LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Neata!

Soare si 14 grade la LOndra! deja la ora asta, ora 9 si pe telefon imi zice atatea grade cate nu au fost toata luna martie, adunate tot cu minus a dat

Ieri a fost frumos si am iesit afara sa ne aerisim si sa facem ost de vitamina D poze aici Sunny Sunday

Sambata juma de zi pana la pranz a fost soare dar m-a lasat Nick si am dormit pana 10 jumate apoi dupa ce m-am trezit, facut cafeluta, hranit copil, facut mancare si pe la 1 a inceput sa ploaie sanatos si a tot plouat pana tarziu in noapte, iar eu am bagat calcat camasi la viteza de raliu, cred ca am calcat vreo 50-60 camasi, de ale mele si ale lui Nick am golit dulapurile, de acum vreo 2 luni imi tace capu, la vara mai calc !

As scrie la fiecare in parte dar e soare afara si ma trage de maneca, si soarele si Sophia, la propriu piscoata, sa iesim, ca nu stiu cat tine si pleaca spre insorita Europa si ne face bye bye


Revin mai pe seara, sper sa nu ma alerge prea tare piscoata si sa nu mai am putere nici sa stau in fund pe canapea cu laptopu` in brate

O saptamana frumoasa!



Edit: modificat duamna MsBB, acum e bine? se vad pozili? eram chiauna de dimineata, nu stiu ce facusi?! nu era inca bauta cafeluta! hai la LOndra, soare si frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Miki esti o draguta! Iti multumesc! Ai sa razi ... dar sunt o ... contabila - impinsa de la spate .




ha ha, atunci nu pot decat sa-ti urez join the club
inteleg ca s-a lasat cu luat de permis..cam nasol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata,

pentru Tea Maria, David si Tudor, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi

Catank, multa sanatate mamei tale

Ramo_b, sper sa fie bebe daca asta va doriti, odisea de noimbrie-decembrie s-a deschis, asa ca te asteptam si acolo

MsBB, esti mortala cum povestesti

Eu am avut cateva zile crancene cu greturi infioratoare si de am reusit sa slabesc 1 kg ca nu prea am papat decat biscuiti si paine prajita.Azi parca e acceptabil, copilul e la cresa, putin racit cu tuse si muci, dar e pe tratatment de sambata cu Eurespal, Hexoral si vit C si sper sa fie ok.Febra deloc.
Ma bucur ca a venit in sfarsit primavara

O zi buna sa aveti


fericita de Alexandru (11.04.2011) 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

cand va aud pe voi vorbind de primavara ma ia cu lesin la stomac. Am iesit ca o duamna cu o geaca cu care ies afara la tavalit cupii, aceiasi pe care o purtam si la minus 20 de grade ,si am tremurat ca un caine. Am venit bocna la maini.
Avantajul de a te duce cu copilul in brate e insa ca termini, relativ, mai repede daca dai si peste o persoana care raspunde pozitiv la batutul des din gene al cupilului. Si cum altfel? Cand copilul vorbeste tare de-l auzi de la 3 strazi mai incolo si-i spune functionarului plictisit si sictirit "domnu' pace ( a se citi face ) hartii".

Iar o iau pe aratura...

yvyana - spor la treburi!

Yasmi - atat am sa-ti spun si , pt vremea de afara si pt cantarea solo .
Eram cu omu' in ureche si de aia n-am scris prea detaliat.
Pai fu cam asa ... mere fam Ghita ( numele nostru de scena ) pe strada, la un mom dat pe prima banda apare o masina de politie. Pe tortuar pasea agale un domn individ. Lovit de inspiratie o ia la marsh cu tupeu catre o trecere de pietoni . Dar.... era la cel putin 20 de m de trecerea aia de pietoni. El dadea sa traverseze practic parelel cu trecerea de pietoni. Sotul mergea doar cu vreo 20 de km la ora pt ca tocmai trecuse ( ca la noi ) de un semafor si deci nu a avut cand sa accelereze prea mult si cu atat mai mult cu cat nea omu' legii era in coasta noastra.
Si cum individul care se pregatea sa traverseze nici nu pusese inca practic piciorul pe strada, era inca pe trotuar , omu' meu a trecut. Atunci domnu politist s-a lipit ca mucu de fereastra catre mine , ca stateam in dreapta, mi-a studiat moaca , probabil sa vada daca sunt semne de celebritate ( ca doar na , nu or sa opreasca pe careva cu functie, eventual "jmecher" de oras) si cum n-a vazut pe moaca mea decat muci si oboseala ce s-o fi gandit? Hai ca astia n-au ce face, le-ar prinde un pic de distractie.
Ne-a tras pe dreapta dupa care simplu l-a informat pe sot ca nu a acordat prioritate si ca ii ia permisul.
Sotul a incercat in zadar sa protesteze - ba mai mult , la simpla lui reactie de stati un pic ... domnu' polistist s-a suit in masina si a plecat, cu tot cu acte, lasandu-ne ca pe prosti in mijlocul intersectiei si cica s-a dus dupa "victima", victima care a dat o declaratie si a semnat , zice domnu politist. Asta in conditiile in care noi am stat de MUUU in masina , aprox o ora , cu fetele in spate, gandidu-ne la cat de interesanta e viata de polistit.
Evident ca eu nu pot fi considerat martor ( asa zice domnu'politist, n-am cercetat inca) ca doar eu aveam plastilina la ochi si cel mai probabil nasul meu de Rudolph si fata buhaita il faceau sa se gandeasca ca sunt o mama responsabila , cu 2 copii in spate , sub influenta ... norilor.
Ma rog, cam asta e pe scurt ( halal scurt ) istoria permisului suspendat.
Nici nu stiu ce sa-l sfatuiesc pe sot. Sa predea acum permisul, dupa ce expira dovada sau sa o mai taraganeze, ca dupa mintea mea eu zic ca n-are sanse de castig, pana cand ne este mai convenabil...


miki - ! 5500 RON?
Am notat sfatul tau! Cu siguranta imi va fi util ... ca doar am inceput iar gradi

Strumphy - plimbareala uh? soare uh? atunci ia si tu de aici Sa va fie de bine plimbarea. Eu am fost arestata la domiciliu
Sa stii ca nu merge linkul. Ma trimite tot pe forum
Sa va fie vitamina D de bine si te asteptam mai tarziu.

anda15 si-mi pare rau sa aud ca-s asa crunte greturile. Partea buna e ca peste doar 6 luni tii in brate mica minune ce te tine cu ochii la sireturi acum.

Gata, va , am culcat Sofu si ma apuc de treaba pana vine FANTOMA acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetele

am intrat tot pe viteza sa va salut
sa va zxic ca eu sunt deja acomodata cu copii
e perfect
doar ca sunt f multi colegi noi si tre sa ii cunosc
si e f greu in schimb cu fetele din pactre
se razbuna pe fata asta
nu mananca evident nimic nimic
offffffff
da speram sa vina si zile multtttttt mai bune
va pup pe toateeeeeeeeeee

yvy antonia si-a suflat nasul ffffffff bine
ca doar are 4 ani
dar e drept ca pana acum si eu am folosit batista bebelusului
si de data asta nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

dorina frumoase foc pozele si protagonistii ca de obicei


multumesc tuturor de urari
v-am purtat toata ziua in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna seara!
Nu am timp dar am intrat sa ii spun Deei de un tratasment pt cresterea parului, Masaj cu alcool sanitar imainte de spalare, in 2-3 saptamani se regenereaza.

Strumphy frumoase pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Buna dimineata!

sa nu vin cu mana goala! A dus-o sotul pe Andra la gradi si astept sa faca ochi frumoasa adormita....Pana atunci va plictisesc pe voi nitel!

strumph - Intai tre sa zic ca mi s-au incalcit ochii cand am incercat sa citesc numele ala cu roman walls ..... si apoi ce frumoasa e piscoata asa cu soarele in par , imi vine sa o pap!
Ah, si esti un stilist desavarsit! Pot sa te imprumut si pt mine ?
Nu prea pare user friendly plaja aia dar arata superb per total totul. Ma bucur ca ati avut parte de un weekend asa placut.



O zi buna tuturor! Vad ca ieri v-ati ascuns . V-am speriat eu probabil cu debitul meu verbal.
Stau in banca mea azi . Ma mananca destili dar sunt cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

MsBB sa nu mai "dispari" vreodatacavin sa te caut!!!!!

noi azi avem program incarcat...acum prega copii de dus la gradi! apoi la pranz o iau pe I sa mergem la inot si eu la spa :)) ce bine ca este in acelasi loc apoi iarasi la gradi dupa L , ne schimbam , papam si pornim dupa buni la aeroport
intre timp pana la amiaza sunt in bucatarie, pregatesc un desert si mai vb cu voi!!!

va pupic pe toate!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!!!
scrie scrie MsBB ca ne descretesti fruntile....in multe din descrieri ma regassc 100%, chiar daca eu am 2 fete facute la asa distanta....aia mare e mai incapatanata decat A. si doamne isi pune niste ambitii si o enerveaza pe asta mica de e face un tambalau la mine aici, incat imi vine sa evadez. dar sunt si momente cand stau relaxata pe canapea si ma tin de burta de la atat ras....se enerveaza rau rau A si incepe sa o alerge cu gura deschisa pe S. si dai ture de living.uneori ajung si la 20 de ture. S tipa aoleu oprit-o ca ma musca ....si dai fuga si sarit pe canapele..nu mai zic de fata ingrozita pe care o are..iar A in spatele ei parca e un pitbull scapat din lanturi...si nu se lasa..cade se ridica,calca pe jucarii si fuga fuga....intervin doar cand obosesc de ras sau ametesc de cate ture au facut...atunci ma gandesc ca poate imi lsabeste A prea tare....ca S ar avea ceva cardio....daca nu intervin,,tot cea mare cade pe covor si pitbublulu sar pe ea si-ii intinde putin parul....moama de ce se infige...

on alta ordine de ideeo as vrea sa fiu si eu mai dezinvolta ca tine....sa scriu cu mai mult umos. dar parca de ceva timp nu mai pot rade. nu stiu de ce..ieri, in autobuz, intr-un moment de privit in gol pe geam, ma gadneam la asta. mi-a venit apoi in minte o faza cu o familie ,mama tata mai purii +un plod mai mare putin decat anna . asteptau zilele trecute autobuzul cu noi....imbracati saracacios. bine totusi ca ,copilul era curat. ii stiu mai de mult cand el era in carucior. ei cred ca strang fiare vechi /cutii de bere etc. ca erau vesnic murdarii, parintii....dar si copilul..doamne era odata asa murdar oe fata si ei beu coca cola..mi-a venit sa ma iau de ei si sa le zic ''in loc de cola mai bine luati o stica de apa si dati si pe fata acestui copil...si nu numai....era negru si pe unghii...dar sa revin, in ziua cand i-am revazut erau curatei. ce mi-a placut la ei a fost ca se iubeau, se strangeu in brate. sarutau cu asa drag copilul. zambeau . un zambet sincer . char daca le descoperea dantura lipsa..se vedea pe chipul lor fericirea. acea fericire a unui om lipsit de griji....si daca nici ei nu aveau probleme...hm....rasetul chitatit al copilului parca era un clopotel in infernul de pe Prelulgire.a venit autobuzul. mama cu baiatul s-a urcat in el dupa ce tata i-a sarutat pe amandiu. baiatul a inceput sa planga dupa tata.da ce plans....tati vino tati te iubesc...mama parca a mormaiut ceva ca a ramas dor sa cumpere medicanente.... in ziua aceea doar i-am privit si m-am gandit''bine ca si-au spalat si ei copilul''. ieri insa am vazut o alta latura a lor..un exemplu de viata....cum se imbratisau pe banca aceea...cum isi sarutau copilul...cum ii vb frumos...cum il priveau...dar mai ales cum ZAMBEAU....Tot timpul au avut zambetul pe buze....o lectie de viata nu altceva....eu oare de ce nu mai pot zambi...nu pot spune ca nu sunt multumita cu ceea ce am .insa ma pierd ff repede prin detalii ..si asta cred ca ma face sa uit sa zimbesc...sunt vesnic cu capsa pusa...
uff sa trec la altceva ca iar dau in ...

Msbb imi pare rau de permisul sotului..daca e cu moartor sigur nu mai ai ce face...si cu prioritatea asta la trecere e cam naspa....nu ai vazut ca unii stau de vb fix pe bordura cu trecerea de pietoni de nici nu stoiii ce sa faci in momentele alea...bai astia trec sau nu..si daca mai e un politist prin preajma el clar ii vedea pe aia cum ca ar fi vrut sa treaca....

moama MIki..pai al meu clar isi lua prima bataie de la mine pt 5500lei pt aceeasi fapta...ai rabdare cu mucii si homeopatele ..acum ce mai ai de pierdut...or ceda ei ..

Mary ms de pont..chiar am sa incerc

Yasmi gata de azi esti toata-n panetone...vb lui Somleac cu boticu-n cioco

gata Cami ai spart gheata!!!! ce te invidiez si pe tine..las ca fetele nu mor ele de foame..or sa faca foamea 1-2 zile si gata

Anda15 cant te citesc imi amintesc de primele mele 4l de sarcina...defapt nu sunt 12s ..doar vreo 7-8s...dar au fost crunte..nu imi era rau de la mirosuri..nu am vomat....dar aveam vesnic senzatia ca am stomacul in gat..imi juram ca nu mai mananc nimic toata ziua ,in fiecare dimineata....ca dimineata eram ok...numai ca ma lua foamea sau cand coboram la bucatrie imi facea ceva cu okiu....si apoi sa te tii ,iar acea senzatie,ca nu stiu cum sa o descriu..si ma faceam in toate felurile de la proasta/tampita ca iar am bagat ceva in gura pana la am da cu palmeme-n cap ca nu mai suportam....groaznic a fost...si era si cald...ma taram din patul de la etaj in canapeau din living....cum am facut morfo de tim I am scapat.....nu mi-a spus clar ce e bb atunci, insa eu juram ca-i baiat..ca la stefy nu avusesem nici un fel de simptom aiurea....am mancat de toate..nu am avut greturi...nu stai de legumineala...doar daca mergem mult cu tramvaiul si eram in picioare ma mai lesina un pic....nu te pot sfatui nici cum..tot ce citeam si eu atunci pe la fete nu mi-a mers...doarrabdare ca mai ai putin si scapi
trimit mesajul asta si merg sa pun o ciorbica la foc....apoi sa pigulesc tona de spanac ce o am de la tara....si dupa sa ZAMBESC...imi propusesem ce de cum ma trezesc sa o fac..dar cand mi-am amintit ca i garaj ma asteapta 1/2 sac de spanac....de frunzarit..spalat oparit..plus o copila dornica sa ma ajute..mi-a pierit iarsasi zambetul.....
o zi buna!!! azi sper sa mai revin....
pup toate fetele

Mergi la inceput