Piersicute de iulie august (36)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

La multi ani, Ana si multumim de capitol (eu am servit o felie de tort, merci:).

Sunt cheauna de cap dupa o noapte infernala, cum ma asteptam. Muci si iar muci, nas infundat, treziri cu plansete din juma in juma de ora. Nu ma lasa sa-l aspir, sa-i pun apa salina etc, ne luptam asa pana adormim la loc... Febra a oscilat intre 37.2-37.5. Dimineata avea 37.1 si, cu regret, l-am dus la gradi. Potentialele bone sunt de genul mamica cu copil de 9 luni care ar veni cu tot cu copilul (nu vreau), juna proaspat sosita in Canada nu-mi inspira incredere etc etc etc.

Nici la dr. nu-l mai duc ca e timp pierdut, imi spune ca e un virus si nu prescrie nimic.

Tot ce ma rog e sa nu fie boala aia care sa ne imobilizeze acasa vreo saptamana.

Peste toate aici e viscol azi...

Ile, nu mai zic nimic dar toate vrem sa fim in locul tau...

Letita, ce are micutul? Sanatate si rabdare(tie) va doresc.

Kimmy, de ce nu o iei cu tine in pat sa te odihnesti si tu. Noi dormim bine asa, in noptile bune, nu mai numar de cate ori cauta sanul. Alternativa e sa o treci pe lp noaptea, nu e o idee rea deloc. Eu cred ca fata e in plin salt si acusi o s-o vezi zburdand peste tot!

Va pup, trimiteti niste primavara incoa, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele ,multumesc tare multVreau sincer sa va spun ca am pacatuit cu gandul si nu sunt mandra de mine...si uite cum cand facem pacate si judecam la alti sau altele ne atragem lectii....dure;Anume,am judecat-o tare pe Madalina Manole pt ca a facut ce a facut fara sa se gandeasca la puiul ei;Ma gandeam ca in locul ei o femeie frumoasa,puternica....la o adica mai bine schimba barbatii ca pe ciorapi...daca e nevoie...ca sa-si ridice moralul.....increderea in sine dar nu lasa puiul de izbeliste...cu cine?Ei...si...sa vezi depresii pe mine anul trecut.....ehehehe....mi-am luat bine de tot lectia si am vazut ca una e cand esti bine mersi si cu creierii limpezi decat atunci cand hormonii fac ravagii...si depresia post nalata nu e doar o poveste;Mi-au trecut ganduri prin cap pe care nu vreau sa mi-i le amintesc....deci nu suntem nici care de piatra....si nu sunt deloc mandra ele.Dar m-am echilibrat...si e bine...e minunat sa stii ca esti atractiva,ca esti dorita,visata si ca viata nu se termina la 33 de ani si cu siguranta nici mai tarziu

Fleur,stiu ce spui....dar din pacate in viata chiar nu exista garantii,iti spune una care s-a dat cu capul de toti peretii.....in toate felurile;Dureri vor fi si dezamagiri vor fi.....important e cum reactionam noi la ele,doar acolo avem intr-o buna masura control;nu pot sa stau ascunsa si panicata pentru tot deauna,nu e felul meu,sincer....mi-e dor nebun de viata si iubire...si gata cu cenzura;Chiropractorul asta pana acum e de nota 200 la toate...are doar 34 de ani,e american,nu a avut copii si nu a fost casatorit;I-am spus ca nu imi va cunoaste copii deloc cel putin un an...si nici atunci;doar in situatia in care ne logodim...da,atunci dragi copii....vreau sa va cunoasteti...viitorul sot al mamei,altfel nu expun eu copiii la despartirile mele;sincer nici nu pornesc in relatia asta cu gandul ca vom ramane impreuna,nici nu o exclud total;,acum bineneteles ca el e super-entuziasmat si super-dragut si eu ma simt la fel si chiar mai in siguranta caci mai am un AS in maneca....de rezerva;cum zisei,la finele lui 2014 plec catre tara si imi aduc iubirea din liceu...si indiferent ce se intampla....cand nu mai sunt fericita intr-o relatie...la revedere,urmatorul la rand...Binenteles ca sunt si greselute care se pot ierta....dar nu cea cu inselatul pe fata...Nu cred in relatiile de ochii lumi si de fatada...ori suntem pe bune fericiti...ori fiecare cu treaba lui...Eu aleg sa fiu fericita si sa ma bucur de viata,e mai sanatos asa;vreau sa ma vada copiii mei ca le inspir bucurie si pofta de viata...nu alte minuni de genul.....mami este o martira,o sacrificata...o neiubita,nici macar ea nu se iubeste....si uite din moment ce ea accepta si iarta ce a facut tata....asta inseamna ca e iertabil/acceptabil...din partea unui barbat sa faca asa;Crede-ma ca am rasucit problema pe toate fetzele posibile de n-shpe mii de ori....si niciodata nu mi-a dat cu plus...la partea cu iertatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Vedeti k maine e 25% reducere la C&A si 3 rate cu card Avantaj!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Shit! Am pierdutun ditamai mesajul....nu mai scriu inca o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Delia, bravo, eu te felicit pentru felul in care gandesti.

Fleur pupam ericutul bolnavior sa treaca repede.

Kimmy off ce de probleme si la voi. Trebuie sa fii optimista, o sa treaca si perioada asta. De fapt ce spun eu, ca tu stii mai bine, ca doar ai experienta.

Roxy multu de info. Daca ar mai si aduce hainute, ar fi super... Am intrat acum vreo 2 zile si tare slabut...

Ana la multi ani, multumim de tratatie, dar eu o sa zic pas la dulciuri pentru urmatoarea perioada. De cand nu mai alaptez, acul cantarului o ia usor dar sigur in sus...desi mananc mai putin, muncesc mai mult...dar nu mai consum asa mult... Lml si lui vladi, ca l-am ratat :)

In sfarsit va scriu si eu de pe bancuta din parc. Am reusit sa aj mai devreme acasa si i-am dat liber bonei ca e ziua ei, iar pitic mic face nani de vreo ora... Il tot streseaza al doilea dintisor, cred ca in max 2 zile sparge si ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Delia, pai ce faci cu chiropractorul daca iti aduci acolo iubirea din liceu?
La asta ma refeream cu ordinea in viata sentimentala.
Oricum, esti adulta si vaccinata si stii tu mai bine ce faci, ai dreptate ca esti tanara si trebuie sa mai si profiti de tinerete, de viata.
Felicitari pt hotararea de a tine copii deoparte. Ei au o relatie cu tatal lor, se vad?
Daca vrei, mai discutam mai in privat, eu am o experienta cu "adusul unei foste iubiri", nu as mai repeta-o.

Carmen, sa iasa mai repede dintisorul, noi avem n-spe nopti nedormite pe tema asta si inca mai sunt pe drum alti dinti, se pare. Cred ca la un an are garnitura completa dintzosul meu (glumesc), acum il asteptam pe al 8-lea.

Mama, ce va in vidiez ca stati pe banci la soare, nu stiu cand ajungem si noi, acum zici ca e Craciunul aici grrrrrr....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

La multi ani Ana!!!1

Delia, bravo! Cu siguranta ca nu se termina viata la 33 de ani! EU am 38 de ani si parca de-abia acum incepe viata mea noua, si mai frumoasa decat cea de dinainte. E adevarat ca probabil exista depresie postnatala, dar la tine cred ca a fost accentuata si de problemele de dupa nastere.. Oricum, important este ca te-ai ridicat, ca ai 2 copii superbi care o sa te faca fericita toata viata si sunt convinsa ca vei gasi si o relatie potrivita ca esti tanara si frumoasa!
Asta cu iubirea din liceu suna f bine. Am avut si eu o iubire mare in liceu, de fapt al meu sot seama fff bine cu iubirea mea din liceu...si ma amuza teribil ca Ana mea s-a nascut exact de ziua de nastere a iubitului meu de liceu (adica pe 23 iulie )) Doar ca iubirea mea din liceu e la voi in US si nu mai stiu nimic de el.


Ile, vrei sa zici ca te-ai vopsi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Delia, bravo! Putine femei au curajul sa gandeasca si sa actioneze ca tine. Imi place foarte mult atitudinea care o adopti fata de copii si faptul ca ii implici doar cand e serioasa treaba.Ce povestesti tu cu judecatul si ex. Madalinei Manole...m-am lovit si eu de propriile mele judecati in timp. Da, depresia postnatala exista, dar si trece. Slava Domnului. :)
Carmen, sper sa iasa repede dintisorul.
Fleur, trimitem putin soare virtual in tara zapezilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ioana,ai dreptate ca la mine a fost accentuata mult de ...faptul ca mi-a luat mult timp sa accept ca mi-a murit un copil....dupa ce l-am tinut 3 ore si 20 de minute in brate...si a avut ochisorii deschisi;Si binenteles apoi de magariile lui...cand mi-a spus pe fata ca nu vine la spital pt ca cosanzeana mai e cu el doar pana la finele lui august...in timp ce pe noi,zicea el...ne va avea alaturi toata viata ca sa-l citez "I will have the rest of my life to make it up to you and Laila"...si surpriza....nu ne va avea.Ca sa mai spun ca atunci cand i-am cerut 1500 pt mormantarea copilului mi-a zis ca...mai bine i da aleia ca sa mearga in vacanta(a si trimis-o 10 zile la Disney in California) am mesajele dintre ei trimise catre mine...asta asa in cazul in care i-ar trece prin minte sa ceara custodie impartita...si mai am cateva bunute de tot cu care l am la mana,....vorba zboara si scripta manet zice un proverb latin.

Crina,stiu,si eu am auzit de povesti cu ambele feluri de finaluri;stiu f bine ca dupa un an sau 5 sau 10....omul isi poate vedea de drumul lui;el e omul pe care l-am tinut in faculta ....si chiar daca pleaca nu imi pare rau....efectiv e iubirea vietii mele,cand am avut-o pe mama la spital cu lunile la Bucuresti cine a cautat-o zilnic desi nu avea nici o obligatie,EL;A terminat medicina acolo,a fost aici la o specializare un an in 2007...nu e casatorit...imi tot spune ca el pe mine ma asteapta,am fost impreuna de la 14 la 19 ani ai mei...avem o multime de amintiri nespus de pretioase care ne leaga;Suntem si foarte buni prieteni...si uite ca nu am incetat sa ne iubim...;Cel de aici...e pentru inimioara mea...caci nu vreau sa simt ca...pana in decembrie 2014....traiesc asa intre 2 asteptari...deci daca in decembrie anul viitor...intervine ceva...eu nu o sa simt ca am stat ca proasta si...am trait agatat de un fir de ata;am invatat ca in viata niciodata nu va veni nimeni sa imi spuna ...da Delia draga,acum e timpul sa fi si tu fericita....deci fiecare isi ia singur/a portia la bucurie,iubire,fericire;Cand am pe cineva sunt motivata sa merg la sala de sport macar de 2 ori pe saptamana,sa arat tot timpul bine,ma machiez,arat sexi,efectiv am o stare de bine,ma trezesc razand si ma simt stapana pe mine,am impresia ca toata lumea e a mea si sunt in stare sa rastorn muntii....si de ce mi-as refuza asta?Nici el nu sta....visator la stele,sta cu o avocata careia...i tot povesteste cat de mult ma iubeste si i tot arata poze cu mine si cu copiii de pe email;e etic,frumos din partea lui?nu e;am eu dreptul sa-l judec,nu il am...si sincer nici nu ma deranjeaza toate cele care sunt....Am invatat ca idealismul e superb si isi are locul...in adolescenta si copilarie....la maturitate...suntem oameni si avem nevoi emotionale/hormonale etc.Deci....viata e facuta sa o traim ...si daca se poate sa o traim din plin.Relativ la cei mici si relatia cu tatal lor...el i iubeste,pe Rudy enorm....pe cea mica...mai deloc;adica nu intreaba deloc de ea si nu mi-a facut un compliment NICIODATA!!!! Stii cat doare treaba asta si zau ca toata lumea imi canta in toate partile ca ce copil frumos si reusit este...si eu zic la fel doar ca bineneteles nu stiu cat de obiectiva as putea fi eu...La telefon cu cel mare vorbeste foarte rar,poate o data pe luna cel mult....si mi-a spus in fata ca pt el e greu asa...si ca va rari ocaziile de a ne vedea;ceva de genul a fost cu noi o saptamana de Craciun ( de revelion a fost cu ea o saptamana in Londra,ea sta inapoi in Franta isi face studiile,el a platit vacanta amandurora si in feb el mi-a aratat poze),a venit in febr de ziua lui Rudy si uite zice ca vine azi si sta pana duminica seara...deci un weekend la 2 luni;Deci din moment ce el inca se vede cu ea...si de nu se vedea...dupa ce si-a facut nev fiziologice in halul in care si le-a facut...eu nu il pot accepta.Toti avem limite...si eu le stiu pe ale mele...Ah,binenteles ca se oftica rau de tot ca am inceput procedurile legale pt child support si ca gata nu imi mai da el cat vrea el ci...cat spune legea,scurt si concis....si fara dar si poate.Stiu ca sunt imprastiata rau....dar in fine...
Insanatosire grabnica lui Ericut!!!! Si noi avuram viroza ,o saptamana am avut febra toti 4 in casa...asta la inceputul lui martie...Am luat excedrin cu caffeina caci altfel nu faceam fata la scoala la cursuri dupa ce noptile eram sora medicala cu comprese si siropuri de dat la amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare fetele. Am avut o zi nebuna. Zici ca am lipici la toate nebuniile. Azi, am ramas masca din nou. Dupa ce s-a semnat un act, cand s-au dus sa plateasca ptr mine, am auzit niste urlete . Ce credeti voi, vanzatoarea care era coana preoteasa numai ca nu se batea cu al meu cumparator. Adica, am inteles ca ei se vorbisera ca , doamna preoteasa sa suporte jumatate din costul de la notariat. Ei, cand au ajuns acolo nu a mai vrut. Si cu o mare nonsalanta le spunea ca ar fi suportat costurile daca mergeau la notarul ei. In conditiile in care cumparatorul isi alege notarul. Deci, eu eram ceva gen de impegat la gara. Adica, de ce sa se faca actul la mine. Mai si in postul pastelui si preoteasa. Nu mai avem niciun fel de valoare umana. Totul se rezuma la bani. Sunt atat de dezamagita. A plecat fara sa mai spuna macar buna-ziua, de parca eu eram vinovata, ca acesti cumparatori au indraznit sa faca actele la mine. Sa trecem si la altceva. Nectarel e la tara ptr ca maine este ziua lui Tudor. Delia, ma bucur pentru tine si te felicit ptr atitudine.Fleur, sanatate lui Eric . Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau cu bona. Kimmy, putere si rabdare chiar nu vreau sa te vad la Stirile de la 17. Ile, i-auzi la mare atata timp. Va pup pe toate si noapte buna..

Mergi la inceput