Cat se mai plateste o bona in Timisoara?

Cat se mai plateste o bona in Timisoara? | Autor: mcrmiki

Link direct la acest mesaj

Buna! Am gasit pt. baietelul cel mic o tanti care sa stea cu el 8h/zi, 5 zile/sapt., dar nu stiu cat sa o platesc. Daca stie cineva cam cat se mai plateste in Timisoara, va rog sa-mi trimiteti un raspuns.
Va multumesc.
Miha&Bogdan&Vlad

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

NU stie nimeni? Nu este nimeni din Timisoara?
Miha&Bogdan&vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Aici in Bucuresti vreo 3,5 milioane pentru 8 ore... dar la Timisoara nu stiu. Posibil sa "scapi" mai ieftin.
Ingrid si Cristi 1 an si 11 luni

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru raspuns.
Miha&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Si eu sint tot din Bucuresti si am sperat ca iti va raspunde cineva chiar din Timisoara. La subiectele mai vechi pe tema asta imi aduc aminte ca erau sume intre 1,5 - 2 milioane, de fapt 1,5 in provincie si cred ca 2 mil in orasele mai mari, as zice ca si Timisoara. In Bucuresti se practica 3.5- 4 milioane.
Poti sa ii oferi 1,5 mil pentru prima luna, vezi daca accepta, daca iti place de ea ii mai maresti. Ideal ar fi sa aiba si o pensie ca sa se ajunga mai bine cu banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Eu din decembrie am o tanti de la ora 7.30 pana pe la 4.30 , se ocupa doar de Briana 2,5 ani(se joaca, olita, papa) si primeste 3milioane

Mergi la inceput

Am uita sa-ti spun in TIMISOARA, dar daca vrei si sa-ti calce, gateasca 4 milioane! Sa ai grija de femeie sa nu se uite oata ziua la tv si copilul... Noi pana acum suntem multumiti se vede rezultate, Gabi si Briana
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri. Eu nu am pretentia sa faca nimic decat sa stea cu copilul, sa-i incalzeasca mancarea si eventual sa-i fiarba un cartof. In rest nimic. Eu oscilez intere 2,5 mil. si 3 mil. Ma gandesc daca ii dau acum 3 mil. nu stiu cand ii pot da mai mult.
Miha&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput

spunei de 2,5 daca chiar vrea mai mult i-ti va spune! Eu am fost de acord cu 3 pt. ca prima mi-a cerut 4 , + hrana calda +cafea dim si la pranz! Asat vine cu papa de acasa si isi incalzeste la noi! Dar puteam sa-i dam si 2,5 acum nu mai pot chimba pretul! Succes si Bafta! cu bona! sa ne tii la curent! In ce zona stai?
gabi si Briana
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput