Inspirata de alt subiect de pe acest forum, m-am uitat pe site-ul celor de la Waldorf..si mi-a placut ce am citit..pare interesant...
Desi fetita mea are numai 1,7 luni..nu mi se pare prea devreme sa incep sa-i caut gradi...as vrea sa o dau pe la 3 ani.
Stie cineva mai mult de gradinitele astea..ceva concret..mai mult decat am citit eu pe site?
De la ce varsta primesc copii?
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
quote:
Initial creeata de carmenutza
Inspirata de alt subiect de pe acest forum, m-am uitat pe site-ul celor de la Waldorf..si mi-a placut ce am citit..pare interesant...
Desi fetita mea are numai 1,7 luni..nu mi se pare prea devreme sa incep sa-i caut gradi...as vrea sa o dau pe la 3 ani.
Stie cineva mai mult de gradinitele astea..ceva concret..mai mult decat am citit eu pe site?
De la ce varsta primesc copii?
unde stati in bucursti, caci sunt numai 4 gradinite. si noi vroiam acolo, dar stam in dr. taberei si cea mai aproape e la romana.
moana
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
De la 3 ani primesc copii , si din cate stiu eu de obicei te cheama si cu copilul sa il vada , chiar sa il tina putin printre copii sa vada cum se acomodeaza(cel putin asa stiu eu in cazul unei gradinite din bucuresti)
fetele mele merg la o gradi Waldorf(gradinita nr.2 ,str.Henri Coanda)si ti-o recomand cu toata increderea. Daca stii ceva despre sistemul Waldorf(rudolf steiner este intemeietorul metodei)si il agreezi ,acesta-i locul ideal ptr. copii care intra in colectivitate prima data.Mergi pana la gradinita si discuta cu dna Voiculescu sau dna Culicov.succes