Sarbatori fericite

Sarbatori fericite | Autor: Silvia_Pui

Link direct la acest mesaj

Un nou Craciun , un alt an se apropie de sfarsit . Pentru multi de aici a fost un an cu impliniri , pentru altii un an plin de speranta , un inceput de drum . Am cunoscut oameni care ne-au dezamagit , dar au fost multi si cei care ne-au ajutat sa mergem mai departe si sa nu dam inapoi de la drumul ales din cauza unor nimicuri . Nu am reusit sa fim trei nici de acest Craciun , dar de data asta sub brad este un cadou pentru cel ce va veni negresit in cel mai scurt timp . Sufletul meu este plin de speranta acum daca mosul a lasat acest cadou .
Va urez tuturor multa sanatate , sarbatori fericite si multe bucurii de la micile voastre minuni . Domnul sa ne ajute si sa ne lumineze drumul pe care am pornit . Am sa inchin in ziua de Craciu in cinstea noastra , a tutor de aici , care pana la urma suntem o familie .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Craciun fericit la toti puiutzii cu mamicile lor cu tot si sa ne aduca moshul tot ce ne dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Craciun Fericit!
Intr-adevar, la noi mosul a fost darnic anul acesta si ne-a adus ceea ce ne-am propus in noapte de Revelion a anului trecut. Am sa o am in minte toata viata pe Teo care a spus intr-o emisiune de anul trecut ca in noaptea de Revelion sa ne gandim la ce ne dorim si o sa ni se implineasca. Hotararea noastra a fost de a adopta un copil. Apoi au trecut lunile si abia dupa concediu am inceput propriu-zis. Dar toate vin atunci cand trebuie, asta a fost momentul nostru. O sa vina si al tau, Silvia, si al celorlalte care inca isi cauta puii. Rabdarea de care trebuie sa dati dovada acum, in asteptarea lor, e nimic comparativ cu cea care va va fi necesara dupa, cand, o sa vedeti, totul se schimba, nu mai ai timp, maini, spatiu, nimic. Totul in slujba micului (cei) terorist(e)! Dar dupa ce te enrvezi si ii vezi ochii sclipind a joaca si zambetul strengar, nu poti ramane suparat!
Craciun Fericit tuturor!

Alexandra


Cristina, mamica de ghemotoc mic-mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Craciun Fericit, fetelor, si sa va aduca Dumnezeu tot ce va doriti voi mai mult.
Va doresc numai bine, sanatate, impliniri si tot ceea ce va doriti sa devina realitate. Sa dea Domnul sa aveti un an excelent care sa va aduca numai bucurii si succese si sa va impliniti toate visele!
Va doresc sa aveti puii pe care ii doriti si sa va lumineze viata!
Va imbratisez pe toate si va doresc sa aveti un an asa cum va doriti.
Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

La multi ani tuturor!Celor care si-au vazut visul cu ochii le doresc sa fie sanatosi pentru a-si vedea bebeii mari iar celor care sunt inca in asteptari le doresc acelasi lucru,deoarece nici nu banuiti cat de aproape este momentul in care va veti strange puii la piept.
Iata ca va mai trece un an peste noi,dar sunt atat de fericita ca nu mai suntem singuri.Abia in momentul in care ai un copil poti realiza cu adevarat cat de mult iti poate schimba viata.

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La Multi Ani!!

Un an nou plin de impliniri si multa sanatate.
Aveti grija ce dorinte sa puneti in noaptea de revelion :))....pentru ca si la noi dorinta de anul trecut a fost sa avem un bebe pana la revelionul urmator. Acum iata ca suntem fericiti alaturi de Andrei (zis si Piscotel) care este un cumintel si care s-a ingrasat deja un kilogram. Este primul nostru revelion cu adevarat fericit si in familie.

Va pupam,
Noi trei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Anul 2005 sa va aduca numai bucurii si satisfactii si la cei fara bebici sa le aduca copilasii acasa cat mai repede!!!

Fetita mea este Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

La Multi Ani, dragilor si dragelor, cu sau fara (inca) bucatile voastre de stea :))
Sa va aduca 2005 tot ce nu v-au adus toti anii de pana acum, noroc, fercire, sanatate, copii destepti sanatosi si frumosi!

Daisy si gogosica (Andreea)

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Daca anul trecut ne-am dorit un copil, anul asta nu am mai cerut decat sanatate pentru toti sa o crestem mare.
Celor care inca nu au gasit copilul, nu renuntati. V-o spun eu care am trecut prin stari diverse de la inceputul acestui drum, dar acum inteleg de ce sunt atatea praguri, pentru a te bucura dupa ce le treci!
La multi ani alatuti de copiii nostri!

Cristina, mamica de Alexandra
(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

La multi ani! Sa aveti parte de sanatate, fericire, implinire, bucurii si de tot ce va doriti voi mai mult!
Si noi am primit anul acesta cel mai de pret dar din toti anii; este implinirea noastra cea mai mare!!! Suntem fericiti, obositi in aceeasi masura .... Ioana continua sa fie foarte nazdravana....chiar acum cateva minute a calcat pe o jucarie si s-a dus direct in nas jos ... un alt zbenghi, o alta zi a noatsra cu inima pana in gat!
Va pupam pe toate si sa sperati ca totul se va implini asa cum va doriti!

Ioana nazdravana si mami

Mergi la inceput