M-am hotarat ......adoptie(18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Ina ,sa-ti traiasca bb-ul.Sigur are doar o luna(glumesc!)?
Ce papa de e asa rotofei?Tu l-ai luat din spital parca.spune-mi si mie cum ai procedat,te rog frumos.






pupici la mamici si bebici

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Cu siguranta are o luna dar el s-a nascut cu 4.100 kg..asa ca am baiat mare. Da eu l-am luat de la 4 zile, insa l-a externat mama si mi l-a dat mie dupa care eu am obtinut plasamentul lui, altfel era foarte complicat si cu siguranta nu stiu daca il mai puteam lua. Am pus poze noi intr-un nou album.
Pupici

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Ina, am vazut pozele. Sa-ti traiasca Andrei si sa va bucurati de el. Este din ce in ce mai scump si, asa cum spuneai, mai bucalat
Pupici la mamici si bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ina sa va traiasca bebeul ,E nascut chiar de aniversarea casatoriei noastre.
Patri abia astept sa ne intalnim in parc cu bebeii.

Fetelor am si au o nelamurire.Scrie undeva in legea asta "minunata" ca daca doreste mama,atunci cand isi da acordul la adoptie, poate sa cunoasca familia care adopta copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Asi
Am inteles ca dupa legea asta noua intalnirea intre cele doua mame la judectaorie este inevitabila.Eu am spus ca nu as vrea sa o vad si sa ma reprezinte un avocat dar mi s-a spus ca nu se poate.DEci....

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna dimineata, si iar va doresc o saptamana plina de realizari!
Nu trebuie sa se intalneasca mamele la judecatorie, cred ca procedurile nu se fac in aceasi zi-renuntarea si incuviintarea-- eu oricum am sa intreb asistenta, dar ea spunea ca acum se ajunge mult mai greu ca parintii naturali sa cunoasca date despre parintii adoptivi, pe mine m-a interesat de la inceput acest subiect. Daca azi ajung sa vb cu asistenta asa cum ar trebui, o sa ma lamuresc si cu subiectul acesta.

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Bine v-am regasit ! Am lipsit cam mult, concediu in doua reprize !
Am vesti bune si vesti mai putin bune, dar rezolvabile.
Vestea buna este ca am primit ( in sfarsit!!!) hotararea de incuviintare a adoptiei si am inceput sa numar zilele. Anul trecut pe 7 septembrie am primit telefonul prin care eram anuntati sa venim sa vedem copilul si anul acesta in aceeasi perioada vom schimba certificatul.
Vestile proaste ( sunt doua ) trebuie sa reluam vaccinarea. Adica pornim de la zero si pentru a o chinui mai putin si pentru a reduce reactiile de dupa, am hotarat sa cumparam noi vaccinul.
Am fost si la un doctor ortoped, pentru linistea mea, si s-a dovedit ca am dreptate- Otilia calca putin in afara, asa ca ni s-a recomandat ghete ortopedice si talonete ( sustinatori plantari ) pentru platfus.
Dar tot raul spre bine pentru ca am descoperit din timp si se poate corecta.
In rest am fost la mare in concediu iar Otilia a fost super incantata. Am prins o vreme super, chiar inainte de a incepe canicula. Canicula ne-a prins la noi acasa, unde e munte si mai racoare.
Otilia mea ne dovedeste inca o data (daca mai era nevoie ) ca este copilul nostru. Este o vorbareata , toata ziua repeta orice cuvant spunem noi ,nici cand doarme nu tace. E asa de dulce cand vorbeste prin somn. Si eu si sotul meu vorbim mult, uneori ne certam care sa spuna primul ce are de spus, asa ca va ganditi ce va fi in casa noastra in curand?

Vreau sa urez bun venit in familia noastra fetelor noi venite si sa le lumineze Dumnezeu calea sa-si gaseasca sufletelul mult dorit !


carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Fetelor si eu am vesti! Maya mea s-a dovedit a fii baiat.Azi am primit un telefon de la o cunostiinta care-mi spunea de bb baiat daca ma intereseaza.Am mers repede la spital si l-am vazut:un bursuc care s-a nascut de 4 kg,cu scor apgar 6 din cauza ca l-au scos cu forcepsul.Naturala o tanara de 17 ani ,eleva frumoasa care nu-l vrea ,parintii naturalei de varsta mea(39 ani).Este o singura problema :am aflat ca naturala are condilomatoza.Med meu de fam spune ca nu e o boala transmisibila ,ca sunt niste negi pe care putea sa-i ia de la epilare.Daca cineva dintre voi a auzit de boala asta si daca afecteza cumva bebeul va rog sa-mi raspundeti urgent pt ca eu maine ma intalnesc cu ei si voi lua bb acasa.









corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Eu m-am cam agitat azi dar n-am ce face!
M-a sunat asistenta si mi-a spus ca voi primi scrisorica acasa ca sa-mi amine raspunsul in 60 de zile pt atestat, ca inca nu s-a fixat data cursului... de ce ti-e frica nu scapi, asa ca nu stiu cate zile vor mai fi peste cele 60...Sunt f dezamagita, mai ales ca nu stiu ce sa numar si pana cand...Pana acum asteptam data de 29aug, orice faceam ma raportam la data asta, acum parca mi-am pierdut sistemul de referinta, sunt tare dezamagita...Miercuri sper sa ne intalnim cu asistenta si vom vedea ce ne mai spune, m-am mirat ca iar vine acasa la noi, ma asteptam sa avem intalnire cu psiholoaga...Ei, ce pot sa fac mai mult decat sa astept? Pana cand?!!!!
Corina, ma bucur pt tine ca ti-ai vazut bursucelul...Ai grije ce simti, si daca simti ce trebuie fii hotarata! Ma rog sa fie puiutul tau!!!
Va pup si ma doare capul...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Condilomatoza nu este ereditara si nu se transmite la noul nascut. Aceasta maladie nu este o maladie strict cu transmitere sexuala, ea mai poate fi ca rezultat a leucoreei, macerarii etc.


Mergi la inceput