Buburuze(26)!Bravo Cos_minutza, Ruxulic,aadina!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Lisa, Feli, am ajutorul mamei mele, dar sincer, e insuficient... Mi-ar trebui o bona, o sa incep sa imi caut. Mama nu sta cu noi, mai are si ea treburile ei in timpul zilei. Bine ca doarme aici si ma ajuta cu copii. Noaptea ei dorm doar 2-3 ore in acelasi timp, altfel sunt defazati si au diverse suparari. Noaptea mai face si sotul "de serviciu" si ma lasa pe mine sa dorm, dar va dati seama ca nu pot dormi daca ii aud plangand. Azi noapte de exemplu a plans Albert foarte mult si n-am avut cum sa dorm cand el se chinuia, m-am dus si l-am luat la mine in dormitor, am stat vreo 2 ore pana s-a linistit. In plus noaptea trebuie sa ma si mulg, deci oricum ma trezesc. In timpul zilei nu prea am timp de odihna, ca mai sunt multe altele de facut.
Cu foenul ii mai calmez si eu pe ai mei, dar nu merge intotdeauna.

Am uitat sa felicit noile mamici, Cosminutza, Ruxulic, Adina Sa aveti niste bbei sanatosi, mancaciosi si sa nu aiba colici!

Imi cer scuze ca va felicit asa tarziu. Eu am mai citit dar nu apuc deloc sa scriu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Tusferi, sincer cand o sa cred ca mi-e greu o sa-mi amintesc de tineFaza tare e ca bucuriile tale vor fi duble mai tarziu.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Mara, asa este. Este greu, dar si bucuriile sunt duble. Cand ma uit la ei imi trece tot. N-as schimba nimic din ce am acum, chiar daca este foarte greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Cosmi, eu pt lactatie am bat un cocktail de Humana granule ceai pt mamici, Galactogil, Baby Calm si Ceai pentru lactatie de la Fares. Am baut 2 litrii intr-o zi si a doua zi aveam lapte pt 2 bebelusi, mulgeam si aruncam din cand in cand. Acum s-a reglat, am doar un pic mai mult decat ii trebuie.



mamica fericita de Anna-Patricia

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

neata fetele!

cosminuta, bine ai venit acasa! bebe sanatos si papacios sa ai!

iulia, am citit povestea cu lacrimi in ochi, si eu am avut o "soacra" (mama celui dinaintea taticului) care si in zi de azi mi-e tare draga si daca ne intalnim stam putin la povesti, Femeia aia m-a schimbat mult, in bine, a fost ca o mama pt mine, vorbeam orice si nu ma judeca niciodata, acum desi uneori mai am nevoie, nu o caut pt cca baiatul ei s-a insurat, are si o fetita de 5 luni si nu e ok. Eu sper si ma rog sa apuce soacra ta sa iti vada fetita, si se spune ca in astfel de cazuri acei oameni dau dovada de o putere fantastica pt a rezista pana in anumite momente, sa-si indeplineasca un vis.

mara, si mama zice ca e de la coloana, muschiul de langa era destul de contractat. Acum m-a lasat durerea, vedem cum o fi dupa ce ma fatai putin prin casa.

38+ cu una bucata gogoshel activ si grasun <3
AMR putin putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

aadina felicitari!!! ma apuca si pe mine emotiile tot mai tare!

tusferi, nu stiu ce sa mai zic, au fost 2 crize la 2 sapt una de alta. prima in stanga spate in care primele 2 zile a fost mai crancen apoi suportabil si din cand in cand, a tinut vreo 10 zile. Dar atunci facusem o miscare gresita, eram in extaz de la eco si m-am ridicat de pe spate, nu pe o parte. Acum stateam pe fotoliu la un suc, deci fara miscari, si a fost in dreapta spate. Primele ore iar dureri insuportabile de am zis ca porneste si travaliul, dar dupa un somn de 2 ore s-au linistit si azi sunt ca la prima criza dup o saptamana, deci muuuult mai bine.
Te admir cu gemenasii tai, iti trebuie multa putere si rabdare sa faci fata. si eu doream toata viata gemeni fata si baiat, mai ales ca am gena in familie (mama si matusa), dar acum stau si ma gandesc cum o sa fac fata singura cu unul, daca erau gemeni... of of.

38+ cu una bucata gogoshel activ si grasun <3
AMR putin putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

Felicitari Aadina! Sa-ti traiasca printesica!


Multumesc fetelor,este adevarat,sunt o fericita cu asa o soacra,nu va va pot spune ce groaza mi-a fost cand am mers prima data in casa ei,deja casatorita cu fiul ei si in plus si cu un copil al meu dupa mine dar...am fost primita ca o regina si nu exagerez cu nimic iar copilului meu i-a cerut sa-i spuna bunica spunand ca pentru ea este de ajuns ca Octavian este fiul meu si este crescut de baiatul ei(numai pentru asta si o sa-i fiu recunoscatoare toata viata),apoi eu cand am plecat din Romania mi-am luat numai haine foarte sobre gandidu-ma ca merg totusi intr-o tara araba,ce credeti ca mi-a facut? Mi-a dat toate hainele de o parte si mi-a spus ca le pot folosi cu placere in Romania si apoi a mers cu mine sa-mi cumpere(a insistat sa fie ea cea care cumpara)altele mai feminine,sa nu va mai spun de lectiile de machiaj si de trimisul la coafor aproape zilnic(eu nu ma prea omor nici cu machiajul si nici cu saloanele).Problema este ca are 5 baieti,nicio fata si duce extrem lipsa, iar cumnatele mele nu i-au lasat niciodata impresia ca pot suplini lipsa fetei mult dorite,asa ca intre mine si soacra mea a fost dragoste la prima vedere....
Gata,inchei povestea soacrei mele pentru ca eu scriu si plang,(si numai de asta nu am nevoie)chiar mi-as fi dorit sa fiu acolo in ultimile clipe ale vietii ei dar....
Imi pare rau daca v-a intristat mica mea poveste dar chiar simteam nevoia sa impartasesc cu cineva framantarile sufletului meu!

Ramonika,daca totusi va hotarati sa veniti mai inainte eu va scot motate de pe acum!

La mine se pare ca va mai dura putin cu putoasa mea care nu da nici-un semn de cioc-cioc,contractii tot multe si dureroase,nu pot face nici 10 pasi de durere iar de luni de cand a plecat sotul meu nici macar nu am putut(si nici nu am avut curaj)sa ies afara din casa,colul tot deschis intr-o parte si inchis in cealalta... ne pregatim serios nu gluma! :)

Multa liniste va doresc la toate,bebelusi cat mai cuminti si mancaciosi si mult noroc in lupta cu kilogramele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

Iulia, nici la mine nu stiu ce vrea grasunul meu. Eu am dureri ciudate, nu stiu sa raspund medicului daca am contractii sau nu pt ca nu imi pot da seama (eu credeam ca minunatele contractii, BH sau reale, sa te tina 1-2 min, sa te lase si tot asa...) iar la mine daca ma doare ceva, ma doare cel putin 15-20 min apoi ma lasa. nu sunt dureri puternice (cu exceptia celor 2 crize la spate), burtica e tare cu orele, eu nu mai inteleg nimic.
Am vorbit acum cu mama caci a dus la ea la spital cultura de col si a sunat-o doctorita de qcolo ca cica ar creste ceva, dar nu isi da seama ce, si ca ar repeta, dar mai aseapta pana maine sa vada. I-a zis mama ca pana o repeta poate si nasc deja :)) acum sa vedem. Ideea e ca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana, pt care cultura de col nu mai conteaza acum, dar as vrea totusi sa nu fie la rece, sa se declanseze travaliul si atunci sa ma urce pe masa. Vreau sa am eu linistea mea ca bebelu meu va iesi cand e el pregatit, nu cand vrea doctorul (ca vin zilele libere si probabil si el va pleca acasa la neamuri).
Din pacate sunt intr-o mare ceata cu tot. Stau cu un col deschis 2 cm, dureri ciudate, bebe agitat in special in masina, nu stiu daca ii place sau nu :)) deplasat tot mai greu, nu mai rezist nici eu prea mult in picioare. E greu in ultimele zile, si fizic si emotional, unde sunt entuziasmata de ideea ca imi vad grasunul, dar mi-e frica de nastere in sine si teama ca nu ma voi descurca dupa. Cred ca sunt stari normale, dar e ceva nou pt mine.

Iulia multumesc pt motate! eu in ultima vreme raspund tot in josul paginii, cu raspunde rapid si nu am acces la emoticoane. Dar iti tin pumnii si tie, vedem care din noi naste prima, avand DPN la 2 zile diferenta. Teoretic timp mai avem, dar uite la mine dr vrea sa rezolve inainte de termen putin, ca pana de 1 mai sa fiu acasa. Nu prea imi place ideea dar ma rog, decat sa nasc cu vreun strain sau rezident...

va pupacesc, si pe voi si pe bebei, burtici numai eu si iulia am ramas? stiu ca in lista apar mai multe, dar active am impresia ca doar noi 2 mai suntem.

38+ cu una bucata gogoshel activ si grasun <3
AMR putin putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

buna mamici si burtici!

felicitari Aadina! Refacere usoara si bebe cumintel si papacios!

cosmi - bine ai venit acasa! da de ce asha tarziu...sau sunt io in ceata cu tot?

Bibuga - imi pare tare rau ptr pierderea ta! io numa cand vedeam la stiri cazuri de genul asta ma lua cu tremurici si ma gandeam Doamne ce-o fi pe mamele care duc sarcina la termen si vin acasa cu bratele goale. Fii tare mami!

Iulia - eu cred ca soacra ta isi doreste foarte mult sa-si vada nepotica ca sa plece linistita! Cred foarte mult in asta! Pupici!

Tusferi - ce-mi place cum pov de minunile tale...mai ales cum te gandesti tu de incurajare cum o fi cu trei:)) O sa ma gandesc si io mai mult de acu incolo la cum o fi cu doi ca sa-mi treaca:))

Felicitas - wow ce grasanica papacioasa ai acolo ! S-o tineti tot asha!

Eu am primit antibiotic ptr mastita mea: augmentin de la pediatru si zinnat de la ginecolog, am ales varianta doi...am 7 zile de luat...sanul nu mai rosu, dar se simte altfel fata de celalalt...e mai tare parca si doare ca dracu la mufare dar asta e...o sa ma invat si cu asta...si sper sa treaca...am primit liber la alaptare chiar sa incep mereu cu el ca sa scap de problema...partea buna in buba asta e ca parca i-a mai trecut secretia de la ochisor de care ma plangeam si io ca si Violeta...mie luni pediatra mi-a dat sa ii fac o cultura de secretie oculara...am facut-o si acu astept rezultatul dar o sa vad cum mere si cu varianta antib din laptic...poate scap sa ii mai dau direct lui la ochi cu ceva.

In rest, citesc, dar nu prea apuc sa scriu ca in majorit cazurilor sunt de pe telefon...ultima data am avut surpsiza sa nu pot posta de pe el asha ca m-am enervat...obosita is ca au iceput si la noi colicii...acu folosesc bonisan si debridat ...baby gripe water nu am gasit inca dar mai caut...parca doarme mai bine dupa ce ii dau debradatul asta dar nu ma grabesc in afirmatii ca abia l-am luat ieri...oricum azi noapte m-a chitonit 3 ore...ba tit, ba plans, ba regurgitat, is cheauna...ziua nu reusesc sa dorm ca pana imi vine mie somnul le trece lor plus ca tre sa il pazesc cat doarme Piscot si uite asha astept sa faca si el 2 ani poate atunci mai dorm si io un pic:))))))) Sunt optimista stiu, dar fi-mea abia acu doarme fara pauze uneori...

Ramonika si Iulik asteptam vesti bune de la voi! MAi e putin!

Cine mai e la nascut???

Pupici si nopti line!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si36+ Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VeveMara spune:

Iulia, soacra ta pare sa fie o femeie deodebita, bine cel putin ca ai cunoscut-o si stie ca ii esti alaturi in aceste clipe.

Ramonika, inca putina rabdare. Nu conteaza pe ce cale insa, cat de curand, iti vei tine minunea in brate.

Eu sunt f incantata de kinetoterapeuta pe care am gasit-o si, mai important, se pare ca si Tudor o place. Am fost f uimita acum doua zile cand baiatul meu nu a scos nici un sunetel 1ora cat a durat sedinta, a fost mortal cum statea ca un mielusel. Sa vedem cum se prezinta azi ( trebuie sa facem 2-3 sedinte pe saptamana).

Mergi la inceput