Manualul Pinguinilor ( nu mai e provizoriu)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Salutare!

Felicitari si "la mai mare" tuturor celor care au sarbatorit, orice o fi fost, o zi de nastere, o victorie, o intoarcere acasa cu bine si cu tolba plina de amintiri. Le doresc vene tari ca ale lui Buflea si, desigur dexteritatea dumneaiei in a se opri exact cand trebuie din taiat, celor care trec prin situatii mai nefavorabile.
P&Ana mi-ai dat o super-idee cu rucola (si eu mi-am petrecut uichendul "pe tarla" si va spun sincer, duduia Rina ar pali de invidie daca ar vedea ce rezultate se pot obtine dupa numai o zi de tarla). Trebuie sa ma documentez sa vad cat e de pretentioasa madame Rucola acum.
Ralu, am cetit reteta ta de cozonaci si mi-am amintit cu nostalgie cum probabil am fost pe aproape sa mor asfixiata cand am pregatit primii cozonaci din viata mea, exact pe motiv ca tineam usile si geamurile inchise etans si aragazul pornit. Am reusit sa-mi dau seama ca ceva nu e in regula cand nu reuseam sa aprind cuptorul si am crezut ca s-a stricat aragazul. Apoi, dupa ce am deschis usa, mi-am dar seama ca focul nu se aprindea pentru ca nu exista destul oxigen. Oricum, sa stiti ca de atunci am crescut si m-am maturizat .
Tuturor celor pe care ii chinuie reumatismele le dedic fotografia atasata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Bonjour, Mesdames.

Cateva poze si povestirea mai tarziu ca e mult, incepe cam asa "cum am declansat eu alarma pe aeroport in Frankfurt".




Vai, ce-mi place poza asta Lali. Bravooooooooooooooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mai spun, mai spun: Disneylandul mi-a placut la fel de mult ca Parisul.

Am achizitionat urechi de Minnie si m-am bucurat alaturi de copil de fiecare clipa. Ne-am dat in toate draciile, bine eu in alea mai cuminti ca unele erau pline de avertismente pentru cei cu probleme cu spatele. Sotul din dotare, caruia ii era frica sa se dea si pe o banala caracatita de la Mamaia, a trebuit sa faca fata dorintelor copilului si s-a urcat in Hollywood Tower Hotel, in Montaigne Rousse si in ceva aventuri stelare. Dupa ce a fost aruncat in gol de la etajul 13, plimbat cu trenul prin intuneric si alte asemenea era chiar mai mandru de el decat copilul. Eu m-am multumit cu cescutele rotitoare, masinute, Peter Pan si ceva pirati. A si in Phantom Manor, conacul bantuit am purces toti trei, iar in zona de cimitir bantuit am ajuns taman pe seara ! Am vazut 4 parade si de doua ori spectacolul de lumini care e absolut superb. M-am pozat cu toti, incepand de la Mickey si terminand cu Darth Wader.

Parisul ne-a placut, insa am prins in doua zile Luvrul inchis (o data pentru o greva spontana a lucratorilor de la securitate) asa ca l-am lasat pentru data viitoare. Versailles a fost tare frumos, pacat ca inca nu erau gradinile inflorite decat partial.

Am fost rupti de oboseala seara de seara si culmea, desi picioarele ne dureau pe toti foarte tare, nu am avut probleme cu spatele.

A, si Galeriile LaFayette si Outletul de langa Disney au fost considerate aventuri extreme pentru copil si sot, mie insa mi-au trecut toate durerile de picioare acolo.

Cat despre frica mea de avion, e tot acolo, insa nu mai e frica, e groaza. Am inteles pe deplin diferenta.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ralu, tare rau imi pare ca treci si tu prin varicela. Sper ca a trecut ce-a fost mai greu. Sanatate multa !

adi2003, merci .

Marius, ma bucur sa te vad pe aici. Ideea mea a venit din naduful ca daca stau sa citesc tot nu mai apuc, frate sa scriu mare lucru. Da' tot ar fi buna o lista cu userii de la subiectele astea de grup si cu postarile lor in rezumat !

A_alinta, La multi ani ! Si numai bucurii !


Mai usor cu cozonacii, eu reiau dieta, asa ca pas .

Viviana, ma bucur ca v-ati reunit cu bine.

Kari, am recitit postarea ta, ce mai patanie. Cum, mai sa nu le spui parintilor ca pleci in ... Africa ?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Buna de dimineata de la mine tuturor celor care s-au adunat pe acasa …

Sa incep cu sarbatorita …Alinto, soro, mi-ai dat o veste buna si un proasta …vestea buna este ca nu esti mai tanara ca mine (yeah baby !!!) si cea proasta este ca nu esti nici mai batrana … ne despart doar cateva luni si zodia taurului …ah, si tu berbeaca, incapatanata care le stie pe toate si sefa impunatoare… eu guraliva, superficiala, bat limba de pereti si sefa relaxata, cam hahalera …nu, nu, nu asta cred eu despre mine, asa spune zodia …si are dreptate.

Deci draga mea, iti doresc tot binele din lume. Sa te impiedici de el la tot pasul si sa nu-i dai cu piciorul … sa se agate norocul de tine ca ciulinii si sa te intepe sistematic, pana iti intra in sange si te obisnuiesti cu el. Iti mai doresc echilibru si liniste interioara, sa iti vezi copiii acolo unde vrei tu, dar cu vointa lor … iti mai doresc o viata zen spre … un baston elegant, de doamna bine, sclifosita, cocheta si sofisticata si un rocking chair elegant, in fata focului din semineu, cand afara bat vanturile voastre celebre de Illinois si nepotii se harjonesc in spatele tau … intelegi da, ca urarile mele acopera urmatorii 50 de ani pe care ii ai in fatza, in caz ca in anii urmatori sarim neglijenti peste ziua ta, eu m-am scos, te-am acoperit de urari …

Mai departe …

Viv – suna foarte bin experienta Dragutzicai … cu toate retinerile si emotiile, cred ca a fost un succes. Si v-a sunat in fiecare zi, ai cam stiut pe unde umbla ..eu zic ca a meritat

Lali draga – cum mai sa pornesti alarma aeroportului cu cotul ? Nu ti-a facut morala sotul in avion, ca al meu m-ar fi lasat acolo de jena. Vai de mine, eu sunt ingrozita de parcurile de distractii … nu pentru mine, ci pentru barbat. Al meu nu se suie in alea nici sa il platesti …eu mai sinucigasa, ma sui, dar nu in alea care se rotesc, ca mi se umfla capul si mi-l pierd. Problema este ca barbatul nu numai ca nu se suie, dar dispretuieste genul asta de distractie … copiii sunt disperati in schimb. Poate ajungem si noi vreodata in Disney asta, macat o data.
De ce groaza de avion ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mai, eu am crezut ca e gluma aia cu postarile in rezumat ? Cum vreti voi ca un soft sa faca rezumat la postarile noastre ? Sunt eu in urma cu tehnologia de mi se pare ca asa ceva nu se poate ? Sau tu il vrei pe Marius sa faca rezumate ca si asa, conform meseriei, le are cu compunerile ? ...ah ! daca asta era, daca vroiai sa-l pedepsesti pe Fanthomas, s-ar putea sa inteleg ...

Mai, si totusi, am scris 2 capitole intr-o saptamana ? Really ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Mai scriu repede un mesaj pana nu vine Lali cu povestirile frantuzesti si imi ia microfonul ...

Ieri, dupa meciul de hockey, dupa amiaza, am iesit in parc ... era soar cu dinti, care ne-a muscat de fund si ne-a pus sa ne incalzim facand miscare ...copiii erau pierduti intr-un joc de "hotii si varditii" asa ca eu cu mama am luat-o la pas prin parc si am facut 6 ture ...parcul este mare, cam jumatate de Herastrau ...fetelor, am ajuns acasa cu febra musculara si o oboseala de zici ca ma batuse cineva ... peste asta s-au adaugat carbohidratii de la Rina, am cazut lata ..barbatul a avut de rezolvat un "ciubuc" ieri si nu stiu cand a venit acasa si ce a facut, dar dimineata era prezent.

Va atasez cateva poze ... doua cu peisajul care se vede de la mine din birou, una cu ai mei din parc si una cu farfuria de sushi de vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

La multi ani A_alinta !!!
Vad ca lumea calatoreste , de cand vreau si eu sa vad Parisul...offfff.Si vorbiti despre cozonaci in timp ce eu rumeg o frunza de salata.
Am avut proasta idee sa ma urc si eu in cescutele alea care se rotesc, proasta idee! Am crezut ca imi vars si creierii din cap, am mers impleticit o jumatate de ora.Nu mai suportam sa vad nici in marime naturala cesti.
As vrea sa vad cum face Marius rezumat la ce se scrie pe aici(rad in hohote).Referitor la idei , eu as vrea sa se poata gasi ce a scris un anumit user , atunci cand cauti sa iti apara ce a scris e la un anumit subiect, nu sa citesti zeci de pagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Alinta si
La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Deci, dupa cum va spuneam s-a intors nashp.... acasa.

Mergi la inceput