"A INFIA E UN ACT DIVIN"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:



La mine strangerea si depunerea actelor a durat 2 zile.Mai mult a durat pana cand a venit asistentul de la dpc(cam 9 zile).Azi am avut si evaluarea psihologica.
Iti doresc succes Veronici!

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Salut,am scris si aseara o gramada iar cand am dat "trimite un raspuns" am vazut ca nu ma logasem si s-a pierdut tot ce am scris :((
Deci,va multumesc ca sunteti aproape de noi,de ce spun noi?pt.ca am reusit sa-l fac pe sotul meu sa se implice.I-am dat sa citeasca cateva articole de aici,a vazut cativa copii si parinti fericiti ,a fost ziua lui acum 2 zile si cred ca a fost mai sensibil in ziua aceea ca l-am dat gata! Chiar el a vorbit cu cumatra(o prietena f.buna care e directoare la o organizatie ce se ocupa cu case de copii si azile de batrani) si i-a dat tema sa-si intinda antenele sa gaseasca copilash. Intre timp noi ne vom intalni cu o amica de a ei care e specialista in dosare de adoptii,facem dosarul si invatam tot ce trebuie. Sper ca pana de ziua mea sa am un raspuns concret.Si asta nu e prea departe!!
Da Oana,noi ne cunoastem,ne-am intalnit la aspirante si am facut cunostinta la Techirghiol unde amandoua practicam tampoane cu namol si acupunctura(aceasta din urma efectuata chiar de catre tatal- un medic extraordinar).Vad ca acum esti experta in crescut copii,sper sa ma sfatuiesti pe parcursul procesului de gasire si adoptie al bb-ului meu. Multumesc tuturor fetelor ca existati in primul rand si a m-ati acceptat intre voi,Corina ,Aissa,Ina,Lorelei,Elena,Irina,Oana si nu in ultimul rand Mihai. Va pupic si sa stiti ca va urmaresc(chiar daca mi-e cam lene sa scriu,scuze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Si.....Corina,scuze ca nu ti-am raspuns dar peste aprox.2 saptamani implinesc 31 de ani. E timpul sa fac ceva,nu? Eu copil imi doresc de la 26 de ani,dar n-a fost sa fie,am incercat tot ce se putea(in afara de FIV),am 5 inseminari esuate la activ.Asta e,nu vrea si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Vero papusa!
Ai aproape aceeasi situatie cu a mea.Tot de ziua mea pe 17 .09 imi doresc si eu cel mai "viu"cadou din viata mea!Eu voi avea 39 ani.
Imi place ca tu esti mai hotarata la varsta la care eu nu am putut face pasul din cauza altora care s-au impotrivit(soacra).Nu cred ca am fost suficient de puternica.Cred ca niciodata nu e prea tarziu.
Succes si nu stiu cum iti este tie dar eu ma scol cu ochii pe forum si adorm la fel.Suntem asa o familie mare,puternica,plina de dragoste....suntem acasa.Fetele imi dau o putere nebanuita....nu sunt singura....impartasim dragoste,bucuriii si nelinisti.



pupici

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna fetelor! Eu de vreo 2 zile ma distrez citind in urma-m-am hot adoptie 7;8;9-acum sunt la 10! si ma bucur si va cunosc din ce in ce mai bine pe voi, fetele cu bebici pt ca in acele perioade treceati prin ce trecem noi acum, cautati bebici, va luptati cu birocratia- si uite ca a-ti trecut peste toate si acum sunteti fff fericite. Sa ne ajute DUMNEZEU si pe noi, eu ma chiar emotionez cand va citesc povestile de inceput si ma bucur cand va vad acum asa experte. Pt mine lumea mea e aici, voi mai evadati la bebicii nascuti deodata cu ai vostrii dar noi inca nu stim nimic de varsta viitorilor, asa ca toata ziua astept noutati aici, si ma bucur de vesti bune chiar daca inca nu sunt ale mele! Va fi bine si pt noi, eu acum ma uit cu drag la rochite, as si cumpara dar deocamdata nu stiu marimea...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Bafta multa celor care sunt la inceput de drum!Daca veti citi subiectele despre adoptie inca de la inceputuri(1,2...)si chiar si alte subiecte si mai vechi pe aceasta tema veti constata ca am trecut toate prin emotiile,prin confuziile si hopurile cu care va confruntati.
Si eu ma aflu printre cele care au trebuit sa duca munca lunga de lamurire cu sotul meu care se opunea ideii de a adopta.Era vorba de o anumita teama,de dorinta de a mai incerca sa avem un copil natural si poate de lipsa de informare.Pana intr-o zi cand anumite tratamente hormonale m-au adus la un pas de moarte.Si pana intr-o alta zi cand i-am aratat pe forum poza Laurei ,fetita Lilianei.Atunci a inteles ca asta este drumul pe care trebuie sa-l urmam si credeti-ma,acum este un tatic minunat,care isi iubeste fetita ca pe lumina ochilor.

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

fetelor stiu ca cea mai grea perioada este pana iti gasesti bebitul. pe urma parca prinzi aripi. o sa vedeti si voi ca maine poimaine veti fi expertele acestui subiect. veti incuraja si veti da sfaturi altor fete care sunt la inceput de drum. fiti convinse de asta.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Imi place tare mult ca dupa o perioada mai linistita s-a animat din nou aceasta parte a forumului, ca fete din cele "vechi" au reinceput sa scrie (mai sunt cateva care nu au mai dat semne) si ca au aparut noi mamici aspirante.
Patri, si celelalte, bineinteles, asa cum ti-a zis si Meme, si eu, e interesant sa cititi partile din urma. Flory cred ca e cea care a lansat cel mai mare si mai emotionant subiect fluviu de pe forumul asta si ar merita o mare stea pusa la numele ei pentru asta. Si eu la fel sunt, primul lucru dimineata intru aici, apoi de fiecare data cand am vreme verific sa vad cine si ce a mai scris.
Succes mult tuturor, emotii, indoieli sunt firesti, dar sa fiti convinse ca dupa ce veti avea copilul acasa veti uita total de orice dubiu. Nu mai stiu cine spunea ca uiti chiar ca nu tu i-ai dat nastere. Eu nu pot sa imi imaginez cum ar fi o zi fara sa imi vad fata. Ma duc sa o pup ca deja mi-e dor de ea (e pe hol in premergator)

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

De ce nu mai scrieti, fetelor? Vreau sa stiu daca cineva stie daca au inceput sa apara copiii adoptabili, ma apropiu de atestat si vreau sa stiu ce sa fac, m-am saturat sa astept, vreau sa actionez! Ce faceti cele care mai sunteti in situatia mea, in curs de atestare? Sunteti in concediu? Citesc in urma si vad ca fetele erau atunci mai unite, si parca mai active, si parca mai multe...

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Patri, tu chiar daca nu ai atestatul poti incepe sa-ti cauti un bb, pt ca daca il gasesti il poti lua eventual in plasament.Nu trebuie sa ai atestat ca sa iei un bb in plasament, sint doua chestii diferite. Eu l-am luat pe bb in plasament si inca nu mi-am ridicat atestatul, sper ca saptamina viitoare este gata.
Pup si mult succes.
Ina

O zi buna va doresc,

Mergi la inceput