Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Mi-am mai amintit cate ceva: Prevnarul i l-am facut la 2 si 4 luni, parca. In orice caz nu a avut nici un efect secundar notabil. Eu urmez schema propusa si nu imi pun prea multe alte intrebari, pornesc de la ideea ca bolile combatute sunt amenintari reale.

Dar a propos de vaccinuri am citit rezultatele unor statistici recente in UK si inca o tara nu mai stiu, la copii ce au facut vaccinul anti AH1N1, un procent f mare de cazuri de narcolepsie, o conditie f grava si se pare incurabila. Totul provine de la aditivii vaccinului, mai periculosi decat vaccinul insusi. Noi la vremea respectiva ne-am vaccinat pt gripa aia, a fost generalizat vacc. in Canada. Bine ca nu aveam copil pe atunci...

Maria,sunt alaturi de tine, cu serviciul si 2 copii bolnaviori acasa, uuufff, esti mama eroina. Si in plus ii dai lm muls celui mic, din cate stiu...uite eu nu sunt in stare, l-am trecut pe lp ziua (la cresa). Multa sanatate, sa treaca repede bubitele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

aoleu, era s-o comit!
am iesit cu Ana afara si ne-am plimbat cu caruciorul aici la noi "in camp" si pentru ca sufla vantul tare, cand ne-am intors la noi pe strada, am intors caruciorul spre mine la pozitia de tragere si am luat curba. Ce credeti...caruciorul cel off road s-a inclinat asa de tare pe o parte ca am senzatia ca mi-am luxat incheietura mainii tinandu-l sa nu cada . Ana s-a speriat si ea ca era sa cada afar. Noroc ca o prinsesem in chingi!
M-am speriat ingrozitor!!!!

Noi am fost la BB Tei azi si am constatat ca ma rupe LP la bani ca noi trebuie sa bem HA deci evident ca e de 2 ori mai scump...
Ufff ce pacat ca nu mai am tzitzi bun si destul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha80 spune:

Roxy, eu am nascut cu Irina Pacu care doar colaboreaza cu Medlife, nu este angajat permanent. A fost ok per total. Si acum cu bebe tot la Medlife merg in Zagazului la Miruna Georgescu. Eu sunt multumita de serviciile lor pana acum, dar nici nu am avut nici o problema.

Astazi era sa o comit si eu...bebe doarme cu mine in pat noaptea,iar ziua il culc tot in patul mare inconjurat de perne...si astazi surpriza a trecut de perne si cand m-am dus sa vad ce face era in patru labe la marginea patului...cateva minute daca mai intarziam si poc.

Fetelor am reusit sa-mi activez PM-ul imi trimiteti si mie parola ceva sa pun si eu poze pe mail sau picassa.
P.S. Pot sa pun pe picassa poze si de pe telefon?

O seara buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Yellow.si multumim de urari! Va dam ce vreti voi dulce k noi nu mai papam asa ceva ;)
LML si celorlalti sarbatoriti! Multi pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

Da fetelor,vreau si eu parola la picasa please.
Maine sta mama pe la mine si am timp sa pun si eu niste poze(sper sa-mi si iasa-dehh,tehnica asta....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Am fost si noi ieri la ortoped la control si e.bine pitik, ne-a zis sa intrerupem masajul k s-a rezolvat problema. E f ok dpdv motric, putin precoce cu ridicatul in picioare, dar a zis sa o las in ritmul ei natural, a apreciat k in aprox 2 luni va merge in picioare. Coloana e ok, flexia pic la fel etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

Laura,multumesc pt raspuns.Mi-am dat seama pana la urma.Off,neuronul meu e terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Buna seara mamici si pitici!

LML tuturor sarbatoritilor de astazi!
Dam si noi tort cu sampanie pentru cele 7 lunite si multumim pentru urari!

Fleur, felicitari, pare ca va descurcati foarte bine, bravo!

Noi maine mergem la control, l-am cantarit pe Robert acum cateva zile si avea 10 kg. Nu stiu de unde creste asa, probabil de la lm papat noaptea, ca ziua e prea ocupat ca sa mai si manance. Mananca cam de toate, dar in cantitati foarte mici. In schimb e pasionat de lichide fie din biberon sau canita cu cioc, ar bea oricat, singur.
Astazi a papat iaurt cu piersici si spanac cu pastarnac si ulei de masline.
La capitotolul cra-cra: zicem mama, tata de multa vreme, cam de o saptamana mergem de-a busilea (a invatat, ca sa ajunga la parchet, a vrut sa stie ce gust are ;)), loveste 2 jucarii intre ele, are o masinuta cu portbagaj, stie sa-l deschida sa scoata de acolo formele geometrice.

Masinuta e un mare succes, de la VTECH se numeste "Masinuta stie tot", o recomand.

Va pup, o noapte usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Buna si de la noi,

LML sarbatoritilor din aceste zile!

Pe mine m-a rapus a 2 a menstruatie de dupa sarcina .

Felicitari pt cele mai noi achizitii, Vera, Fleur (statul in picioare nesprijinit) si Viairo pt mersul de-a busilea. Nu mai stiu cine ne-a mai dat vesti de felul asta.

Bravo Roxy ca s-a rez cu piciorusul. Noi pe 25 aflam. Sper ca e bine. Cand a inceput V sa se ridice in picioare, cateva zile mai ramanea cu piciorul drept indoit, dar acum il asaza bine. Masaj nu prea i-am mai facut.

Eu m-am linistit (resemnat?) cu mama si tata, pana la www.babycenter.com/0_milestone-chart-7-to-12-months_1496587.bc" target="_blank">11 luni astept. Zice ma, zice ta, dar nu le leaga. In continuare "ma" e cand e nasol. Ma bucur in schimb de cum danseaza, se bataie pe muzica, e un simpatic.

Ile, mie mi-a iesit o ciorba ff buna, dar mi s-a parut cam batrana gainusa. Asa sunt toate?

Am dormit cu el de la 9 seara si la a 2 a alimentare mi-a sarit somnul. Inchid tableta poate il gasesc iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

Neata.
Azi suntem matinali,dam noi cafeluta ca tocmai am facut-o.
Ana,azi si eu m-am trezit f prost dispusa,motivul....ala pe care l-ai avut si tu ieri.

Mergi la inceput