saptamana altfel

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Citat:
citat din mesajul lui Androix
Fi-miu a fost ieri la pietrosani, au fost la un atelier de modelare in ciocolata si la o ferma, au avut pranzul inclus si a costat 125 de lei cu autocarul.


Adica excursia asta http://fabiolaturism.ro/turism-scolar/atelierul-de-ciocolata/atelierul-de-ciocolata-alex-emma-s-land-excursie-1-zi.html


Zici tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Poate ar trebui sa comasati subiectele. Sunt 2 unde se discuta acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:


[/quote]

Zici tu?
[/quote]

Am primit si eu oferta de la agentia de turism Fabiola. Crezi ca nu e aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In general excursiile in zona Pitestiului- Curtea de Arges sunt cam tzepe. La amandoi copiii, in ani diferiti, aceeasi afacere.
Luni a fost cel mic (clasa 1) la Cosesti - 130 lei +bani de buzunar (am fost atentionati sa aiba, ca vor mai dori sa se dea cu masinuta/poneiul). In ce co(n)sta minunata excursie: autocar pana la Cosesti (undeva langa Pitesti), olarit, dat cu niste masinute, teoretic dat cu poneiul - practic cica n-a mai fost timp, mancat si mers la o biserica. Citez copilul refritor la mancare: "supa scarboasa" (asta era supa de legume), carne tare cu cartofi si salata de varza si desert cu ceva ciocolata. Varza a fost foarte buna si a mancat si salatele altor doi colegi. Banii in plus i-au folosit sa se mai dea odata cu o masinuta si sa cumpere o porcarie de la biserica aia. Excursii fara "popi" nu se poate?
La cel mare mi-au cerut 20 lei pentru muzeu. Azi e sedinta cu parintii si chiar sunt curioasa sa aflu daca in cei 20 lei e doar transportul sau e si biletul la muzeu. Daca e doar transportul e jecmaneala. Cu 20 lei merge fiecare copil cu taxiul la muzeu.

Exceptand excursia, care stiam ca e teapa dar am zis sa las copilu' ca e prima excursie cu clasa si sa nu ma cert cu invatatoarea de acum, restul activitatilor au fost dictate acum 1 luna de invatatoare si cica hartiile au fost inaintate la aprobat la inspectorat de acum 2 luni, asa ca degeaba vrem altceva ca nu se poate.

La baiatul care e in clasa a4-a am facut scandal si am refuzat sa lasam copiii intr-o excursie de 1 noapte la Horezu cu 230 lei. Seara era program de carnaval cu concurs de miss si mister. La clasa a4-a? Asta e program? In schimb cand am zis ca vrem excursie la Adamclisi (ca tot au invatat la istorie) si ca una din mamici care e istoric si s-a ocupat de situl arheologic de acolo ii va insoti - au zis ca sa vedem, ca doua excursii e mult.... Care 2 ca una nu o vrem. Azi astept scandalul la sedinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu stiu daca e aia.

E interesant ce zici, Anya, ca sunt tepe pe langa pitesti. De ce zici?
Filip in afara de supa apa chioara care i-a revoltat de au inceput sa strige toti la unison i-a placut. S-a plimbat cu calul, am uitat sa pun banii de cheltuiala la socoteala 20 de lei pe care el i-a cheltuit pe 3 ture cu Cenusareasa pe numele ei de iapa si pe o sticla cu apa ca bidonul de-acasa l-a terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, daca e ceva ce mi se pare usor aiurea e chestia asta. Cum am reusit noi din "sa stii mai multe, sa fii mai bun" sa facem "ce firma a cine stie cui sa mananca si gura lor ceva" sau alte prostii. Apai e scoala altfel, adica sa invete lucruri noi prin metode neconventionale sau sa mergem la mall la film, sau in excursie sa calarim cenusareasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Cam aproape toate scolile/ gradinitele colaboreaza cu Fabiola si fac excursii in zona Pitesti -Pietrosani, la fabrica de ciocolata, ferma cocosu rosu.. am fost si noi acolo, si am auzit si de la altii. Pe noi excursiile respective (ca au fost 2 in cursul anului trecut, una la ferma, si peste 1-2 luni la fabrica de cioco), ne-au costat cate 100 lei/ copil/ excursie. S-a mers cu Fabiola. Si exact la Emma's Land, unde a pus cineva un link.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cand era gradinar fix cu Fabiola a mers si baiatul meu in excursie la Pietrosani. Adica anul trecut. Cost: 100 lei
In acest an, la pregatitoare, au ramas sa faca activitati in clasa; bricolaj, povesti, proiector etc. Ieri au stat mult in parcul de langa scoala.
Eu ma bucur ca prinde activitatile de la after care sunt mult mai interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La Cosesti a fost si pitika la inceputul toamnei ( cls 1) si am fost si eu cu ei si inca o mamica, era prima iesire la cls 1, dupa nici 3 saptamani de scoala si ne-a rugat invatatoarea sa o ajutam. Copiii s-au intors fericiti, le-a placut, s-au imprietenit mai bine intre ei. Asta la bile albe. Si acum cele negre- 1 drumul e cam lung si obositor pt clasa 1 ( cam 3 ore la dus si inca 3 la intors, cu pauze pe drum)
2- cum am ajuns, copiii au fost condusi intr-un fel de foisor de gradina si un "domn" a inceput sa tipe la el: sa nu vorbeasca, sa nu se miste, sa se uite la el, sa.., sa... etc. Da' sincer tipa cu ura, nu stiu cum sa zic astfel, omu' sta rau de tot cu nervii. Astia mici nici nu stiau pe ce lume erau, coborati din autocar dupa 3 ore Cand a terminat discursul de introducere i-a invitat la olarit. 3 copii la o roata de olarit. "Domnul", un tanar de 19-20 de ani ( asta era cel mai ok) si o mamaie care nu auzea mai deloc au trecut pe la fiecare grup si le-au facut fiecaruia cate un vas, "ca sa mearga mai repede". Dupa asta au stat la coada la masinuta ( un fel de kart), era o tura inclusa, si apoi cine a mai vrut a platit in plus la mamaie. Apoi au trecut la tiroliana, o tura de fiecare, iarasi cine a mai vrut a platit in plus. Aici era un alt domn care ii pregatea, asta era chiar de treaba. Plus mamaie. am uitat sa zic ca eram mai multe grupuri venite in vizita, de la scoli diferite. Intre timp s-au prins ca una din doamne e si cu copilul propriu si l-au invitat sa se dea la tiroliana de cate ori vrea. Prin fata. De fata cu ceilalti copii care isi asteptau randul si plateau fiecare tura. Dupa asta am mers la masa. Mancarea a fost ok dar portiile extrem de mici, nici la gradi nu erau asa mici. Adevarat ca cine cerea supa in plus mai primea. Salata de varza era exact 2 linguri, nu prea pline, am vazut cand o puneau in castroane. Pentru friptura la gratar ( o chestie cat jumate din palma lor) nu au primit cutite si nici nu s-a gandit cineva sa-i ajute sa o taie, au tras de ea direct cu dintii. Eu am trecut pe la cati am putut si le-am taiat, invatatoarele nu aveau nici o treaba. Desertul era un ecler mic infasurat in servetel. Unii au mai cerut- nu au primit. Dupa asta au mers la ponei- adica poneiul tragea o caruta in care se urcau 5-6 copii. Dupa cateva ture a refuzat sa mai traga si au avut mila si l-au lasat in pace. Apoi au cumparat vase de lut de la magazinul "complexului" si am pornit inapoi spre casa.
Cam asta e treaba cu Cosesti. Copiii nu baga de seama toate amanuntele astea care iti lasa gust amar ca adult...Cel mai deplasat mi s-a parut cum a inceput sa zbiere la ei nenea ala, de cum au pus piciorul in "complex", fara sa fi facut nici unul din ei nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Asta e si parerea mea, copiii chiar se distreaza si se simt bine si asta conteaza. Pt ei si suport toate costurile astea, care uneori mi se par f ridicate.
Ei chiar nu observa chestiile alea (bun, nu partea financiara, ca nu-si dau seama bine, dar alte chestii organizatorice), pt ei conteaza doar distractia. Ei raman cu amintiri frumoase din toate chestiie astea.

Mergi la inceput