Medici pediatri - recomandari

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

tu cunosti pb,miltisus,ca doar esti asist.acolo,la sursa...de-ar citi mamicile de-aci,saracele ce-ai scris tu despre ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristas spune:

eu merg pe mana dr stanciu. prefer un profesionist ocupat decat un ageamiu liber.
mi-a scapat fetita de o infectie materno-fetala cu klebsiella luata din maternitatea spitalului laudat. prefer sa nu comentez competenta dr C, dr J s.a din acest spital. i-ati "laudat" indeajuns.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess4u2000 spune:

Vreau sa stiu ce parere aveti despre Dinulescu George de la Pol.Titan. Am vazut ca este f.ocupat si de obicei nu se sta exagerat de mult, datorita sistemului lui de lucru dupa programari. DAR mie mi se pare ca e prea distant, prea rece cu copiii. Nu are prea multa pregatire psihologica si nu-mi dau seama dac iubeste copiii, asa cum vad ca unele dintre voi scriu despre alti medici PEDIATRI. E foarte adevarat ca am depasit pana acum problemele pe care le-am avut cu ajutorul lui, dar ultima data la consult, pentru ca baiatul meu era foarte speriat ( si e numai vina medicului pentru ca nu stie sa vorbeasca, sau nu vrea, in asa fel incat sa le alunge teama celor ca baietelul meu), l-a bruscat aproape si l-a impins cu mana in stern ca sa se lungeasca. Mie mi s-a parut un gest urat si neprofesional pentru un medic pediatru, cu atat mai mult cu cat copilul meu are doar 2 ani!. Va rog, daca l-ati cunoscut, spuneti-mi cate ceva despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

O recomand cu caldura pe doina doctor chirurg Niculina Bratu care mi-a urmarit baietelul de la 6 saptamani pentru hernia inghinala. M-a invatat ce sa fac pentru a amana operatia cat mai mult si asa am ajuns la operatie la 1 an si 4 luni. Cand bebe avea 6 saptamani am fost prima data la dr.Basca de la GA si el vroia sa-mi opereze atunci baietelul (prematur avea 3 kg la varsta aia).

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexabebe spune:

Eu una va spun sincer ca doctorita fetitei mele ma cam scoate din sarite. Are niste idei de te ia capul! Am vazut ca spuneati de doctori care iti recomanda alaptarea, ajugand bebe sa flamanzeasca; pai, asa si doctorita lui bebe al meu. Dar am zis ca ea si am facut ca mine si am ajuns sa intarc pe bebe la 2 luni. De atunci este super bine si a luat extraordinar de bine in greutate (s-a nascut la 8 luni cu 2.850 kg, iar la 9 luni avea 9.5 kg). Asa ca... eu zic ca cel mai bine este sa mai facem si cum ne indeamna inima si instinctul de mame.
Sa spun ca defapt cabinetul dnei doctor Ianculescu il tine mai mult asistenta ei? Asa este!

Apropos! Un medic bun pentru o operatie de polipi? Multzam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Eu urmeaza sa nasc in maxim 1 luna si inca nu mi-am gasit medic pediatru. De fapt, am fost atit de stresata cu alte probleme (am o sarcina dificila, trebuie sa stau aproape numai in pat), incit am tot amanat problema gasirii unui medic pediatru.
Va rog mult de tot, daca ma puteti ajuta cu informatii despre un medic pediatru bun in zona Militari/Drumul Taberei, v-as fi foarte recunoscatoare.
Va multumesc!


Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tedita spune:

Buna, as vrea sa imi spuneti daca cineva are detalii despre dr dascalescu care activeaza la colegiul medicilor de pe bulevardul Timisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Cristina Ana, nu iti recomand sa iti alegi dr. in functie de zona. Noi am patit-o, din comodotate am ales sa mergem cu bebe la un dispensar care este chiar in fata blocului nostru. Luam copilul in brate si ajungeam in 10 secunde acolo. Mare prostie am facut pt ca am nimerit la o dr. care ni s-a parut f. buna la inceput, doar ca ne-a creat mari probleme. dadea antibiotic la orice, astfel ca am ajuns la un an sa constat ca bebe luase deja de opt ori antibiotic. Iar copilul meu este un copil normal, care nu raceste mai des decat altii. am schimbat-o, acum mergem la Medlife la dr. Marcu si suntem cat se poate de multumiti de ea. De sapte luni, fetita mea n-a mai luat antibiotc decat o data pentru o amigdalita pultacee (adica era chiar necesar). Cand nu am masina acasa, merg cu taxi si platesc 150.000, deci e departe, dar nu-mi pasa deloc. Prefer sa ajung mai greu la un dr. foarte bun, care stie ce face, decat doar sa trec strada si sa dau de dr. iresponsabili.

Diana, 28 ani, gemeni/rac

Ianca Printesica si Super Mamica

http://community.webshots.com/user/ianca14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxycris spune:

Doctora Maria Sotropa,de la policlinica Pescarus,din sectorul 2,e medic specialist pediatru,si mare iubitoare de copii,o recomand cu multa incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

O recomand si eu cu caldura pe Dr. Mirela Ciurea , neonatolog la Cantacuzino. Foarte meticuloasa la consult, acorda atata timp cat este necesar, poti sa-i pui orice intrebare, cat de tampita, si-ti raspunde cu o rabdare ingereasca. Scrie totul in caiet, foarte organizat si clar. Mereu de gasit - ii lasi mesaj si te suna imediat ce poate (eu obisnuiesc sa specific daca e urgent sau nu, cu toate astea n-a trecut ziua fara sa ma sune). Genul de om deschis, care mi-a zis ceva gen: nu ma deranjeaza sa nu faci ca mine sau sa consulti si pe altcineva si sa ai alt tratament, dar te rog sa-mi spui si mie, sa nu facem ceva ce sa se bata cap in cap. Pana acum a avut fler mereu in ceea ce il priveste pe Radu, care s-a nascut cu o lipsa de Ca f. mare, fontanela de 10/15cm si a recuperat excelent. Nu este pentru medicatie excesiva. E deosebit de corecta cu onorariul (ne-am dus noi la ea si a nu a vrut nicicum sa retina partea care considera ca este pentru deplasarea acasa). Dupa parerea noastra, este un bun profesionist si un om cu caracter (si chiar e moarta dupa copii).
La polul opus o situez si eu pe Coca Ilie de la Dispensarul D14 deci bila neagra cu mentiune speciala, noroc cu asistenta ei dna Jeni, care mai are ceva experienta....
Si la CMU, o impresie favorabila ne-a lasat si dna Adyna Zelenac, cu care am interactionat doar cu ocazia vaccinelor, dar si ea l-a controlat pe Radu cu simt de raspundere si ne-a dat sfaturi competente.
Am fost doar o data, tot la CMU, la dna dr Mihaela Scheiner, sa va zic drept, obisnuita fiind cu stilul dnei Ciurea, care il lua pe bebe la puricat pe toate partile, dansa nu mi s-a parut tot la fel de meticuloasa. Cu toate acestea, a mers f.rapid si cu mult fler la problemele lui Radu (fontanela, Ca, un suflu sistolic, DA...) deci cred ca isi spune cuvantul o experienta si un rodaj dat de varsta.
Cam asta, din experienta mea....

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput