Caut bona pe Calea Victoriei

Caut bona pe Calea Victoriei | Autor: Zvena

Link direct la acest mesaj

Am un baietel de 1 an si 9 luni si as dori o bona care sa aiba grija de el 10 ore pe zi.
Ma puteti contacta la 0788 10 10 14 sau pe email nadia@zappmobile.ro.
Multumesc,
Nadia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zvena spune:

Acum am vazut rubrica Mica publicitate si am postat anuntul acolo (inteleg ca acolo ii este locul- scuze!).
Dupa ce am citi mesajele de pe forum ma gandesc sa-l dau si eu pe Alexandru la gradinita.
Stie cineva o gradinita buna care sa accepte copii de varsta lui? De preferat pe langa Calea Victoriei?Care sunt conditiile sa-l accepte la gradinita? Ce trebuie sa stie copilul? Vorbeste perfect, mananca si bea singur, este foarte sociabil si ii place foarte mult sa se joace cu copii. Stie cateva cantecele si o poezie in intregime si ii place sa asculte povesti. Ma gandesc ca as putea sa-l dau direct la gradinita: mai intai cu program redus si cand incep serviciul, full time. Singura problema este ca nu am reusit sa scapam de pampers (nu sta locului o clipa, prin urmare nu am reusit sa-l convingem sa faca la olita).
Ajutati-ma cu un sfat.
Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Nu se primeste in nici un caz la 1 an si 9 luni la gradi. de abia de la 3 ani. la varsta asta, la cresa...

Ramonika si pisicile
O MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Poate la o gradi particulara...la stat SIGUR nu de la varsta asta.

Mergi la inceput