Dormiti/ati dormit in pat cu bebelushii dvs?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalinalupu spune:

atata vreme cat alaptezi iti este mult mai comod si tie si lui numai ca sunt mici si smecheri, nu scapi usor de ei,la mine are 9 luni doua saptamani si cinci zile si inca doarme cu noi, poate la vara sa doarma in patutul lui


mama lui Andreiutzu


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelache spune:

quote:
Originally posted by emma27

Am citit prin toate cartile ca nu e bine sa dormi cu copilul,ca iti afecteaza negativ viata sexuala si implicit,pe cea familiala.Nu cred asa ceva, am incercat si eu sa ma supun acestor principii,dar totul a pornit din pur egoism.Cand micuta mea plangea in miez de noapte,mi-era mult mai comod sa o iau cu mine in pat si linistea care se instaura dupa aceea ,precum si modul in care bebe se baga in mine la caldurica,ma topeau.Au urmat momentele dulci in care mandra mea ma lua cu manutele acelea de papusa, de gat.Acum suntem la momentul in care se intoarce cu spatele,dar striga"mami,ia-ma in brate!"Nu as da pe nimic toate senzatiile acestea, chiar daca deseori iau cate un picior in burta sau in fata.Cat despre relatia cu sotul meu,e nemaipomenita,cu ocazia asta putem experimenta noi locuri si sa adormim toti trei fericiti,unul in bratele celuilalt,parca suntem "trenuletul fericirii"

Ema




eu dorm cu fetita mea de cand s-a nascut in pat .acum are 7 luni este sanatoasa si niciodata nu i-am pus in pericol viata .sunt despartita de sot de dinaite sa se nasca fetita asa ca nu am dormit niciodata 3 in pat.am dormit intotdeauna cu grija si cu fata la bebe si cu spatele dar niciodata ca o matahala care nu simte ca este ceva langa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adibal spune:

Are dreptate Emma27, noi toate simtim acelasi lucru. Viata sexuala nu ti-o strica niciodata un copil, noi ne-o stricam. Eu am 3 fetite, una de 10 ani si doua gemene de 6 saptamani, insa dorm sau am dormit cu una din ele doar ocazional, pentru ca nu este igienic.Paturile adultilor sunt pline de acarieni, sa fim serioase, cateodata ne deranjeaza si pe noi. Nu v-ati trezit niciodata cu mancarimi sau urme mici de muscaturi pe care nu vi le puteati explica? Si atunci, copiii ce vina au? Sa-i tinem cu noi in pat doar pentru placerea noastra denota o oarecare doza de egoism, pe care o avem fiecare dintre noi. Dar pentru ei mai sanatos este somnul in patutul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apanda spune:

Dormim dimineata cand pleaca tati la scarbici (servici), sa nu fiu eu singura imi aduce bebe sa imi tina cald in locul lui. Iar peste zi nu putem sa dormim in patut si pace. Asta e viata, asta sunt mofturile si ne supunem. Sunt multumita ca noaptea dorme fara probleme in patutul ei.

Pupici pitici multi si mici, de la A@A@A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu.
Fiecare trebuie sa aiba intimitatea lui, in fond.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Un NU cat se poate de categoric. Petrecem timp impreuna, o gramada, dar cand e vorba de nani, fetita este in camera ei, in patul ei, si noi in dormitorul nostru. Al doilea copil e pe drum, insa deja avem pregatita camaruta,chiar daca nu am decorata, ca inca nu stim culoarea.


14+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laly29 spune:

Dorm de multe ori cu baietelul meu care are doar 4 luni dintr-un singur motiv. Imi este tare greu sa-l i-au din patut noaptea, ma doare ingrozitor spatele,imi este mai comod cand este langa mine. Cand ma simt instare il pun in patutul lui si nu are obiectii, adoarme singurel fara sa stau cu el sau sa-i cant. Nu vreau sa-l invat langa mine de aceea fac tot posibilul sa-l mai pun si in patul lui atunci cand ma simt bine seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetitza noastra a dormit de cind am adus-o de la maternitate, in patutzul si in camarutza ei. Acum parca as vrea citeodata sa adoarma linga mine, dar nu-i place. Seara numai daca-i spun, hai la nanitza, se prezinta linga patutzul ei.

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Cristian doarme in patut singurel,dar daca se scoala peste noapte si plange il i-au in pat cu noi,o ora,doua.

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la un anisor
Cristian mot si chelut,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Si noi...oficial doarme in patutul lui..dar cind nu mai am putere sa tot merg la el cind se trezeste, il iau in patul nostru, si asa bine dormin pina dimineata...toti trei...

Mergi la inceput