Medici pediatri - recomandari

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Originally posted by RalucaCostiurin

O recomand si eu cu caldura pe Dr. Mirela Ciurea , neonatolog la Cantacuzino. Foarte meticuloasa la consult, acorda atata timp cat este necesar, poti sa-i pui orice intrebare, cat de tampita, si-ti raspunde cu o rabdare ingereasca. Scrie totul in caiet, foarte organizat si clar. Mereu de gasit - ii lasi mesaj si te suna imediat ce poate (eu obisnuiesc sa specific daca e urgent sau nu, cu toate astea n-a trecut ziua fara sa ma sune). Genul de om deschis, care mi-a zis ceva gen: nu ma deranjeaza sa nu faci ca mine sau sa consulti si pe altcineva si sa ai alt tratament, dar te rog sa-mi spui si mie, sa nu facem ceva ce sa se bata cap in cap. Pana acum a avut fler mereu in ceea ce il priveste pe Radu, care s-a nascut cu o lipsa de Ca f. mare, fontanela de 10/15cm si a recuperat excelent. Nu este pentru medicatie excesiva. E deosebit de corecta cu onorariul (ne-am dus noi la ea si a nu a vrut nicicum sa retina partea care considera ca este pentru deplasarea acasa). Dupa parerea noastra, este un bun profesionist si un om cu caracter (si chiar e moarta dupa copii).
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze


Sunt cu totul de acord. Pe Eduard il are in grija inca de la nastere si nu stiu ce ne-am face fara ea. Acum mai am putin si nasc si recunosc ca sunt mai relaxata la gandul ca o voi avea alaturi zi si noapte. O recomand cu toata inima.

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 34+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AISHA spune:

Buna fetelor,

De DR CRACIUN ADRINA de la CANTACUZINO a auzit cineva? Puteti sa imi spuneti cum este?

Multumesc, Aisha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Si eu il recomand pe Dr. Stanciu,- Budimex. E un foarte bun profesionist!
Nu stiu cum era inainte, dar acum ma chinui aproape o zi sa-l prind si sa-mi fac o programare la cabinet. Am un mare avantaj ca stau f apoape de cabinet.

Am intrat la acest subiect sa caut un alt medic pediatru si vad ca marea majoritate a recomandarilor se indreapta catre Dr, Stanciu-Budimex.
Caut un medic mai atent si nu f grabit la Dr, Stanciu. Acum a ajuns sa faca programari din 5 in 5 min. Totul merge ca pe banda si numai datorita profesialismului sau si datorita sutelor de solicitari. In schimb mereu am de pus mai multe ? si nu reusesc sa le pun si ma trezesc ca am iesit din cabinetul dansului.
.


albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina A spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Buna fetelor!
Eu urmeaza sa nasc in maxim 1 luna si inca nu mi-am gasit medic pediatru. De fapt, am fost atit de stresata cu alte probleme (am o sarcina dificila, trebuie sa stau aproape numai in pat), incit am tot amanat problema gasirii unui medic pediatru.
Va rog mult de tot, daca ma puteti ajuta cu informatii despre un medic pediatru bun in zona Militari/Drumul Taberei, v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc!




cel mai comod pentru noi a fost : medic de aproape pt vaccinuri , retete laptic etc si medic pediatru - dr. Santimbreanu Mircea dela policlinica Eforie - pentru cazuri de boala. Cred ca e bine sa ai un bun specialist pt bb dar daca bugetul este mai rigid poti merge in cartier dupa cum spuneam pt vaccinuri si alte maruntisuri .
Numai bine


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami1 spune:

stie cineva ceva despre andone georgeta, medic de familie? eu am puiul la ea si initial am fost multumita, dar mai nou imi pare ca da prea usor si prea multe antibiotice si consulta cam superficial. as cam schimba-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razvanel spune:

buna
ma numesc Cristina sunt mamica lui Razvan si vreau sa va intreb daca stiti ceva doctor pediatru bun din Arad
va rog raspuns va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

mi-au trebui 3 luni sa ma hotarasc sa scriu, am lasat sa treaca putin timpul ca sa incerc sa fiu mai obiectiva.
de fapt, nici acum nu vreau sa va spun povestea mea, imi e mult prea greu, vreau doar sa va atrag atentia asupra dr. ana culcer si restul colectivului de la neonato (nu spun de toate dr. de acolo, ea e sefa si dicteaza politica, ea mi se pare cea mai responsabila).

