Medici pediatri - recomandari

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Multumesc mult Pd .

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Constanta:
Dr. Carmen Dumbrava - Spitalul Judetean- Urgenta copii
sau
Str Bogdan Voda, nr 11, tel 511330 zilnic(L-V) 15-18.


Noi suntem pacientii acestui medic inca din prima zi, iar pe DC mai sunt cativa membri care pot spune cat de mult se implica in aceatsa meserie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

ILFOV-BALOTESTI / DR.MIHAILESCU GEORGETA/POL.SAFTICA-ILFOV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kryssa spune:

Buna seara! M-am mutat de curand in Ploiesti si as dori sa-mi recomande si mie cineva un medic pediatru bun pentru fetita mea de 9 luni. Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am sperat sa gasesc recomandari si pentru BUZAU. Eu nu sunt multumita de pediatra fetelor mele, speram sa aflu mai multe despre un alt medic.


Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bidu75 spune:

Il recomand cu caldura pe d-nul dr. Stanciu Adrian de la Budimex,sincer eu ajung la dumnnealui in situatii de criza si de fiecare data am rezolvat problema foarte repede. La o enterocolita dupa o luna de tratament si regim(ma saturasem eu de gatit orez dar copilul de mancat)intr-o saptamana am rezolvat-o si dupa o raceala de 3 saptamani cu tuse puternica (dadea din tuse in varsaturi)in 2 zile copilul nu a mai tusit.Asa ca poate sa fie cat de grabit si zgarcit la vorba daca imi vindeca copilul nu ma deranjeaza.
Si d-na dr.Ciurea Mirela neonatolog la Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

In Constanta, ce medic pediatru imi recomandati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kores spune:

quote:
Originally posted by bidu75

Il recomand cu caldura pe d-nul dr. Stanciu Adrian de la Budimex,dupa o raceala de 3 saptamani cu tuse puternica (dadea din tuse in varsaturi)in 2 zile copilul nu a mai tusit.Asa ca poate sa fie cat de grabit si zgarcit la vorba daca imi vindeca copilul nu ma deranjeaza.
Si d-na dr.Ciurea Mirela neonatolog la Cantacuzino

mami de bb Antonia



Bidu cum ai rezolvat situatia, ce ti-a dat pentru tusea asta nenorocita care la noi a devenit cronica(laringita); ai fost la cab particular; eu nu sunt din buc si mi-ar fi bine sa merg dim pt internare si investigatii amanuntite la el

nu ai PM activat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by anda74

Eu o recomanda cu cea mai mare caldura pe dr pediatru specialist DANIELA TAROPA ,de la policlinica Vitan.Noi suntem la dansa din prima zi de cum am sosit acasa.Alex are acum 1 an si 2 luni,timp in care dumneaiei a venit acasa lunar,ne-a vaccinat,ne-a recomandat cele mai bune tratamente,iar despre sfaturile de a ne face mari numai spun...alimentatie,jucarii...etcNoi ii multumim ca exista,ptr ca numai o mama la primul copil si fara ajutorul celor mai varstinici ,stie ce inseamna sa intri in panica,iar cineva sa te incurajeze si sa-ti spuna ca toate mamele trec prin asa ceva




Este intr-adevar o foarte buna profesionista si un om de exceptie!
Eu am lucrat cu ea, am fost colege cam 2 ani de zile. Dar ma feresc sa mai fac recomandari pe forum, pt. de obicei sint considerate subiective, fiindca si eu sint tot in bransa. Gresit! Pe cine nu merita, nu recomand!

Sanatate multa piticutilor!




Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica




imi pare tare rau de recomndarea facuta,dar niciodata nu voi mai face recomandari pe nici un forum...am avut mare dezamagire din partea dnei dr...pe langa lipsa deontologiei profesionale,multa superficialitate si rautate...ceea ce nu caracterizeaza aceasta meserie,dedicata omului...sunt multe de povestit cu privire la competenta si profesionalismul dumneaei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

Mamicilor,

De dr. pediatru Iordachescu Mihai de la Medlife ati auzit ceva?
Ni l-a recomandat o doamna dr. ecograf care stie ca fetita mea are probleme mai deosebite. Oricum vom merge la el si va spun impresiile apoi. Desi am din ce in ce mai mult impresia ca recomandarile noastre sunt subiective. Eu am fost la 2 dintre super VIP-uri de pe aici si am ramas dezamagita si indignata chiar.

Mergi la inceput