Impresii de la intalnirea DC din 5 Dec - WTC

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Stai linistita, nu ai deocheat-o, nici nu puteai sa fi o vrajitoare rea.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am cunoscut o mamica cu niste ochi tare albastriii si un baietel mititel tare dragut dar am uitat cum o cheama, va rog ajutati-ma, vreau sa vorbesc cu ea!



5 ani -14 februarie 2005


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

O intilnire deosebit de reusita… A fost multa lume (as zice in jur de 60 de persoane cu tot cu picii), organizare super.

Am sosit impreuna cu Freia pe la 4 fara 10 si ne-am “postat” in fata intrarii in asteptarea intregirii gasti -- adica Mamicalutheo & comp. Stam ce stam, cam frigulet ce-i drept, da’ ne incalzea gindul ca ne asteapta marea intilneala. La un moment dat apare m34 (Mihai), facem cunostinta, vorbim de una de alta… Se aude un claxon ragusit de Dacie – ghici ciuperca ce-i? Mamicaluitheo, vesela nevoie mare, in cautare de loc de parcare. In sfirsit, gaseste si parcare, se inmulteste gasca de la intrare, toata lumea da mina cu toata lumea, nu prea retin nume ca, deh, stau prost cu memoria… Plus ca trebuie sa retin cite doua nume de caciula, si nick-ul si numele real. Ne hotarim in sfirsit sa urcam avindu-l pe Mihai deschizator de drum…

Ajungem si… surpriza: desi e numai ora 4 nu sintem primii. Mirela si Florin impreuna cu alti citiva deja sint pe baricade. Masa e pusa –yammy, numai bunatati, placintele, parca si pizza am vazut, sucuri, toate aranjate super. Putina muzica in surdina de la un casetofon asezat intr-un colt. Pe o masuta inalta, la intrare un bol plin cu ecusoane “desprecopii” – super idee, da’ nu prea stiu cui sa multumesc, ca nu-mi mai aduc aminte cine a fost initiatorul… Ne scriem numele, ne punem ecusoanele in piept si sintem toti fericiti – in sfirsit stim cu cine stam de vorba, vedem si persoana din spatele nick-ului. E adevarat ca unii se cunosteau de pe la alte intilniri DC, dar pt mine a fost prima intrunire si mi-a facut mare placere sa cunosc pe toata lumea.

In sfirsit, ne plimbam de colo-colo, intram in vorba, mai infulecam un pic. Cei veniti cu copiii fac sport de performanta, alearga in cerc fentind scaunele si pe ceilalti copii in incercarea de a-si potoli odrasla/lele. De fapt, copii se simt super – unde mai gasesc ei asa curind o sala de cca 150 m2, fara obstacole, in care sa alerge in voie, sa strige, sa faca nazbitii si sa mai fie si pozati si filmati in timp ce o fac?
Incet, incet incepe sa se stringa lume… La un moment dat lui Florin i se pare ca-i prea liniste si ne indeamna sa fim mai volubili, sa uitam ca de fapt nu ne-am vazut poate niciodata si sa discutam unii cu altii asa cum o facem de acasa, din fata monitoarelor. Se duce chiar si da si muzica un pic mai tare… Atmosfera se insufleteste dintr-odata… Ar vrea sa inceapa prezentarea, dar isi da seama ca nu poate acoperi glasurile noastre si muzica si chiotele copiilor. Si asta fara microfon… In jurul orei 5 incepe prezentarea.

Florin vorbeste putin despre ce inseamna DC pt ei si cum a inceput acest minunat proiect. O invita pe Mirela sa vina linga el si ne povesteste cum de fapt intreaga idée a pornit de la ea, cum s-au documentat si cum au pornit acest site. O face simplu, cu cuvinte putine, dar noi stim cit de multa munca se ascunde in spatele acestor vorbe. Sint amindoi emotionati (cine n-ar fi?)… Florin ne spune citeva cuvinte despre Cristi, despre gestul minunat al Adelinei si ii da lui Mihai cecul de 1000 Euro care se vor intoarce la Cristi. Vine rindul lui Freia, la inceput surprinsa si mirata (“de ce oare ma cheama pe mine in fata?”) apoi vizibil emotionata. Primeste de la Florin cecul de 1000 Euro pt operatia Alexei si nu prea-i vine sa creada… Ii dau lacrimile… Nu se astepta la o asemenea surpriza. Incearca sa multumeasca tuturor celor care s-au gindit la ea si la fetita ei, dar vocea ei abia se aude. E foarte impresionata de gestul comunitatii DC…