va spun numai ca acolo se insista habotnic pe alaptatul la san si pt. cazurile unde chiar este contrainidicat (asta am aflat mai tarziu, de la budimex si alte oprinii, din pacate am avut incredere in medicii de acolo, pt. ca ei il salvasera la inceput, nastere la 31 sapt.). Copii nascuti prematur la 30 sapt. sau chiar mai devreme pusi sa suga la 34 sapt., la 1400-1500g, un efort mult prea mare, si aceasta trecere mult prea brusca. cazul meu, duminica la 1570g - pus prima data la san, vineri sapt. urmatoare - 1590g - gonit acasa ("sa fac loc si la altii - citat din tanti culcer!). comparati cu giulesti unde aflu ca primul biberon (care nu oboseste) se introduce la 1800g, si trecerea e treptata in cateva saptamani!
Ce indicatii deosebite imi dati?
Nimic, cat mai des la san!
cat trebuie sa ia zilnic in greutate, sa-l cantaresc, sa-l urmaresc.
nu-l cantari, tu pune-l la san non stop.

Asta e politica acolo, san de la 34 spat., dupa numai o zi de supt, chiar daca nu a luat in greutate, gonit acasa.

In cazul meu, din cauza acestui supt des si fortat, copilul s-a extenuat, sistemul imunitar i-a slabit, si la cea dintai raceala nu s-a mai putu face nimic. luni am fost la control la culcer care a zis ca nu-i nimic grav, sa ma duc acasa si sa vin la 12 ore la spital pt. inj. cu antibiotice (va dati seama, copil de 2200g, racit, plimbat de 2 ori pe zi pe holurile spitalului, in lifturi supra-aglomerate!!), mie mi se parea ca arata rau si la insistentele celorlalte doctorite mai mult m-a trimis la budimex, unde in prima ora a trecut pe masca cu oxigen, transfuzii etc, iar marti era la ventilator.

poate ca pierderea imensa suferita m-a inveninat atat contra celor de la municipal, insa luati numai faptele, nu am rabdare acum sa intru in alte amanunte cu alte greseli imense, si din partea ,mea, ca am ascultat de ele (de ex. sa scot copilul la plimbare - cei de la budimex au zis ca nu trebuia scos deloc din camera lui, si consultatiile trebuiau facute acasa, daca m-au gonit din spuital, sa vina acasa sa-l vada, nu sa ma cheme saptamanal la control prin spitalul ala aglomerat; sau la ingrijorarea mea ca ceilalti 2 copii sunt raciti si nu pot sa-i tin departe, dr. dan a zis ca nu-i problema, numai rubeola, rujeaola si varicela sa nu ia, o raceala nu-i nimic!!, mai ales ca-i alimentat la san - se pare ca alaptatul e considerat un imunostimulator general de catre cei de la municipal).



hair

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hairimi pare rau ptr pierderea suferita....
Sa stii ca am mai auzit undeva o poveste asemanatoare cu a ta..tot cu dr Culcer in rolul principal. Initial n-am crezut..dar acum ca spui si tu.... Of, mie mi se pare o prostie sa insisti pe faza cu alaptatul. Daca nu se poate, asta e. Am o prietena care e disperata de 2 luni ca copilul care are 5 luni, nu mai vrea sa suga. Si urla, si ea se mulge zi-noapte, si nu doarme, si plange, se cearta cu sotul, copilul e nemultumit, si uite asa a intrat intr-un cerc vicios. Asa ca zic...cui ii foloseste asta?
Mai bine o mama linistita si fericita care nu mai alapteaza decat una zurlie dar "alaptatoare"
Eu una am alaptat pana la 4 luni cand fata s-a intarcat singura din motiv de lene de supt, dar n-am facut o tragedie din asta..si e bine sanatoasa si grasa
A nu se intelege ca-s impotriva alaptatului, dar unde nu e..nu e

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sorry..am iesit nitel in afara subiectului..dar mi-am adus aminte de asta..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Policlinica 10, Bucuresti, sector 1 - Dr. Doctor Guta si Doamna asistenta Marta Bors

Noi de ei apatineam prin domiciliu si la ei am ramas. Sunt draguti, insa mereu e aglomerat si asteptam cam mult... Nu dam daru' la fiecare consultatie, doar de sarbatori, ca ne face noua placere sa le ducem o cutie de bomboane sau o cafea.

Una peste alta, pana acum a fost bine (si avem deja 4 ani si jumatate).


Caprioara & Matei


"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput