CONFUZIE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Marius stiu ca intre noi nu e bine, dar cum ar putea fi daca el are si pe alcineva,sau cum am putea repara daca el se gandeste si in alta parte. A fost bine o perioada, am fost linistiti.Totul s-a stricat de cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca el a avut pe altcineva, daca el este rece si distant deja eu personal mi-as pune mai degraba intrebarea daca are sens relatia (care relatie?!!!) pe care o am cu aceasta persoana. Nu vad nimic amuzant sau cum vrei sa-i spui sa stau in preajma unei persoane care nu ma agreeaza. Ca sa ce?
Nici daa are nici daca nu are pe cineva cum sa stau cu o persoana care nu are nimic cu mine?
Asta e intrebarea nu daca are sau nu o relatie. Atata timp cat cu mine nu e Ok ce ma mai intereseaza daca e sau nu Ok cu nu stiu cine? Asa incat mi-as vedea de viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda2009 spune:

Tocmai, mie mi se pare ca cele doua sunt strans legate una de alta. In sensul in care omul e ok (ce inseamna pentru ei doi ok sau normal) atat timp cat nu are pe altcineva si se schimba radical in momentul in care apare a treia persoana in peisaj. Mi se pare absurd sa-ti evaluezi relatia independent de legatura lui extraconjugala, atata timp cat experienta lor a demonstrat ca in afara legaturii respective, omul se poarta normal acasa.

Asa incat, in locul ei, si eu as vrea sa stiu exact "cauza" schimbarii lui bruste de atitudine, pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza.

Imi pare sincer rau pentru situatia ta, din pacate de cele mai multe ori "feelingul" sotiei se dovedeste cat se poate de real si de intemeiat. Pana la urma lucrurile se vor limpezi si pentru tine, pentru ca daca paste pe alte pajisti ceva tot il va da de gol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bun sa luam varianta asta. Daca aceasta persoana nu are fata de mine nici un considerent este rece pe scurt nu merge - scuzele mele cu ce se schimba problema?
Am mai intrebat o data, mai intreb ca nu costa bani:
Daca persoana X care in acte este casatorita cu mine nu mai re nici un sentiment fata de mine nu merge treaba de nici o culoare ce importanta mai poarte sa aiba pentru mine ce face el? Poate sa stea si in cap si in fund si la mama si pe strada si in pat langa mine ce conteaza? Cu mine nu merge. Deci daca nu merge ce vrei sa fac? Ca doar nu o sa-l oblig sa-mi zambeasca, sa ce?
Nu e proprietatea mea este o persoana de sine statatoare exact ca si mine ca si vecinul meu ca si tata ca si colegul de banca ca si prim ministrul. Asta conteaza sau relatia cu aceasta persoana? Relatia nu exista.
Pot sa caut sau sa nu caut sa gasesc sau sa nu gasesc - relatia e defecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda2009

Tocmai, mie mi se pare ca cele doua sunt strans legate una de alta. In sensul in care omul e ok (ce inseamna pentru ei doi ok sau normal) atat timp cat nu are pe altcineva



Pai tocmai ca nu e Ok, citeste mai atenta. Aici e problema ca nu e Ok de multi ani. De aceea am subliniat ca nu exista o relatie de multi ani, e defecta cum sa spun altfel? Faptul ca nu te certi nu inseamna ca este Ok daca relatia este goala. Sunteti doi straini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

De ce trebuie sa "te convingi tu" de ceva in legatura cu el? Tu esti responsabila doar de actiunile tale, el de ale lui....increderea se castiga, nu se impune....tu trebuie sa te fortezi tu sa te convingi, asta vine natural. Deocamdata, din cate deduc, "spectrul" este ft restrans, tu te gandesti cum sa te convingi, cum sa il faci sa fie altfel pe el...deci tragi cu dintii de o "relatie" care nu merge, tragi cu dintii de un bargat instabil emotional...cam cruda aceasta lupta, pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccc77 spune:

Din exterior asa pare,asa este,dar e greu stiind ca am doi copii,nu stiu cum mi-as reface viata,ar fi foarte complicat,foarte greu.Icerc din rasputeri sa avem o imbunatatire,dar nu stiu de unde sa incep si cum.Nu ma vad in stare sa renunt pur si simplu,poate daca n-ar fi fost copii era altceva, stiu cat de important este el pt. copii si nu pot sa zic, ma ajuta in cresterea lor, singura nu stiu cum ar fi...De multe ori ne-=am certat si am zis ca stam impreuna pt. copii(stiu ca suna stupid, eu sper ca era ceva spus la nervi).Sunt convinsa ca ar suferii foarte mult copii si nu numai.La ultima cearta i-am zis ca divortez(bineinteles la nervi si sa-i vad reactia) si el mi-a zis ca nu e de acord.Acum sunt tare confuza,as vrea sa fie bine iontre noi, nu stiu cum sa procedez pt. asta,nu ma vad renuntand la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ccc77

A fost bine o perioada , a mai venit pe lume un baietel (acum are 2 ani, mai avem o fetita de 7 ani).De o perioada (cateva luni bune) se poarta ciudat, este rece, distant,cauta cearta, nu e deloc afectuis....am intrat la banuleli.

Andra si bebe Alessia

http://photos.yahoo.com/andradia77


Eu de la asta am pornit cand am spus ca in afara iesirilor in decor omul se poarta "normal". Ca "binele" asta nu e acelasi lucru pentru toata lumea, e alta discutie. Atata tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

EEiii iata ce am banuit...
"nu stiu cum sa procedez pt. asta,nu ma vad renuntand la el."

Am spus mai sus, repet:
el nu este proprietatea ta, este o persoana de sine statatoare exact ca si tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca nu vei ajunge sa iti controlezi posesivitatea si gelozia, nu cu el ci cu oricine oricand vei pierde.

Mergi la inceput