M--am hotarat.....adoptie(partea a 10-a)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

la Multi Ani Alexandra, felicitari, Silvia.
In sfarsit e ceva miscare pe aici...
Fetelor, o sa mergeti la Baby Expo? Am vazut ca Oana e "expozant", ca sa ma exprim asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Felicitari Silvia!Sa va traiasca puiul!El va va schimba viata,va va umple sufletele de bucurie si va va ajuta sa treceti mai usor peste orice obstacol!

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Silvia,Cat a durat toata birocratia pana in acest moment?
Ma bucur ca ati rezolvat! Sa va dea Dumnezeu sanatate sa-l puteti creste!
Eu abia astazi am inceput sa fac dosarul pt familie adoptiva! Abia este inceputul, stiu asta, dar oare cat va dura totul?
Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Silvia, felicitari si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii. Nu ne uita cu pozele, ca niste "babe" curioase ce suntem, abia le asteptam.
Aiuras, depinde cat de repede se misca cei de la tine de la sector, presupunand ca pe 4 ai acceptul si trimit imediat dosarul la ORA, cred ca pe la sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai ar putea depune dosarul la instanta, unde iarasi daca totul e complet se termina la primul termen. Eu una cred, ca ai putea termina pana la sfarsitul lui iunie.
Valiburu, multa bafta iti urez. Cred ca nimeni nu poate sa-ti dea un termen, depinde de multe variabile, important e sa ai atestatul, pe urma poti sa-ti gasesti sufletelul si intr-o saptamana.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_mm spune:

Ce ziceti voi fetitelor dragelor de pozicile astea noi cu bebele meu cel mic si drag????!!!!!
http://community.webshots.com/user/eric_mm

Oana si bb Eric (20.05.2004)
http://www.lamaze.ro
http://community.webshots.com/user/oana_mm
http://www.divertastore.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ce mai e de zis? Oana sa va traiasca si sa va bucurati de el , ca de mare si frumos nu e cazul sa iti mai uram ca e deja.

Silvia, cum a fost prima noapte de mamica ? Eu nu am dormit absolut deloc si nu am mancat 2 zile, hihihi, de era mama ingrijorata ca ii slabeste fata si mi-a adus o prajitura si m-a obligat sa mananc in fata ei. Lasand gluma, sper ca sunteti bine si ca te tii tare. Ai nevoie de toata forta, mai ales ca esti singura .



Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va rog sa imi spuneti cam cat dureaza schimbarea certificatului de nastere?
Noi am avut infatisarea la tribunal in data de 7 martie (cand a a implinit Razvan 1 an)si asteptam acum sa vina sentinta.Dupa ce vine sentinta mergem la primarie si vrem sa schimbam si prenumele.Mi-a zis as. sociala care s-a ocupat de cazul nostru ca sentinta poate sa vina si dupa 2 luni.Voi ce stiti de asta?
ASI
http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Mai nu mai scrie nimeni ? Unde ati disparut ?
Ma intreb ce face Silvia si bebitul .
Sa ma si laud un pic :azi Andutu (1 an si doua saptamani ) s-a pieptanat singur !Ce baiat destept avem !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Am inceput dosarul pentru adoptie. La noi la Galati nu se face cerere. Mai intai faci dosarul si apoi depui cerere. Dar ma intreb mereu cam ce varsta sa aiba viitorul bebe? Oricum mentionez faptul ca nu voi incerca sa-i ascund faptul ca este adoptat ci ii voi explica imediat ce poate intelege. Eu ma gandeam sa aiba cateva zile, max. 3 luni. Voi cum ati proceda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna Valiburu,

succes pe noul drum pe care ai intrat si sper sa fie cu dreptul.Cam toate de pe aici cred ca ne-am dorit sa adoptam copilasi cat mai mici posibil dar acum va depinde de taria ta de carater si de curajul pe care il ai deoarece copii sunt declarati acum adoptabili dupa noua lege la o varsta mult mai mare decat cea de 3 luni.Deci va trebui sa te hotarasti daca risti si iei acasa un copilas cat mai mic dar fara o situatie juridica clara sau te vei indrepta catre unul mai mare dar la care e totul clar si e trecut deja pe lista copiilor adoptabili.Daca vei citii pe aici vei vedea ca multe fete de aici si-au asumat acest risc si pana in prezent toate stau bine si nu prea au avut surprize.Oricum vei hotari eu iti doresc sa ai sanse de reusita cat mai curand si sa intri si tu in marea noastra familie.
Succes si mult mult noroc!!!

Mergi la inceput