Dormiti/ati dormit in pat cu bebelushii dvs?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

am incercat, dar nu am reusit nici eu nici fata....se mai intampla dimineata cand o alaptam ..dar mai mult de 10-15 minute nu!

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Yupiiii!!!! Am reusit! Acum vreo 2 saptamani Ruxi a noastra (3 ani si aproape jumatate) ne-a declarat ca este deja copil mare si ar vrea sa doarma in camera ei. Am crezut ca nu auzim bine. Si eu si tati ne-am uitat unul la altul de parca ne traznise ceva, dar ne-am zis ca ar fi bine sa ne revenim repejor sa nu care cumva sa-i treaca ideea. Asa ca am plusat: Siiiigur ca da, deja ai trecut la grupa mijlocie, este normal sa dormi singura in camera ta. Sunetm convinsi ca si colegii tai de la gradi au fiecare camera lor etc, etc.
Incredibil, dar a functionat cum nu ne asteptam. Ea, care a dormit cu noi inca din prima zi acasa; ea, care nu se dezlipea de mana lu' mami pentru nimic in lume (doar e cea mai buna perna!)...uite ca a reusit. N-am vrut sa spun inca de la inceput, pentru ca imi doream sa fiu sigura ca nu a fost doar o toana sau un experiment. Dar iata ca au trecut vreo 2 saptamani si mai bine de cand isi alege cate o jucarie si imi cere sa ii las o luminita mica aprinsa pe hol "ca sa nu viseze urat".
Foarte rar ma roaga sa raman cu ea "pana adorm, mami, apoi mergi si il culca si pe tati"
Deci...se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Si eu am crezut ca-i mai bine sa doarma in alt pat, cel putin...
Doar ca pe la 10 luni imi venea tare greu s-o mai iau in brate noaptea la alaptat, s-o legan sa adoarma din nou, s-o pun la loc fara sa simta...asa ca am luat-o in patul mare.
Acum are 4 ani jumate, si tot cu mine doarme, lipita cu piciorusele si cu burtica de mine ca sa fie sigura.
Primavara asta am facut o tentativa de a o lasa sa doarma singura. I-am explicat vreo saptamana "procedura" (- mami iti spune o poveste...-"luuuunga"... -lunga, mami; apoi iti da un pupic....-"maaaare"...-mare, mami; apoi te invelesc si plec dincolo sa dorm cu tati...)
In seara cand am pus in practica "procedura", la 5 minute dupa ce am iesit din camera, in loc de proteste - liniste. Arunc un ochi sa vad minunea (A adormit singura atat de repede?!): puiul meu plangea pe infundate in perna, cu lacrimi cat pumnul, dar fara zgomot, ca sa nu ma supere... Am pupat-o pe curajoasa mamii si m-am bagat in pat langa ea (ce sa fac? ea a incercat din toate puterile sa faca ce i-am cerut, dar n-a putut).
Am hotarat sa mai incercam odata la 4 ani si 11 luni

_
iaca si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_claudia14 spune:

Am dormit si cu Andi inca de cand s-a nascut si acum in momentul de fata doarme cu unul dintre noi si tot unul dintre noi dormim cu Maia.Nu imi displace dar nici nu imi place de cand sunt copii eu nu am mai dormit alaturi de sotul meu.Dar incercam acum sa ii obisnuim sa doarma singuri in camera lor caci au un dormitor foarte frumos.O sa vedem daca reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Din ziua in care am sosit de la maternitate, mi-am pus fetita in patut si acolo am invatat-o sa stea. Am fost destul de exigenta cu luatul in brate. N-am fost de acord cu dormitul intre noi.
Acum are 10 luni si jumatate si patutul tip tarc ii prinde foarte bine. Acolo se joaca, acolo doarme si mai nou acolo mananca.
Nu stiu cum se descurca mamicile care si-au invatat BB-ii (pana la un anisor) sa doarma cu ele in pat. A mea este foarte energica si ma gandesc cu groaza ce-as fi facut daca o invatam sa doarma cu mine in pat?! Cred ca nu era secunda sa nu cada din pat.

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoican valentina spune:

buna.da am dormit dar a fost foarte greu,am doi copii,cu dif de un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Dennis a dormit la inceput singur in patut si apoi in camera lui, in pat. Din octombrie trecut, de cand a inceput sa faca crize de astm si in timpul noptii "m-am mutat" cu el...stiu ca nu e bine, dar nu pot face altfel (il schimb noaptea de vreo 3 ori de tricou pentru ca transpira, il ascult sa vad cum respira si tot asa)...Sper sa ne dezvatam pana la armata...Deocamdata, ne e bine asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Da.
Pe Andreas l-am pus in patut la el in camera de cānd am venit din maternitate (cu interfon), ocazional il luam si in patul mare din 'nspe motive.
Pe Bianca am pus-o si cu noi, eu dorm f. "fin", dar m-am trezit o data ca-mi sugea nasul. Incerc sa ma abtin de a dormi cu ea in pat, ea la noi, nu eu la ea, pt. ca la ea in patut e cel mai bine si astfel pot dormi si eu mai linistita si nu tresar la orice miscare a ei.
Dar, e placut totusi sa-l ai pe bb langa tine, sa-l simti cum respira, iar in cazul cand e bolnavior atunci e mai bine cu mami in pat.

Eli mamisor de Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

al meu are 2 ani si 8 luni si nici nu ma gandesc sa-l las singur in camera.Mie imi pare rau ca doarme in patutul lui si numai cand are chef la mine in pat si in brate(avem paturile lipite)-si credeti-ma e destul de frustrant la un moment dat..el sa sara in patul lui si eu sa-l rog sa stea la mami. Si din partea asta nu e dependent de mine,e un copil foarte infipt si daca am o treaba cu sotzul si doarme singur nu se supara deloc,nici nu baga de seama macar:(el vine dimineata si trage de mine,si asta in cazul in care vrea un film anume la calc,ca in rest porneste si isi pune singur filme .sau daca ii e sete sau ceva.NIciodata nu a venit la noi in pat si dupa ce il adorm eu mai stau pana pe la 1-2 noaptea..nici o problema pentru el.Asta in conditiile in care de cand s-a nascut nu a dormit in alta camera decat cu mine.
eu sper sa vrea sa doarma cu mine macar vreo cativa ani de-acum inainte,macar pana la scoala.
personal eu nu vad ceva rau in asta,cel putin nu la copilul meu foarte independent si curand o sa-i cumpar dormitor nou,e deja aproape cat patutul de mare si o sa iau pat dublu pentru camera lui,sa am loc langa el noaptea,sa-l alint,sa-l miros sa citim povesti,sa ne gadilam.De fiecare data cand dorm cu puiul meu..mi se pare mult prea frumos ca sa ma gandesc sa renunt curand la asta.
Probabil,daca as fi avut doi sau trei copii i.as fi lasat singuri,dar asa..timpul trece atat de repede si acusa o sa-mi spuna ca nu e "cool" sa doarma cu mama.

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Doar cand erau bolnave sau se intampla sa adorm cu cate una la mine in pat .M-am gandit ca le va fi mai usor mai tarziu sa se obisnuiasca singure .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput