Cum ati nascut?

Cum ati nascut? | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

Mamici DC, cum i-ati adus pe lume pe puii vostri?

Intrebare sondaj:

Cum ati nascut?

Mamici DC, cum i-ati adus pe lume pe puii vostri?

Alege respuns:

prin nastere vaginala (normala)
prin cezariana
prin nastere normala, primul copil, cezariana la urmatorul/urmatorii
prin cezariana, primul copil, nastere vaginala la urmatorul/urmatorii
nu ma regasesc mai sus (explicati)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Totusi ma sperie acest raport, ca din3 nasteri una e cezariana! Cred ca e vina medicilor ca nu stau prea mult pe ganduri, cand e vorba de cezariana, si din pacate nici femeilor nu prea le surade ideea nasterii normale. Medicul meu a vrut sa-mi faca cezariana la a doua nastere, pentru ca in urma cu doi ani am fost operata, dar nu l-am lasat, am zis ca pana am sanse sa nasc normal, nu vreau cezariana. Am nascut foarte repede, foarte usor, si ma bucur ca nu l-am ascultat! Numai daca era in pericol viata copilului, atunci l-as fi lasat sa ma opereze!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

eu m-am dus dimineata la spital cu apa rupta de la 2 noaptea, am stat si tot asteptat contractiile nimic, pe la 12 ziua m-au pus pe perfuzii si nimic, iar la 4 dupa amiaza am intrat in operatie, ca erikutz nu vroia altfel sa se nasca! si nici nu vroiam sa aud de cezariana! si asta a fost!

Oana si bb Erik
http://community.webshots.com/user/oana_noemi
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

I-am nascut pe amandoi normal si consider ca daca nu ai probleme tu sau copilul e cel mai indicat.Stiati ca in cazul cezarienei copilul nu are reflexul respiratiei si ca exista posibilitatea sa fie intubat sau ca laptele e posibil sa nu vina pt ca organismul nu a realizat faptul ca nasterea s-a produs?Eu cred ca mama natura stie ce face si nimic nu e intamplator.

andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Gabi, daca ai mai avut o cezariana, exista riscul ca in timpul nasterii uterul cicatricial pe care-l ai sa se rupa pur si simplu, situatie de obicei letala.

Home, wherever you are...

Simina & Andrei (Deiutzu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Eu am nascut normal, cu epidurala, si travaliu indus. Data (datile) urmatoare am sa aleg la fel.

http://community.webshots.com/user/r0isin
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

Am nascut de 2 ori prin nastere normala (vaginala). In continuare as alege aceasta varianta, cu toate ca n-a fost usor si am avut ruptura de perineu cu criza de hemoroizi dupa a doua nastere de n-am putut sta in sezut o luna de zile. Insa este lipsita de complicatii evidente si esti constienta cand auzi pentru prima data bb-ul cand plange. Il poti vedea si auzi din prima clipa. Pentru mine, cea de-a doua experienta a fost si mai curioasa ca prima, dar tot atat de sublima.
Samy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANIELA 1974 spune:

Am nascut natural si nu imi pare rau. M-am dus la maternitate la ora 22 iar la 3,20 dimineata eram gata. Norocul meu a fost o moasa super, care m-a ajutat sa nasc repede si usor.


Daniela si bb Alexandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Si eu am nascut de doua ori prin cezariana si nu imi pare rau.

cu drag

andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Natural, fara dureri infioratoae(am crezut ca sunt stricata la stomac), fara madicamente sau perfuzii, fara epidurala si mai ales fara epiziotomie sai rupturi!
Travaliul a durat cam 4 ore(m-am trezit cu contractii din 5 in 5 min deja).M-au bagat direct in sala de nasteri asa ca nu am vazut alte femei cum sa chinuie.
Sotul, mama si prietena mea au fost langa mine si am putut sa stau in fund la 1 ora dupa nastere(1 ora m-am masat pe burta).
Daca as naste din nou nici nu m-as gandi:natural,natural,natural!!!
Si as recomanda oricarei femei care nu are probleme sau interdictii, sa nasca natural!
Eu am spus ca fac cezariana doar daca bb e in suferinta sau nu se intoarce!
Sa nu va fie frica de durere! Acum sunt atatea posibilitati de a o combate! Epidurala de ex! Plus ca o operatie e o operatie care vine la pachet si cu complicatii post-operatorii imediate sau pe termen lung!
Nu sunt de acord cu cezariana din moft dar nici nu le condamn pe cele care o fac deoarece nu am dreptul.
Stiu ca fiecare femeie are modul sau "original" de a naste, unele cu dureri ingrozitoare si travaliu lung altele care scapa usor, dar credeti-ma ca uiti totul atunci cand tati te strange emotionat de mana si vezi ca ii curg lacrimi de fericire din ochi iar la pieptul tau sta comoara ta cea mai de pret! Pruncul atat de mult visat si asteptat! Eu i-am dat titi chiar acolo pe masa de nasteri. A fost cel mai emotionant moment din viata mea!
Oricum ar fi, eu va doresc la toate nastere usoara si bbii sanatosi si frumosi!

http://photos.yahoo.com/lorelai182003
Adrian,Alinasi sotul Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minimona spune:

Natural, desi eram programata pentru cezariana din cauza unei afectiuni renale. Ma bucur ca s-a intamplat asa, bebe s-a nascut mai devreme, la 34 saptamani, dar a fost destul de mare (2,450kg) si sanatos. Nasterea a fost usoara, dupa cum a afirmat medicul " ce cezariana? ai venit cu el in chiloti" si m-am refacut foarte repede.

minimona si bebe vlady

Mergi la inceput