Lantul Ibis, Accor - detalii pliz

Lantul Ibis, Accor - detalii pliz | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Am vrea sa stam in Austria si Elvetia in hoteluri apartinand de acest lantz hotelier. Intrebarea mea pt cine s-a mai plimbat asa mai mult prin Europa, ar fi care sunt conditiile la hotelurile acestui lantz, cele medii (ca am vazut ca exista si Mercur, sau asa ceva, ale aceluiasi lantz, dar mult mai scumpe). Cum sunt camerele de 2 paturi? Normale, au tot ce le trebuie? Sper sa nu vi se para caraghioasa intrebarea mea, dar tot studiind pe net diverse oferte de cazare, am vazut ca in Europa exista si hoteluri de 2-3 stele, care au WC la comun...si paturi suprapuse.
Asta vreau sa stiu doar, daca sunt normale ca dotari.
Multumesc!


"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Eu am stat luna trecuta la Hotel Ibis din Constanta, deschis prin primavara. Impresia a fost f.buna, primesti cartela receptie pe care o folosesti la lifuri, camera, lumina in camera, camera mare, mini-balconas cu vedere superba la mare, pat matrimonial, canapea mare, tv, frigider, acces internet daca ai laptop, cabina dus mare, foehn. Personal tanar, eficient si discret. Asa ar trebui sa fie si in strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Am stat la Ibis in Praga si am fost foarte incantata. A fost peste hoteluri de 4 stele din UK de exemplu...

Parerea mea e ca sunt ok, adica curate, cu tot ce trebuie, destul de spatioase.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Am stat la hoteluri Ibis in Budapesta si Coppenhaga si sunt f. bune. Mobilier nou, mocheta noua, termopane, instalatii sanitare super.Curatenie si servire impecabile. Sunt cu mult peste hotelurile de doua stele din Romania (sau cel putin peste majoritatea hotelurilor de doua stele din Ro). Eu una am fost multumita.

Mandy, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Noi am stat la Ibisuri in Franta...sint decente, ai tot ce trebuie, f curate, mobilierul e in acelasi stil peste tot(cel putin in Franta, se respecta un anume tipar). Noi luam camere familiale (eram 2 adulti+2 copii) si am avut intr-un Ibis linga Paris paturi suprapuse in camera copiilor (era o camera mare cu pat dublu, baie, televizor+ o camera doar cu 2 paturi suprapuse, birou, dulap), dar copiii au fost f incintati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Buna si eu am stat la Paris intr-un IBIS si este foarte frumusel si dichisit..conditii foarte bune aer conditionat si mancare excelenta.
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Si eu, si eu
Am stat la Paris in Ibis-ul de la Aeroport.
Camera era foarte mica, dar cu absolut tot ce-i trebuie si foarte curata. Recomand sincer

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Ibis-ul chiar e de 3*, noi am stat in Paris si-a fost f. ok, camera de hotel normala. Etap-ul e de 2*, camerele sunt mai mici, chiar mici, baia la fel si parca toata de plastic dar curat si super ok. pt. tranzit de o noapte sau doua. La Etap daca-mi amintesc eu bine(ca era acum 100 de ani), am facut rezervare si trebuia sa fim la o anumita ora acolo, n-aveau receptie permanenta, era undeva pe langa autostrada.Mercur are deja 4* si e mai scump si Sofitel de 5*. La 1* din acelasi lant e Formula 1, n-am stat in ele dar din cate stiu astea au ceva comun, nu sunt sigura daca dus sau wc.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv spune:

Am stat la Formula 1 care parca este din ACCOR,intr-unul din orasele de pa Valea Loirei, ff curat, camera destul de mica cu pat dublu, deasupra patului se afla un pat suprapus, pt copl, era prezent in toate camerele, chiar daca nu aveai copil, birou si biblioteca in camera, pe jos mocheta. Baia si dusul erau pe hol, in numar suficient de mare, erau cu autocuratire. Si la toaleta si la dus, dupa folosire, se pornea un program de autocuratire, eficient. Foarte curat. Dezavantajul: Formula 1 sunt in general la marginea orasului, dr merita pentru cateva nopti, de tranzit.
Am stat la Ibis in Belgia, 3 stele avea, camera mare, baie mare, totul in camera, f curat si aolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multam mult fetelor! M-am linistit ca e totul ok.
Sunteti niste dragutzele...


"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput