Cum ati nascut?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am 3 nasteri normale,fara probleme,primul baiat a avut 3,800kg, al doilea baiat 3,950,iar a treia fata 3.500.Doar la fata travaliul a fost de 16 ore...dar a trecut.

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

O nastere naturala, fara anestezie, a fost super-bine. A doua, peste aprox. 1 luna si jumatate, sper sa fie tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Nastere normala (vaginala ),indusa, fara epidurala .
Bb a avut 4 kg si cu mana pe inima eu spun ca am nascut usor

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalessia spune:

Eu am nascut-o pe Alessia normal, cu periduala.
Nasterea a durat cam 7 ore si a decurs bine. La al doilea bebe as proceda la fel.Esential este sa inveti cum sa respiri si cum sa te relaxezi in timpul travaliului!
Este important ca doctorul cu care vei naste sa-ti prezinte toate variantele de a naste un bebe sanatos si sa te indrepte spre cea care ti se potriveste.
Doctorita mea ma indemna sa nasc normal-fara nici un fel de anestezie,
dar multumesc Lui Dumnezeu ca s-a inventat peridurala si nasterea a devenit umana.Imi mai doresc un bebe, dar momentan sunt, ca si voi, o mami extrem de ocupata sa porneasca la drum un sufletel ce are nevoie de timp, dragoste si grija.
Multa sanatate si bucurie de la o mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Buna mamici,
Intru si eu in rindul mamicilor care au nascut normal.
Eu insabat recordul, am avut un travaliu de 37 de ore....da 37 de ore a-ti auzit bine...la fel a fost si mama mea, dar niciodata nu m-am gandit ca si la mine va dura la fel de mult.
Au inceput contractiile la ora 5 dimineata pe 7 decembrie, m-au internat pe 8 decembrie la ora 2 noaptea, desi ziceau ei ca nu e cazul inca de internare...nu aveam dilatie decat 2 cm...desi contractiile erau dese si cumplit de dureriase.
Mi-au facut ocitocina abia la ora 10 dimineata pe 8 decembrie dupa cate ore de chin...socotiti voi...nici nu mai stiu...si pe la ora 12 prinz, mi-au facut epidurala ca nu mai suportam durerile.
In final am nascut la ora 16 si 16 minute pe 8 decembrie o minunatie care se numeste Anastasia...si care evident mi-a lasat urmele de rigoare...rupere de perineu si ruptura de sfincter anal...care apoi a necesitat interventie chirurgicala...am avut noroc ca am putut sta primele 3 zile in fund datorita anestezicelor...ca apoi 3 luni...chin pe capul meu..
Cu toate astea ma bucur ca am nascut normal.
Sper ca pina la bebe 2 sa fiu in stare buna si sa pot trece prin aceeasi nastere naturala, desi doctorii care mi-au supravegheat leziunea de la partea dorsala inca nu se pot pronunta.
tuturor mamicilor indiferent cum au nascut!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicutza301 spune:

buna,am nascut normal dar data viitoare daca mai am voie sa tin o sarcina aleg cezariana,problemele aparute din cauza nasteri normale au fost multe ,hemoroizi si adenon hipofizar,acum o sa iau toata viata pastile,dar ma bucur ca macar am scapat de operatie si asa fetita mea mai are o mamica,relativ am nascut usor o fetita de 3.6 kg,dar mi-au provocat nasterea la 42 saptamani, a fost putin cam puturoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

si eu 1 nastere normala, sper k si urmatoarea/ele sa fie la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mely_nda spune:

Buna ma numesc Melinda am 21 ani si am nascut un baietel acum 5 luni si vreau sa va spun ca am nascut ffffff usor. Intr-o ora m-am dilatat 10 cm. Doresc tuturor mamicilor o nastere la fel de usoara ca a mea.Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Cum am ajuns in salon s-a decis si bebe sa vina. Am ajuns la 10:30pm bebe s-a nascut la 11:04pm. A fost o nastere usoara poate si pentru faptul ca bebe a fost mic (2.53 kg). Va doresc tuturor copii sanatosi si nasteri usoare.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

copilul meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielacana spune:

Nu am putut naste natural, desi mi-as fi dorit. Insa nu s-a putut natural pentru ca aveam un fibrom de 10 cm care a aparut si a crescut pe sarcina. Oricum, cu anestezie rahidiana pentru a-i auzi glasul pentru prima data. Nimic nu se compara cu asta. Am plans. A fost extraordinar cand l-am vazut pentru prima data.

Mergi la inceput