Dialog: Moda cu burtica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Dar in Cluj oare unde gasesc si eu imbracaminte pentru gravide, care sa poata fi purtata, nu din aia casre fie arata a haine pentru tigani, sau bluze pentru balene. Umblu de 3 sambete prinmagazine pentru gravide si nu am reusit sa-mi iau nimic. Am impresia cateodata ca producatorii de haine nu se gandesc ca si o gravida vrea sa arate bine, sau mai bine spus mai ales o gravida vrea sa arate bine. Nu-i de ajuns ca ne ingrasam (unele dintre noi) si ne pierdem increderea in noi din cauza siluetei, sa nu ne putem bucura nici de niste haine dragute, care sa ne aduca putin soare si incredere ca suntem totusi niste FEMEI FRUMOASE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Eu sunt deja ingrozita si nu am decat 15 saptamani. Si in plus din start eram la categoria xxl ce sa mai vrbim de burtica ce va veni in curand. Am gasit vreo 2 site-uri dar au niste preturi infricosatoare si par de calitate indoielnica. Iar de umblat prin magazine pe caldura asta nici gand. Sunt de-a dreptul ingrozita. Si vorba aia: niste haine de birou unde gasim????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mushulica_p spune:

Ooof, burticutelor... ma alatur cu toate reprosurile si nemultumirile la adresa croitorilor de haine pentru gravide:(

De ceva timo ma lupt sa le dovedesc tuturor ca nu sunt o alintata, ci chiar is urite hainele pt gravide si nu mi s epotrivesc deloc! ii conving f usor pe cei care merg la cumparaturi cu mine, dar restul ma considera alintata si capricioasa foc, ca de, nu stiu cum vrei sa mai arati, arti asa ca o femeie gravida, la ce te astepti? Adica... arat ca un butoi? asta vor sa spuna? Ca stau naspa de tot ... parca pe sperietoare...
Eu is obosita de: imbraca ce o fi si nu te alinta, ca asa tre sa stea:/

Va pup pe burticute!

Ludmila 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samburel spune:

in Sinaia am gasit niste pantaloni reglabili in talie ( au niste catarame care iti permit sa adaptezi pantalonii dupa marimea burticii), insa se potriveau pt o burtica mai mititica. eu sunt in 10 saptamani si cred ca o sa-i mai pot purta cam 1 luna.
de curand am observat un magazit pt noi in apropierea sediului BCR de pe calea Victoriei. Din vitrina nu mi s-a parut ca ni se ofereau multe posibilitati dau expuneau ceva piese pt birou cam fara sare si piper. Oricum gusturile nu se discuta, asa ca succes la cumparaturi doritoarelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

