gradinita libaneza

gradinita libaneza | Autor: boo lina

Link direct la acest mesaj

Aveti copii la aceasta gradinita sau ati auzit ceva de ea? Trebuie sa ai o anumita religie ca sa iti inscrii copilul acolo? E cu program prelungit, stiti cat costa?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Costinescu spune:

Si eu sunt interesat de acest subiect.
Ne raspunde cineva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Eu am copilul la gradi libaneza din Constanta. Costa 100 euro/luna, program de la 9 la 14, pachetul si-l aduce fiecare de acasa. Manualele costa 125 $/ an. La Vlad in grupa sunt 8 copii, sunt EXTREM de multumita, copilului meu ii place mult acolo, au mare grija de copii, mie in 2 ani nu mi-a racit niciodata la gradinita si nici nu a facut vreo boala contagioasa.Fac totul inlb. engleza, au si o ora pe zi de lb. araba. Invata si sa scrie in araba, de aceea la inceput copilul a avut unele confuzii intre a scrie de la stanga la dreapta sau invers (ca la arabi). Transportul nu e inclus in pretul pe care ti l-am spus, nu stiu cat e ca eu stau aproape si nu m-a interesat. E foarte curat, au jucarii noi, au uniforme (un fel de sarafane verde inchis cu o lebada galbena brodata pe piept). Nu conteaza religia, noi suntem ortodocsi, de exemplu. La Vlad in grupa el si o fetita sunt romani, mai e o sirianca, un grec, un turc, o coreeanca... cam asta stiu eu. Nu stiu care sunt conditiile in Bucuresti, sper ca ti-am fost totusi de folos. Daca mai e ceva intreaba-ma.


Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxa spune:

Eu am deasemenea copilul la Gardinita Libaneza din Constanta, din anul acesta...deci de vreo 3 luni. Si parerea mea e buna, adica bunicica, dar am si ceva rezerve: in primul rand, la inscriere ni s-a comunicat un tarif - 75 $/luna, pt. ca apoi sa devina 100 $, nicidecum 100 E, cum spunea cineva mai devreme...iaca-ta indoieli in privinta seriozitatii celor de acolo...in al doilea rand, copilul mi-a racit de 4 ori in 2 luni (nu a racit atata in 4 ani), si asta din cauza ca nu sunt atent supravegheati, sunt transpirati, etc, si in plus nu exista asistenta medicala, acolo vin copiii raciti, fara sa ii "restrictioneze" nimeni...dehh...banii conteaza. Am mers cu copilul insanatosit dupa o raceala, si cand am intrat in clasa lor, un baietel tusea de mama focului , or asta nu mi se pare de permis...
Ce sa mai spun? Altfel e curatel, de invatat a invatat destule, stiu eu? Nu e o optiune rea aceasta gradinita, dar nici printre cele mai bune...Si altceva: am ales aici pt. ca ni s-a spus ca vor fi 8 copii in grupa, dar nu...sunt 14! Or, la banii acestia...
Eu m-as mai gandi, deja sunt in dilema daca sa il mai las ori ba.

ingrid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Scuze pt. greseala din postarea mea anterioara. E 100$ taxa lunara, korect !
Axxa, imi pare rau de copilashul tau ca a racit asa de mult la gradi.
Eu raman la parerea mea ca e o gradinita foarte buna, si crede-ma, ca inainte sa-l inscriu pe fi-miu aici am colindat vreo 10 gradinite (si de stat si particulare).
Nu are nici o legatura timpul cat copilul vine la gradi cu taxa. Noua de la inceput ni s-a spus ca kiar daca e bolnav copilul, taxa tot trebuie platita si am acceptat aceste conditii. Deci nu e ca la gradi de stat unde se plateste proportional cu nr. de zile in care copilul merge intr-o luna la gradi.
Eu zic ca sunt bine supravegheati. Dar, in fine, fiecare vorbeste prin prisma experientei lui personale...

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

si poze din excursii: http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput