Cum ati nascut?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marilena_ral spune:

am nascut normal. si a doua oara voi naste tot la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa121 spune:

natural de 2 ori, usor si fara problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @lbin@ spune:

şi eu aş fi vrut sa nasc normal dar nu a fost sa fie aşa...prima sarcina ( şi naştere )pe care am avut-o a fost groaznica nu ma putem hrani nu ma dadeam nici macar jos din pat pentru ca nu aveam putere greata pına ın ultima zi de sarcina , pt mine a fost un coşmar ımi doream baiatul extraordinar de mult dar ma simteam atıt de rau ca nici macar nu ma mai gındeam la el ...doctori nu mi-au dat de leac pe vreea aceea nu ştiam prea bine limba şi uite aşa am ajuns cu sarcina ın luna a 8 a dar burta mea era cıt o mingie de handbal :) ın ziua aceea mi-a fost atıt de rau ıncıt am leşinat ...m-au dus de urgenta la spital şi acolo am aflat ca aveam tensiunea (20 era cınd am ajuns la spital)şi aveam preeclamsie doctori deja ıncepusera sa vorbeasca cu sotul meu şi sa spuna sa se aştepte la orice..ei ıncercau sa salveze mama ! şi uite ca aşa m-am trezit nascınd prin cezariana la 8 luni un baietel de 1450 gr.(slabut dar sanatos )..a trebuit sa treaca 9 ani ca sa prindem curaj ca sa mai ıncercam o data ımi doream foarte mult o fetita ,de data asta sub stricta atentie medicala şi multumesc lui d-zeu ca mi-a daruit o fetita grasa şi frumoasa şi sanatoasa dar care a venit pe lume tot prin cezariana pt. ca medicii nu au vrut sa rişte şi sincer nici eu!deci cezariana mi-a salvat viata a mea cıt şi a copiilor mei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_lory spune:

Eu am nascut ambii copii normal.Primul dupa 7 ore si al doilea dupa 3 ore si totul este ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALDONA spune:

Am nascut normal,cu dureri suportabile si fara complicatii.Si destul de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Am nascut natural..dupa 17 ore de dureri cumplite si cu putine complicatii.

Cristina si Lilly Elisa

http://community.webshots.com/user/crystinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIB spune:

Am nascut cu cezariana la 37 de saptamini un bebe de 3200 gr si 56 cm. Pe la ora 4am s-a rupt apa, am sunat dr. si ne-a spus sa mergem la spital unde ma consultat. Nu eram dilatata de loc si bb nu era intors. Am asteptat pana la ora 7 dar nu era nici o schimbare, dr. a spus ca "decat copil cu traume mai bine cezariana". Am fost de acord cu el. La ora 8 si 15am mi-am vazut copilul pentru prima data.
As fi vrut o nastere normala, dar bb era pe primul loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimaxi spune:

Eu am nascut prin cezariana cu travaliu indus (42 sapt), desi mi-as fi dorit f.mult sa nasc natural, pt. ca, consider ca este cel mai bine.
Maximilan a fost mare 4030 gr.la nastere si de aceea nu s-a putut altfel...eu fiind ingusta in bazin, cu toate ca am ajuns la 80 kg. de la 50 cate am avut la inceputul sarcinii.
Daca o sa mai am copii o sa aleg tot cezariana , nu cred ca as mai putea trece prin ce am trecut incercand sa nasc natural, 8 ore de travaliu...
si numai bine!
Alina siMaximilian

noastre la
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_anamaria/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zamzuu spune:

Sunt o mamica cu patru copii, trei baieti si o fetita acum de numai cinci luni.Pe toti i-am nascut normal, pe cale vaginala, insa la ultimile doua nasteri cu anestezie peridurala.La toate nasterile mi s-a facut epiziotomie,dar s-a vindecat de fiecare data usor. Este gresita ideea ca daca de mai multe ori esti taiata pe aceeasi linie,se vindeca mai greu.
Dupa parerea mea,operatia cezariana se impune numai atunci cand exista probleme ale mamei (bazin ingust,miopie,alte afectiuni medicale) sau ale fatului (pozitie sau orice alta suferinta fetala).

Gabrielasi Fadi ( 26.10.1991), Omar ( 25.09.1994), David ( 25.04.2003), Sara ( 30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Eu sunt a treia (parca asta era procentul), doua nasteri prin cezariana, a fost optiunea mea si daca ar fi sa aleg din nou as alege la fel.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Lenevia este mama filosofiei - Thomas Hobbes

Mergi la inceput