bantuind pe forum fara rost v-am descoperit vorbind despre lucrul care mie mi-a zdruncinat existenta.cate sunteti? va numar pe degete....
in 2003 cand am ramas insarcinata, m-am confruntat, la fel ca si voi, cu problema hainelor pentru gravide. nu gasiti voi in Bucuresti care e foarte mare dar ce sa mai zic eu in Galati!?
am hotarat atunci, in timp ce imi cautam haine pentru diverse ocazii, sa deschid un magazin de profil, cu haine pentru gravide.
zis si facut....am facut un plan de afaceri, am calculat sumele, am cautat locatia potrivita, am discutat cu cei care imi puteau face publicitate si am pornit la drum.
lucrul cel mai greu a fost sa gasesc producatori de confectii pentru gravide.a fost foarte greu pentru ca nu stiam de unde sa incep, unde trebuie sa merg, cu cine sa vorbesc si despre ce.
pana la urma vanzatoarele de la alte magazine discutau cu vanzatoarele de la magazinul meu despre targurile de confectii.
fuga acasa! cauta pe internet! le-am gasit, m-am urcat in masina si la drum....cu ochii inchisi.PRIMUL TARG A FOST CHIAR LA BUCURESTI!
am cautat locatia , am gasit-o cu greu si acolo nu am gasit aproape nimic,doar niste haine anoste si lalai si nelipsita salopeta pentru gravide.
am discutat despre o posibila colaborare despre modalitati deplata si am hotarat curajoasa sa incerc. preturi destul de mari,haine destul de uratele,dar voi pune un adaos minim si sa vedem ce o sa iasa.
problema era ca producatorii aveau conditii ce ii avantajau doar pe ei:plata la 15 zile ,indiferent de vazari , cu cec si nici o posibilitate de returnare a produselor in cazul in care vanzarile nu erau la nivelul asteptarilor.
ok, lasa ca ma invechesc eu in domeniu si renunt eu la voi!
nu aveam incotro! anuntasem cu surle si trambite deschiderea magazinului pentru gravidute si trebuia sa arat lumii ceva!am mai gasit unele hainute la alti producatori care puteau indeplini cerintele unor hainute speciale cum sunt cele de gravida:aveau bata elastica, sau erau cu talie foarte joasa, bluzele cu taietura sub sani erau bune pentru burtici, tricouri care se mulau pe burta pentru gravidutele indraznete, am gasit chiar si un manechin cu burtica la un pret destul de piperat,dar ce sa-i faci!? sacrificii!
cand am deschis magazinul eram cu nervii intinsi la maxim.
era tare urat si saracut!
am completat restul cu haine pentru adolescenti.
am inrosit internetul cautand tot ceea ce insemna haine si accesorii pentru gravide.
spre norocul meu am mai gasit 2 producatori romani:unul in Iasi si unul la Timisoara.
am sunat, am vorbit cat mai profesionist posibil, pregatita de revistele si site-urile in limba engleza.
ok, nici o problema! va trimitem produsele noastre prin curier ,vedeti daca va sunt pe plac si daca merg la vanzare, plata la colet si mai vedem.
am acceptat, eram nevoita s-o fac, mai ales ca intrasem in hora si trebuia sa dau din picioare.
de la Iasi am primit hainute dragute,culori acceptabile, denimul era cam scortos dar nu era foarte scump.
de la Timisoara am primit produse atat de urate incat le-am trimis inapoi cu urmatorul transport:nu puteam sa vand asa ceva!erau de-a dreptul hidoase! nu se poate sa existe vreo femeie careia sa-i placa sa cumpere asemenea uratenii!beah!
magazinul incepuse cu stangul...abia se taraia.eu cautam permanent metode de a-l promova, de a-l face sa mearga:imprastiam fluturasi prin zonele aglomerate, am pus o reclama in ziarul local ce avea si are maxima audienta, am facut promotii si am cautat sa ma perfectionez.nu mai pierdeam nici un targ:in februarie- mai la Constanta si septembrie-octombrie la Bucuresti. erau intotdeauna 2 producatori cu haine pentru gravide:cei de la Iasi si cineva de la Deva.ok, de la Iasi luam ceva si de la Deva altceva.
apoi am descoperit targurile pentru copii si am mai gasit 2 producatori: Cluj si Harghita.bun.
am reusit sa amenajez un magazin cu haine pentru gravide in 3 ani.am cautat producatori de lenjerie pentru gravide si m-am intins un pic si asupra produselor post natale, sutiene de alaptat, centuri abdominale pre si post natale, camasi de noapte pentru alaptat si pijamale de gravide,ciorapi compresivi.
nu ma intrebati cat timp si bani si nervi am alocat cautarii si vanarii producatorilor si produselor.
cu exceptia firmei din Iasi care mi-a oferit numeroase informatii si ajutor ceilalti producatori sunt si la ora actuala dificili si rigizi.
nu se pliaza dupa dorintele clientilor, nu inteleg ca uneori marfa trebuie luata inapoi, ca o colaborare inseamna 2 parti implicate, ca nu numai ei au cheltuieli...
treaba nu mergea la magazin si nu intelegeam de ce!
colindam zilnic magazinele sa vad ce diferenta era intre al meu si al altora.de cate ori aveam ocazia colindam magazinele din Bucuresti, Braila, Constanta, Brasov.
am facut un sondaj de opinie a clientelor, le-am intrebat daca le plac hainele, daca sunt prea scumpe.
da, unele produse merita atentie dar sunt totusi prea scumpe.
scumpe?!
hai sa va dau preturi aproximative:cam 110 ron o salopeta, 99 ron un pantalon si un blug care indeplineste toate standardele doar ca are bata elastica 145 ron.
rochii intre 75-150 in functie de model.
bluzitele intre 35-69 ron.
compleuri sport (panatalon si vestuta sub care poti purta o bluzita)145 ron
compleuri business sau pentru birou cu preturi cuprinse intre 135-178 ron
pantaloni pentru birou si camasi cu preturi inte 45- si 100 ron.
mi se pare acceptabil.nu depasesc cu nimic preturile altor haine, de "normale", cum le spunem noi.
am inceput sa merg la Bucuresti si sa vad ce preturi se practica acolo.am facut cadere nervoasa cand am vazut ca preturile erau aproape duble fata de cele pe care le aveam eu.
am inceput sa merg in salile de asteptare ale cabinetelor ginecologice, sa las pliante publicitare si sa observ cum se imbraca femeile insarcinate cand merg la doctor.
erau 2 gravidute imbracate cu haine de la magazinul meu si restul in trening si cu un pulover lalai dar aveau poseta!,una avea tricou de barbat, alta ziceai ca a venit din fata televizorului.ziceai ca sunt pedepsite si nu fericite ca vor fi mamici.
acum, dupa 3 ani de de cand am pornit la drum am ajuns la concluzia ca femeile din orasul meu nu stiu si nu vor sa se imbrace cu gust.
sunt putine cele care o fac. vor haine frumoase si la preturi mici, adica chiar mici, nu acceptabile.
as vrea sa ies din joc dar nu prea pot, nu am ce sa fac cu marfa, am stocuri de asta vara dar vanzarile sunt in plop.
sper din tot sufletul sa imi revin, dar cu parere de rau spun ca voi renunuta la hainele de gravide. nu se merita. asa cum spunea cineva adolescentele sunt mai dispuse sa cheltuie bani decat viitoarele mamici.
aaaa, uitam sa va spun ca am produse de gala pentru revelion si alte ocazii festive foarte dragute si la preturi accesibile.
dar degeaba, vor mai ieftine!



Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

de ce? nemoderate? mi-a scapat ceva?

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza-shop spune:

quote:
Originally posted by viorica avram

de ce? nemoderate? mi-a scapat ceva?

Viorica

In primul rand, multumim mult-mult pentru postarea ta - este interesant sa aflam cum se vede Moda cu burtica si din partea cealalta a "baricadei"
In al doilea rand: de ce moderare? Aceasta sectiune a forumului este moderata tocmai ca sa nu ne scape noua, Buburuzelor, ceva - vreo intrebare, vreun comentariu, vreo critica :)) - pe toate le citim cu mare atentie. Si cu drag.

Mergi la inceput