Bine... oricum la noi soacra, socrul, cumnata... inca nu stiu ca Mihai are SD...


Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput