Kopilas,Pity,Elena,Dani,Alexa,Ank,Piscot,Tusferi!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Emilia,prietenele mele toate au nascut prin cezariana si la ce dureri ai in primele zile nu cred ca ai sa suporta sa porti chiloti cu tot cu burtiera.Si cred ca la cezariana se accepta doar chilotii de unica folosinta sau deloc +burtiera care sa nu stea pe operatie(acolo nu ai voie sa pui nimic peste din cate stiu si nici nu cred ca ai sa suporti).Probabil fetele ce au nascut prin cezariana pot sa-ti spuna dc ai voie sau nu.
Nu am vazut sa fi scris de crema pt funduletul bebelusei(asta pt ca in spital ii cam lasa cu iritatie la fundulet)Eu desi nu nasc la stat,am pus deja in bagaj crema pt orice eventualitate(noi am luat crema preparata la farmacie?f eficienta la ceilalti bebelusi)


37+ cu Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

arianna, cred ca depinde de la caz la caz. Prietena mea ce a nascut acum 2 ani la Odobescu a purtat burtiera din prima zi, a spus ca o ajuta si durerea era mai mica in comparatie cu statul in picioare fara burtiera cand burta efectiv se lasa pe operatie si ii venea sa muste din ceva de durere.
Legat de crema pt eritem fesier, tot de la ea stiu ca la Odobescu nu ai nevoie, au ei una preparata intern, cica e extraordinara, numaica nu se gaseste in farmacii, dar ea mi-a zis ca nu exista bebe iritat la fundulet, si ea a reusit sa primeasca de la infirmiere 2 tubulete mici pt acasa.
si eu adun bagajul sapt viitoare, ieri am spalat toate hainutele lui bebe, mai trebuie calcate cand se usuca. In mare am cam cumparat tot ce trebuie.
ma duc la masa.

fetele

35+ cu una bucata gogoshel activ si grasun <3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Ramonika,eu ma refeream la burtiera cu tot cu chilot cu care nu-ti da voie dr pt ca operatia nu are voie sa fie acoperita in schimb burtiera care porneste de la operatie in sus si nu are chilot e acceptata de toti deoarece te ajuta mult.
Prietena mea a nascut la Odobescu si acolo i-a adus fetita foarte iritata de a tb sa o unga ea cu crema la fundulet pana i-a trecut.Eu sper sa nu se intample in cazul niciuneia dintre noi dar poate unii bebelusi sunt mai sensibili si se irita mai repede.



37+ cu Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

Tusferi felicitari, sa-ti traiasca copilasii

Emi la cezariana in prima noapte am stat la terapie intensiva fara chiloti doar cu torsoane....ce bine ca le-am facut de acasa. Nu ai cum sa stai cu chiloti pt ca ai sonda urinara.
A doua zi dupa ce iti scoate sonda poti sa porti ce chiloti doresti.
Eu am avut chiloti obisnuiti si i-am tinut mai jos sub operatie pt ca nu am mai vrut sa investesc in chiloti speciali pt cezariana ca sa ii port max o saptamana.
Cei de unica folosinta sunt f buni, eu nu am suportat.
Burtiera(daca va referiti la cea pt refacerea burticii dupa nastere) nu am suportat din cauza durerii plus ca trebuie sa te dezbraci pt vizita medicala, pt toaletarea zonei asa ca este f incomod chiar dureros sa dai jos burtiera de cateva ori pe zi.
La o saptamana dupa operatie am inceput sa port burtiera.

Te sfatuiesc sa ai mai multe camasi/pijamale nu neaparat in prima zi ci pe parcursul sederii in spital, eu m-am schimbat si de 3 ori pe zi.

Pup



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Multumesc tuturor pt urari. Eu sunt inca in spital. Va povestesc cand ajung acasa. Pe scurt, Lara Maria s-a nascut la 17.28, 3,130kg, 48cm, apgar 9 iar Albert Andrei, 2 min mai tarziu, 2,980kg, 48cm, apgar 9, prin cezariana. Gemenasii sunt cumintei si mancaciosi.
Va pup!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

36+ cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Multumesc pt raspunsuri fetelor. Am luat Bepanthen si Bubchen la mine pt funduletul lui bebe si la nevoie le mai zic sotului sau mamei sa mai aduca. Chiloti am si simplii si cu burtiera dar burtiera simpla nu am, cred ca dau maine o raita prin Big Berceni sa imi caut. Camasi de noapte nu am mai multe ca nu port, de obicei acasa dorm cu tricou si chiloti sau pantaloni in general scurti. Mai am un costumas larg de casa cu tricou si pantaloni lungi lejeri, la o adica cer sa mi-l aduca si pe acela. Tampoane de vata cu tifon nu mi-am facut de acasa ca habar nu am cat de mari/groase trebuie sa fie. Am insa cele necesare in bagaj si mi le confectioneaza asistentele la o adica ca si prietenei mele tot asistentele i le faceau dar cum merg cu alea intre picioare fara chiloti pe mine ramane de vazut. Asa detest sondele urinare... Si dupa laparoscopie marile probleme / usturimi de la sonda le-am avut nu de la altceva.

38+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua !
Am intrat aici sa o incurajez si sa-i transmit Emiliei nastere usoara si bebelus sanatos si mancacios !
Hai Emilia !


Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum34+Eduard-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Multumesc mult Vioika. Asemenea iti doresc, cand va fi timpul

38+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Tardyferon, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VeveMara spune:

Emilia, tin pumnii pt maine!

Mami de bebe Tudor Alexandru ( 1. 03. 2013 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

neata fetele, mamici si bebici
Emilia ziceai ceva de buletin, adeverinta salariat...
Mie pentru certificatul constatator al nasterii(acela cu care se va duce tati la starea civila pt. certificat nastere)mi-au trebuit buletinele noastre si certificatul de casatorie.La starea civila trebuie la fel + livretul de familie in care va trece numele fetitei.
Mie nu mi-a trebuit adeverinta de salariat desi o luasem cu mine.
Am vazut ca nu ai trecut aleze, eu zic sa ai macar 1 sau 2.
Mie mi-au trebuit la Robert altfel faceam cearsaful praf, acum am avut dar nu mi-au trebuit.
Si sa ai si ff multa apa la tine, eu in prima zi am baut 2 bidoane de 2 litri.

Hai ca scot niste motate pentru tine

Mergi la inceput