Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata mamici cu bebici!
lml sarbatoritilor de zilele astea!

am facut si noi 7 luni si am petrecut la tara la strabunicul! am papat ceapa verde (am ros-o de fapt) ca cica ajuta la calmarea gingiilor..
si facem kk zilnic..mai tare, mai moale, dar facem...ieri chiar am venit de la piata cu legume si fructe si david, curios si bataios, m-a "obligat" sa-i dau si lui ceva...i-am dat sa guste putina banana (o adora) si apoi i-am ras juma' de para (am gasit unele mari, galbene, zemoase)...peste cateva ore a facut un kk de sa-mi ajunga :)...a iesit de sub scutec si a invadat tot, body, ciorapei, salopeta...cred ca-i para minune ...acuma i-am facut prima data branzica, cam o lingura mi-a iesit, o sa-i dau cu para si cereale..

oli astept sa ne spui cum e scaunul...
elfica multumim de link-uri...
andreea ma bucur ca s-a reglat dl andrei...
norma sanatate micului andreiut!

noi vrem sa mergem azi la ai mei ca-i o vreme superba, sa facem un gratar, sa stam la soare, a facut dani aseara mici dupa o reteta proprie...
un we superb va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

aaaa, uitai sa va zic ca sunt putin supi...pe 26 cand am fost la vaccin (la 6 luni si o saptamana) david avea 8100g, iar acum la 7 luni are doar 8300g...eu am tot zis ca papa putin, dar daca nu vrea ce sa-i fac?? doar nu-l pot forta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Neatza, fetelor!

Am cam disparut din peisaj pt ca ultimele 3 nopti au fost grele. Ca sa nu mai enumar trezirile pt san, impresia e ca am alaptat toata noaptea cu pauze de somn Matei e disperat dupa san, scanceste prin somn dupa el, nu se multumeste cu suzeta sau cu schimbarea pozitiei de somn sau cu luatul in brate. Tre sa primeasca sanul si de fiecare data suge cu sete. Ma si dor bratele, mai ales ala stang cu care il tot iau in brate noaptea, cand stam intinsi, ca sa-l pun la san. Cred ca cere san cam la 1.30h noaptea, oricum, mananca mai des decat ziua.

In rest, nu mai accepta sa stea singurel niciun minut, tre sa fie mereu in compania cuiva, iar eu simt ca nu prea fac fata la ritmul asta in conditiile in care dorm asa prost. Ma simt extenuata. Iesim afara, ca asta ne place mult si ne mai recreem.

Am citit vreo 4,5 pag din urma si nu mai retin exact ce s-a discutat. Doar vreau sa o felicit pe Olivia pt Maya cea plimbareata si pe Mirabela pt dintisorul lui Calin!

Si va multumesc mult pt sugestiile de cina pt !

Ps. Mirabela mi-am amintit ce ziceai de mesele la san ce preced masa de pranz. La Matei, daca ii e prea foame, adica sa nu-i dau san dupa 12 se enerveaza tare si refuza lingurita, se calmeaza doar la san. Si cand e obosit la fel. Adica tre sa gasesc portita cand sa nu fie nici obosit, nici prea infometat. El isi face un somn pe la 13.00 si cam dupa somnul asta ii dau papa. Doar ca nu stiu de ce uneori n-are chef. Totusi, ieri a mancat pana in 15.00, sper sa o tinem tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata, fetelor

V-am tot citit, dar n-am mai avut timp de scris. Cea mare cred ca are mai mult de o luna de cand n-a fost la gradinita, ba a fost bolnava, ba a fost vacanta, ba iar a fost bolnava. Ultima data i s-au inflamat amigdalele, dar am reusit sa o rezolvam homeopat in 2 zile, ceea ce mi se pare f putin. Ramane de vazut acum cat dureaza pana se imbolnaveste iar.

Eu am/am avut niste dureri de spate tare urate dimineata, asa ca m-am gandit sa apelez si eu la metode alternative, si am fost la un centru Bowen. S-a imbunatatit situatia, dar tot asa, astept sa vad cat ma tine.

Cea mica e o mare nazdravana. Va ziceam ca a inceput sa ia in greutate de cand cu diversificarea. Intre timp i-au aparut 2 dintisori si se ridica singura in picioare la marginea patutului sau oriunde gaseste un punct de sprijin. In patru labe umbla prin toata casa, nu vrea deloc sa stea. Am de la cea mare o saltea cu activitati, un leagan, dar nu e deloc interesata, mereu e in miscare, nu are timp de stat.

Cam atat despre noi. Va pup si multa sanatate.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna fetelor!
Si eu v-am tot citit dar nu am mai avut timp sa va scriu.
S-au intamplat multe de cand nu am mai scris pe forum, am iesit mai des la plimbare, in fiecare week-end, profitand de vremea asta frumoasa.
Irina a avut infectie urinara, a facut tratament si ieri am repetat urocultura, acum asteptam rezultatul, speram sa fie bine.
Zilele trecute a fost constipata destul de urat in sensul ca a facut kk cu o dara de sange, dar i-am dat para si prune uscate, acum vad ca incet-incet isi revine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Acum doarme somnul de dinainte de masa de pranz, este langa mine.
Nici noi nu am facut vaccinul de 6 luni din simplu motiv ca nu l-a avut pentru nici un copil, insa o sa-l facem la 7 luni cand sper sa-l gasim.
Luni oricum trebuie sa mergem la pediatru cu rezultatul de la urocultura. In plus vreau s-o vada medicul pentru ca are o iritatie la pasarica, exact pe zona din fata, care nu-i trece de cateva saptamani (i-am dat doar cu Sudocrem si galbenele pe locul afectat). Dupa mine este ori o iritatie de scutec, ori a facut candida de la antibioticul administrat pentru infectia urinara, acum o sa vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Asa...ce sa va mai spun de noi?
De ceva timp din pozitia stand in fundulet se porneste in fata sprijinindu-se pe maini, cred ca asta este inceputul mersului de-a busilea.
A....si am inceput sa o pun pe olita de cateva zile, si de fiecare data a facut cate ceva ...cred ca-i place...este asa de simpatica, e mai mare olita ca ea. O urmaresc cand stiu ca vrea sa faca kk, de obicei dupa ce papa la san si o pun cateva minute, de multe ori a facut si pipi.
Si acum intrebari:
1. Ati introdus masa de seara? La ce ora? Eu tot aman, de sila cred, e mai simplu sa-i dau lapte, dar de introdus trebuie ca deja are 7 luni jumate.
2. Cand lasati patutul la treapta doi (jos)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Si ca sa ma intind ca lumea acum ma apuc sa mai nominalizez.
Corina, foarte simpatic David, sper sa fiti bine cu kk pana la urma.
Stela, imi pare rau ca nici pana la ora actuala Matei nu doarme bine noaptea sa te poti odihni si tu. Incearca cu masa de pranz cand se trezeste dupa somnul de la ora 13, eu asa fac, pentru ca si a mea daca este obosita nu papa nimik. La noi e asa cu programul: la 10.30 trezirea, la 11 papa fructe, la 12.30 somn pana la 13.30, la 14 papa legume sau supa, la 15 iese afara. Cu precizarea ca la 12.30 inainte de somn suge san.
Anaomaria, Anca si Mirabela felicitari pentru proaspetii dintisori.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

buna fetelor,

De cand a venit sotul nu am mai putut intra din diverse motive administrative super-aglomerate.

Sa va zic cum a reactionat Natalia cand l-a vazut pe tati: ea e retincenta la persoanele straine (chiar si cele cunoscute), nu vine in bratzele orici; l-am pus in tema pe sot despre acestea iar cand a intrat in casa (am mers numai cu Stefan la aeroport pt.ca Naty tusea putin si era vant puternic) s-a uitat la el foarte serioasa apoi a inceput sa rada si a intins mainile catre el . A fost un moment foarte emotionant pt. noi, ne-au dat lacrimile la o reactie asa frumoasa.
Sta cu tati singura dar nu prea mult, ma cere pe mine mai des, constider o reactie normala.

A doua zi dupa sosirea sotului, Stefan a inceput o tuse ingrozitoare cu febra si voma in plina noapte asa ca bietul om, dupa ce ca era cu dat peste cap datorita fusului orar a trebuit sa "doarma" 2 nopti langa copil. Cand s-a mutat inapoi in dormitor a inceput Natalia ... eh, de joi suntem mai bine , Naty a scapat fara antibiotic iar S.a luat ceva usor timpde 5 zile.

Am innebunit netul in cautare de chirie la Constanta, trebuie sa isi dea sotul niste examene, sa faca vre-o 5 cursuri si vom sta acolo 2 luni. Am gasit ceva ieftin dar nu chiar de buna calitate (sper sa nu mancam cu gandacii la masa ). A vazuto un coleg de-al sotului, a zis ca e o vila mai rustica dar curatica, cu baie si bucatarie in curte iar cele 2 camere sunt la etaj (la parter stau proprietarii, niste romi mai romani). Sper sa nu avem prbl.cu ei.
Oricum, e ieftina chiria 150 euro + utilitati, e chiar la ga facultate; nu gaseam mai ieftin de 250 e. si la distanta mare de scoala.

Naty e cumintiza, s-a cam invatat in brate si urla dar speram sa ii treaca. Nu se intoarce de pe burta pe spate pt.ca nu-i place pe burta. Mananaca foarte bine, a luat binisor in greutate, nu refuza nimic din ce i-am dat. Sta bine in fund si picioare daca e tinut...

Cam atat de la noi, va pup !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Noua nu ne-a iesit nici un dintzisor, nu se vede nimic alb sau umflat. Lui S.i-au iesit 2 dinti odata la 6 luni jumate, fara dureri sau febra, sper sa fie si la Naty la fel desi e mai sclifosita si plangacioasa cand vine vorba de durere.

Alina - cum ai luat proba de urina la fata, as vrea sa ii fac si eu urocultura , parca miroase altfel pipi, e drept ca primeste si mancare iar mirosul se schimba.

Corinuka- ce bine ca nu mai este contipat bb, tare mai erai stresata si pe buna dreptate

Stella- doamne, cat trebuie sa iti fie de greu cu un astfel de somn, pe mine daca ma trezeste de 3 ori noaptea sunt terminata de oboseala, sunt o norocoasa cu cele 2 treziri, uneori una pe la 4:30. Poate da Dumnezeu si se regleaza cu somnul... eu nu ma pot bazape sot la somn pt.ca are foarte mult de invatat si se trezeste la 5 dimi. sa aibe

Mirabela- bun a fost pontul cu bluzitza ta, i-am pus Nataliei paturica preferata si doarme mai bine

Anamaria - waw, ce puternica e printzesa mica, merge deja in 4 labe

Diseara avem party, e ziua fetei lu` nantza Nataliei



Mergi la inceput