Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 #10#

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

SALutare!!

Onutz, de ce nu ii dai avocado amestecat cu mar?are un gust naspa avocado gol...la fel poti sa amesteci si cu para.acum ca nu sunt piersici, poti sa-i dai de la borcanel, tot asa, amestecat cu avocado. eu asa am facut la Cristi.am inceput si noi timid diverdifcarea.suntem deocamdata la cereale (nu am nimic impotriva lor).asta pentru ca Andrei nu mai lua in greutate asa ca am hotarat acum o saptamana sa ii dau doar seara cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyaoliang spune:

L-am filmat pe actimelul meu in actiune, dar nu stiu unde sa pun filmuletul..are 97Mb, e cam mare, pe mail-ul comun nu-l pot trimite, am vazut ca pe Picasa nu mai pot adauga filmulete (sau pot?) iar pe yourube nici nu ma prea decsurc si nici n-as prea vrea sa-l pun. Cum sa fac?

Bioana, te , cred ca esti mai ocupata acum, mamico, si putinul timp liber vrei sa-l petreci cu minunatia mica.
Ina, noi plecam de maine intr-o saptamana. Am si eu emotii, dar macar am obtinut amandoi locuri in fata bassinet-ului, pe primul rand. Drum bun si zbor usor! Aaaa, ca uitam, ce printesuca minunata ai tu la avatar, s-o mananci si alta nu!
Bubu, ce ti-as trimite o pala de caldura de aici. Noi ne topim, si sa stii ca nici noi nu iesim din casa prea mult...Mai nou ne supara si tantarii...o perioada au disparut.

Despre cereale nu stiu ce sa zic, sincer nici eu n-as vrea sa-i dau de la inceput. Vreau sa merg pe fructe si legume, cu atat mai mult cu cat aici am vazut ca si cele de la Nestle sunt cu gust de pui si de legume...nu mai zic de firmele lor, cu tot felul de minunatii. Iar cand am gasit unele simple, am vazut ca aveau zahar.ori eu nu o sa-i dau prea curand zahar sau sare.


B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

E incredibil cum absolut tot ce tine de copii e controversat :)) dar absolut tot. Pana la urma fiecare mama se intereseaza si alege cum crede mai bine... Si spera ca a fost cea mai buna decizie.

In alta ordine de idei, Pya (ca la voi e cald mereu).... Cum va descurcati cu aerul conditionat, mai ales in masina? Ca nu stiu cum sa abordez problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetele,

Bebeii care papa laptic praf cam cat beau la o masa si cate mese pe zi?Al meu papa din ce in ce mai putin si ma dispera chestia asta.Va pup pe toate intru mai tarziu ca l am lasat un pic cu tati si deja plange dupa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Raportam primul ridicat in fund din pozitie de 45 de grade. A stat cateva secunde bune asa, dupa care a intervenit forta graviationala. Mi s-a parut ca incearca sa se sprijine pe mana, dar intre timp i-au distras atentia picioarele, asa ca a uitat ca e in cadere si a picat in nas. Acum chiuie de fericire si incearca sa repete figura. :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyaoliang spune:

Cellena, dap, la noi aerul conditionat e o problema...In sensul ca, ies cu el afara in body cu maneca scurta (fara sosete/incaltari sau altceva, doar sepcuta daca nu e in carucior). Intru in taxi (il folosim destul de des pt. ca nu avem masina aici), rece ca la balamuc...inainte sa intru incep sa-l imbrac in trening, adidasi, gluga pe cap (uneori si paturica !!!), ca nu ma inteleg cu soferii sa mai opreasca din aer. Ajungem la destinatie, dezbracarea...Sau, daca mergem la mall-uri (cel mai des, din pacate, caci pe afara nu poti sta), eu merg repejor cu el in mall (sa nu apuce sa transpire de la caldura de afara) iar acolo il tinem tot in trening pt. ca sunt 21-22 de grade de la instalatia de clima pe care o folosesc.
Mai nsaol e la tanti dr., unde mergem pe jos, in sling, caci e ft aproape clinica, dar tot transpire saracutul, iar acolo e frrrrig de la aerele conditionate si il dezbraca sa-l consulte, sa-l verifice la fundulet si toate cele...N-au nicio treaba...
In casa tin aerul pornit intr-o camera si se racoreste si in cealalta cat sa fie aerul suportabil (27-28 de grade), iar noi stam in camera unde nu e pornit aerul... Si noaptea tot asa, dar pe reprize il aprind.
Pana acum a fost ok dar uite ca are putini mucisori si cred ca e de la aer. Nu e grav, am vb cu dr si a zis ca daca nu-l deranjeaza la somn nu trebuie sa-i dau niciun medicament (bila alba pt. tanti dr., am vrut s-o si testez, sa vad daca-mi da vreun pomelnic, dar nu a fost cazul ).
In concluzie, fetelor...nici caldura asa mare nu e buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyaoliang spune:

Ca tot ati vorbit de laptele de vaca/de capra...eu am citit ca laptele de dihor ar fi cel mai apropiat de cel matern (!!!)

Cellena, felicitari! Imediat stau in fundic...eu tot sper ca de atunci se mai simplifica treaba, ca-l pot lasa sa se joace singurel in tarc, dar nu cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

La cereale, borcanase si suc sunt suficiente alternative fara adaosuri de zahar si sare. Mai ales la inceputul alimentatiei. Eu am folosit de la Alnatura si majoritatea nu au adaosuri. Eu nu am piata ca in tara (si oricum ce e la piata tot nu sunt sigura ca nu sunt aceeasi distribuitori ca la supermarkt), asa ca prefer sa dau din borcanase unde legumele si fructele ajung mult mai repede si sunt mult mai controlate. Mai ales pina vara cind sunt si fructe si legume din Germania...

Eu doar la suc de fructe ca atare zic sa va ginditi. Al meu junior a primit cindva spre 1 an din cauza de boala (trebuia sa se hidrateze neaparat la pneumonie) si de atunci nu mai vrea apa ci doar suc. Ii cumpar cit mai natural si fara adaosuri, il indoiesc cu apa (defapt 1 parte suc la 3 de apa), dar tot nu scapam de el.

Mare atentie cind ajungeti sa dati iaurt. Pe aici dintr-un ditamai raft plin de iaurturi doar 2 nu au adaosuri de zahar / probiotice si alete alea.

Si eu sunt impotriva vitaminelor adaugate.

Re alergii si alergeni: dintre cele mai puternice sunt parfurmurile. Deci NU la parfumurile pt interior, la cosmetice parfumate, la Lenor si alte alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Cellena Babylove ökowindeln cred ca sunt mai nou apatute si dupa nume öko=ecologice. Pe vremea cand purta V scutece stea nu erau.
onutz nu banana ca se digera greu. Eu ii dadusem lui V pe la 7 luni si facea kk cu firisoare negre de la ea ( resturi de banana nedugerata) de m-am sperirat ca sunt firisoare de sange. Asa ca eu zic pas bananei inainte de 8 luni. Banana nu e pentru inceputul diversificarii.
Ca si Aschiutza as zice ca mai degraba fructe la borcanel daac nu e sezonul...
Eu fac cursul de diversificare dupa ce ma intorc din Ro, pe la mijlocul lui mi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pyaoliang

Ca tot ati vorbit de laptele de vaca/de capra...eu am citit ca laptele de dihor ar fi cel mai apropiat de cel matern (!!!)

Cellena, felicitari! Imediat stau in fundic...eu tot sper ca de atunci se mai simplifica treaba, ca-l pot lasa sa se joace singurel in tarc, dar nu cred...

Fericita mamica a lui Victor Andrei (23.11.2012)


Asa stiu si eu . Al doilea ca apropiere de lm este cel de capra... Si cum un dihor de muls nu gasesc ...

Felicitari cellena!!! Ema e tare precoce vad!!

Mergi la inceput