M-am hotarat ......adoptie (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Briantis sunt alaturi de tine! Tine-te tare si nu ceda! sper din toata inima sa reusesti pana la urma!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

HRISTOS S-A INALTAT! Numai bucurii pentru toate actualele si viitoarele mamici alaturi de bebici. Succes tuturor in lungul drum catre adoptie.
Irina_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

MERCI MULT SI SPER CA IN SCURT TIMP SA NE INTREGIM SI NOI FAMILIA CU COPILASUL MULT VISAT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scuze pentru majuscule!

MIMSI, TE ROG MULT, CAUTA-MA!


Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Fetelor, am si eu nevoie de cateva sfaturi in ce priveste adoptia in Ro. Spre norocul meu eu sunt insarcinata, de fapt astept sa nasc de pe o zi pe alta, dar am o prietena f. buna aici in Canada care se chinuie de ceva ani sa aiba un bebe si nici un tratament nu a dat roade. Asa ca s-a hotarat sa apeleze la adoptie. Sa adopti un copil din Canada inseamna vise - dureaza ani de zile, asa ca saracuta incearca si in alte parti. Ea ar dori sa adopte un bebelus, pana la 6 luni de zile.
Poate sa-mi spuna si mie cineva care ar fi primii pasi care ar trebui facuti sa adopti un bebelus din Ro? Care sunt sansele sa obtii adoptia, cam cat dureaza si la ce sume se invarte?

Va multumesc mult de tot si va doresc si voua mult success.


NewMami & Patrick Ryan

http://community.webshots.com/user/newmami2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

NewMami, in acest moment in Romania, legea interzice cu desavarsire adoptiile internationale. Asadar prietena ta trebuie sa incerce acest lucru in alta parte. De ce nu apeleaza la o agentie care se ocupa de asa ceva. De la ei poate afla toate informatiile care o intereseaza.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Din revista Academia Mamicilor , iunie 2005
Dreptul la dragoste
,, Copii mici plasati in institutii de protectia copilului , unde erau ingrijitii in conditii de maxima competenta profesionala in ceea ce priveste normele de igiena si nutritie , spre surprinderea specialistilor , aveau o dezvoltare nesatisfacatoare , cu comportamente perturbate , iar unii dintre ei intrau chiar intr-o involutie marcanta . aceste observatii au fost efectuate de Rene Spitz , el fiind cel ce a pus bazele ,, nevoii de iubire pe care o are fiecare copil "."
Oare nu ar trebui sa citeasca si << legiuitorii >> aceste pasaje ?

Silvia , Marius si bebe Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Azi am fost chemata la DPC cu Otilia pentru evaluarea psihologica, asa cum au cerut cei de la tribunal. Daca la inceput m-am enervat ca trebuie sa merg ( Otilia iar a capatat un virus si nu se simtea prea bine ieri) acum sunt foarte fericita. In urma evaluarii psihologice am aflat ca Otilia, care are 1 an si trei luni este la nivelul unui copil de 1 an si sase luni din punct de vedere psiho-motor. Psiholoaga a recunoscut ca o mare inportanta o are dragostea si stimularea din cadrul familiei si ca oricat de bine a fost ingrijita in fundatia de unde am luat-o ( si credeti-ma ca erau foarte bine ingrijiti ) dragostea nu poate fi inlocuita cu nimic. Asta ca raspuns la pasajul Silviei.
Urmeaza ca luni la ora 8,30 sa ne prezentam la tribunal, am fost asigurati ca juristul va fi de fata de aceasta data si sa speram ca totul va fi bine.
Sper sa trec cu bine acest week-end ( am de sustinut trei examene ) si peste ziua cea mare de luni si sa revin cu vesti bune.

Corina, daca Dumnezeu ti-a daruit acest copil, nimeni si nimic in lumea asta nu poate sa ti-l ia. Lupta pentru el si noi iti vom sta alaturi, daca nu fizic macar virtual.
Si noi ne gandeam la un baietel, dar sper ca pana la anul sa se limpezeasca cat de cat legea si sa ne facem curaj. Deocamdata e doar un proiect dar sper din tot sufletul sa se concretizeze si familia noastra sa aiba 4 membri.

Week-end linistit si vreme buna tuturor !


carmen
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Carmens, felicitari pentru evaluarea Otiliei, BAFTA multa la examene si MULT, MULT, MULT SUCCES luni. Speram sa vii cu vesti bune!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Carmens,
Eu inca nu am bb insa as vrea sa stiu cam la cat timp dupa ce ai bb-ul te cheama la testarea psihologica(pentru bb)?
Eu inca sunt in faza de obtinere a atestatului.

Mergi la inceput