Si apoi momentul pe care l-am asteptat cu totii – inminarea cecului pt Paul. M-a impresionat foarte mult Ani, mama lui Paul. E o femeie foarte puternica, se vede ca e o luptatoare, nu prea gasesc cuvintele potrivite sa va descriu momentul in care a primit cecul de 12000 Euro de la Florin. Lacrimi de recunostinta, multumiri, cit de importanti sint acesti bani pt Paul (“vitali” cum s-a exprimat ea), iar multumiri, cit de mindra e ca are o familie atit de mare – familia DC, ne multumeste din nou… Nu-si gaseste cuvintele care sa exprime cel mai bine sentimentele pe care le nutreste fata de toti membrii DC… Si la sfirsit stiti ce spune? “Sper sa traim si sa fim sanatosi SA PUTEM SI NOI AJUTA PE ALTII CARE VOR AVEA NEVOIE!”. Ani, draga mea, esti o mama super si o persoana speciala! Ma bucur ca am avut privilegiul de a te cunoaste.
Momentul este foarte special… Multi isi sterg lacrimile discret… Paul se uita cu ochii mari la mama lui…, intelege prin ce trece. E un baietel matur pt virsta lui, dar, ca si mama lui, se vede ca e un luptator… Sanatate multa iti doresc puiule si sa ai puterea sa treci peste toate!

Atmosfera se mai destinde un pic in momentul in care Florin ne anunta ca vom avea citeva surprize placute in curind: o carte de bucate on-line (multumim Marianar!) si binenteles ceva legat de magazinul desprecopii.com… Enigmatic cum il stiti, n-a vrut sa spuna nimic mai mult… Asa ca trebuie sa asteptam luna ianuarie… In finalul prezentarii facem cunostinta si cu mezinul “desprecopii”, adica baietelul Mirelei si al lui Florin. Pustiul, dezghetat foc dealtfel, brusc a devenit serios in momentul prezentarii, probabil patruns de importanta momentului…O minune de copil, ca de altfel toti copiii pe care i-am vazut acolo! Nu vreau sa spun nume sau sa dau exemple fiindca n-as vrea sa omit pe cineva, dar ABSOLUT TOTI copilasii au fost senzationali! Ochi mari si intrebatori la tot pasul, picioruse neobosite, tipete de bucurie asurzitoare… cam asa s-ar rezuma “distractia”.

Urmeaza momentul pozelor – toata lumea vrea poze cu toata lumea… In final se ajunge la faimoasa poza de grup… Ne stringem unii linga altii, unii se aseaza pur si simplu pe jos (cei din primul rind evident) ca sa dea posibilitatea si celorlalti sa “iasa” in poza, ne ridicam pe virful picioarelor (noi, ce-i mai inalti, din ultimul rind) si gata… flash-urile pornesc. Moamaaaaaa, parca sintem la vreo conferinta de presa! Ne simtim bine, ce mai! Atmosfera e foarte placuta, toata lumea are zimbetul pe buze. E bine cind poti sa faci bine altora…

Cu parere de rau a trebuit sa plec dupa acest moment. Mi-a placut foarte mult, m-am simtit extraordinar si categoric voi repeta experienta, daca voi mai avea ocazia. Mi-a facut mare placere sa cunosc atitia oameni deosebiti.

Cam asa am vazut eu intilnirea noastra – poate am uitat ceva, poate am mai incurcat lucrurile pe ici pe colo, poate am facut greseli… Imi pare rau ca n-am foarte mult talent la scris, dar m-am straduit in speranta ca veti avea o imagine cit mai fidela despre tot ce s-a intimplat acolo si despre atmosfera speciala de care am avut parte.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:


EMOTIONANT !

VA IUBESC PE TOTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ati bagat subiectul asta aici si nu-l mai gaseste multa lume!! Era bine sa-l mai lasati acolo!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

aici inca cateva poze de la intalnirea DC.

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Mamicaluitheo, intr-una din pozele tale e Cristina mea, nu fetita Vanessei. Imi amintesc ca poza a facut-o baietelul tau. Multumim de poza.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

In poza cu Teo si 3 fetite... cea cu guleras cu buline este fata mea OANA

5 ani -14 februarie 2005


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

O varianta ar fi sa mi le trimiteti prin mail si desi este de lucru si desi sunt supra incarcat cu activitatea mea cotidiana am sa incerc sa le centralizez (eventual prelucrez unde este cazul), noaptea ca ziua nu am timp si sa se obtina un cumul de poze. O parte sunt deja puse la mine pe site


Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput