Bravo Arianna,EMilia,Marsy,Pony,baby ,Violeta!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

seaara buna fetelor!

azi am fost la doctor si am primit numai vesti bune!! bebelu meu e grasunel, are aprox 3350 gr, nu are cordonul in jurul gatului, lichid suficient, col de 2,8 cm si putin deschis. Am sanse mari sa nasc inainte de termenul dat dupa ultimul ciclu, ceea ce e bine ca altfel ar ajunge la 4 kg sigur si nu ar mai fi usor de scos normal :))

in schimb nu stiu unde ma grabeam sau ce am facut dar cand m-am ridicat de pe masa de eco, am facut o miscare gresita si m-a luat un junghi la spate mai rau ca si crampele, am crezut ca mi-am intors rinichiul pe dos. mi s-a facut rau de durere, pt vreo 2 min nici nu stiu ce a zis dr, eu eram concentrata sa nu vomit si sa nu lesin. prietena mea a zis ca sunt alba ca varul, apoi au inceput transpiratiile si durerea nu mai trecea. am stat in masina vreo 20 min pana mi-a trecut cat de cat starea de rau sa pot conduce pana acasa (da sunt incapatanata). acasa iar rau, nu puteam sta nicicum de durere, imi taia respiratia. am luat 2 no spa, am dormit jum de ora... m-am linistit putin de tot, am iesit la un suc unde inca ma tinea bine durerea, am mai bagat un no spa, am venit acasa side o ora pot sa zic si eu ca nu mai am decat un disconfort. nu stiu ce a fost, dar a fost groaznic si imi era frica sa nu se declanseze travaliul din cauza durerii (am tot avut tendinta de a incorda burta de durere). noroc ca a trecut 95%. nu va mai spun ca in tot timpul asta (vreo 7 ore) grasunu meu se distra copios in burtica facand durerile si mai insuportabile.

acum asteptam sa vedem cate ore trec pana ne ia somnul.
Weekendul asta fac si eu bagajul si calc hainutele lui, deja si dr a zis ca pot pregati bagajul. deci probabil nu prindem 29 aprilie cand ar fi DPN, eu sper doar sa aiba rabdare macar pana in 15, sa facem 38 sapt.

va pup fetele, sper ca nu v-am plictisit, dar sunt asa fericita de ingerasul meu!

ps: am pus si eu 2 pozici cu grasunelul

36+ cu una bucata gogoshel activ si grasun <3
AMR maaaaaaxim 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Fetelor, sa va povestesc. Am plecat cu kitul de Stem intr-o mana de-a sotului si un mini bagaj pentru mine si bebe in cealalta mana a sotului spre maternitate. Restul de bagaj abia maine il aduce sotul ca pana azi periuta, pasta de dinti, pampersi, bepanthen, servetele umede, camasa de noapte, halat, prosop, deodorant, 1 pereche chiloti, 1 sutien, 2 pachete de vata si unul de absorbante, hartie igienica, apa + antibiotic, ketonal, algocalmin, euthyrox, garmastan si clexane au fost destul. Am ajuns la 12.30 am asteptat putin apoi a venit medicul la camera de garda, a facut formele de internare, am fost para-verificata sa fiu corespunzator defrisata si am urcat la salile de travaliu. Mi-au monitorizat bataile fetale si contractiile, mi-au pus o mie de intrebari pt fisa si a venit si dr mea. Se facuse cam 3.30. Am facut glume pe diverse teme (relaxarea si zen-ul meu, camasa mea de noapte foooarte scurta si sexi, bebelina grasuna...). Apoi au fost 3 nasteri naturale cam fulger asa, 2 mamici venite la spital cu dilatatie mare (6-8) si o mamica care sangera si a nascut rapid un bebe cu tripla circulara de cordon. M-au luat la cezariana la 17:20. La 17:50 au scos fetita. Am urmarit cum o curatau, masurau... samd si mi-au adus-o sa o pup, apoi au plecat cu ea si au continuat sa mestereasca la mine. Am sangerat mult spre foarte mult dar ma asteptam la asta si chiar ma simt bine. Am stat la terapie intensiva in noaptea cu pricina si cateva ore azi pana m-am mobilizat si mi-au scos sonda. Am putut primi vizitatori la terapie intensiva si bebe deasemenea la neonatologie. Am fost azi la bebe de 3 ori sa suga colostru dupa cum puteti vedea in poza atasata :D. Programul pt alaptat e 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24 si iar 6, 9...
Azi m-au mutat in salon si maine o vor aduce si pe bebe langa mine. Sambata sau luni ne externeaza. Puiuta mea e cuminte, suge, doarme, numai dupa nastere imediat am auzit-o plangand, i se da supliment Aptamil cu lingurita si sper sa vina repede laptele sa nu tot cer supliment pt ea.
La anestezist banii inainte, la medic dupa, la asistente am mai dat si eu si sotul si zic ca am multumit pe toata lumea pana acum, mult nu mai am de stat si de dat dar cred sunt multumita de ce se intampla, de tratament, e ok cam totul. Evident la privat ar fi fost mai bine dar nici aici la Bucur nu e rau deloc.

Mamica fericita de Anna Patricia 3.4.2013

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna mamici.
Emilia felicitari din suflet, ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelina.
Fetelor va doresc la toate crestere usoara, bebeii cuminti, papaciosi, sanatosi si frumosi iar celor care sunt in asteptarea marii intalniri nastere usoara si fara incidente.
Dupa cum vedeti eu sunt o graviduta fericita si astept un baietel, DD a avut grija sa ne aline durerea prin care am trecut speram sa fim bine pana la final asa cum o sa fie si la voi.
Cosmi nastere usoara si tie, sa ne dai de veste, eu mai citesc la aspirante, citesc si aici dar nu am vrut sa ma bag in seama.
Va pup.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.

17+ Multumim Doamne si ajuta-ne sa avem o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VeveMara spune:

Buna dimineata!

Liza, in privinta masajului eu stiu si fac asa: inainte de baita cand bebe nu e chiar asa fomist si agitat, eu il pun pe salteluta de infasat pe un prosop pufos incalzit pe calorifer, las aprinsa doar veioza, pornesc caruselul muzical si ii fac masaj cu ulei de masaj special de la Bioderma pe care l-am lasat inainte putin langa calorifer sa se incalzeasca. Ideea e sa fie un mediu intim caldut, Tudor se linisteste chiar daca e agitat si plangacios inainte. Uleiul se incalzeste in contact cu pielea si ii place f mult. Dupa facem baita si apoi puina lotiune dupa baita, cat reusim pt ca deja vrea tzitzi cat mai repede. Ideea cu masajul cu ulei inainte de baie e ca uleiul pe pielea lor delicata nu e ok sa ramana timp indelungat pt ca o naclaieste, astfel trebuie indepartat. Noi de la pediatra mai stim un secret: in apa de baie punem o m#259;sura de Oilatum ( este un ulei de baie dermatologic care dedurizeaza apa) si ii ramane pielea f moale si hidratata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

Eu ii fac masaj dupa baie cand sunt porii deschisi si folosesc ulei de argan. Baie facem momentan cu ceai de galbenele si musetel cam de cate ori este nevoie dar nu neaparat in fiecare zi. Noua pediatra ne-a spus ca pana pe la 3 luni e de ajuns sa-i faci 3 baite pe saptamana, asta in cazul in care nu se murdareste in exces( laptic sau caca). Facem si masaj de-a lungul tibiei si pe partea exterioara a talpitei. Bebe nu are piciorusele intoarse dar asa am facut sila fata si a fost ok. Azi ne cantarim si masuram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Felicitari mamicilor noi, sa aveti copii sanatosi, sa va bucurati de ei

Fetelor, voi cati bani ati dat medicului, anestezistului? dar asistentelor?

O alta intrebare:la anestezie rahidiana ati putut sta nemiscata? doare cand iti face anestezia? Am emotii ca ma voi misca in timp ce-mi face anestezia.

Eu sunt programata la cezariana duminica pe 14 aprilie. medicul mi-a zis ca ultimul clexane sa-l fac vineri seara. Voi ati oprit mai repede clexanul?

O zi buna gravidutelor, mamicilor si bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Hello!!!

Ramonika felicitari pt vestile bune si bebe grasun
Emilia ce parut are micuta taMa bucur ca esti multumita de spital
Miha multumesc frumos si felicitari pt baietel.Sarcina usoara in continuare.
Liza,Aadina,Veve,casandralin si tuturor multi pupici

Am intrat si noi pe ultima suta de metri

O zi minunata!!!!!!!!!1

Cosmi 39+ David Andreicolegi]
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare


"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Veve, si noi folosim tot Oilatum ulei de baie. Masaj pana acum i-am facut cu crema de galbenele, in maternitate ne-au zis ca e foarte buna si asta, iar acum ii sterilizez ulei de masline si amestec cu vitamina A si cu chestia asta facem masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Adina, la anestezie iti arata cum sa stai si in timp ce ti-o face, te ia o asistenta in brate. Nu doare, cel putin eu n-am simtit-o. Si nu-ti face griji, ca n-ai sa te misti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

Dragele mele la voi travaliul a fost prevestit de ceva? Eu de vreo trei zile am o stare de somnolenta foarte pronuntata,efectiv dorm pe mine si in plus tot de vreo trei zile simt ca o caldura in dreptul rinichilor si chiar mai jos un pic care radiaza spre burta iar secretia care in timpul sarcinii a fost foarte normala a devenit un pic mai abundenta si mai lichida....sper ca astea sa fie doar simptome de final de sarcina si nu de travaliu pentru ca sotul meu si-a comasat toate garzile pana pe 13 si sunt cam in aer pana atunci,adica mi-as dori enorm sa poata ajunge in timp util dar daca ma prinde cand este in garda(face garda singur)chiar ca nu va putea veni.Sa nu radeti de mine,chiar daca am mai nascut o data chiar nu imi mai amintesc amanuntele astea si in plus am nascut la 41 de saptamani cu declansare. :)))
Pupici la toate mamicile si burticile!



Octavian 09/12/1995
Sarah 37+

Mergi la inceput