Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Salutare fetele.

Deci eu sunt pe fuga in continuu...chiar si acum cave deja tarziu si vreau sa ma bag la nani. Am avut niste zile foarte aglomerate, iar la munca este o perioada ff naspa.

Ana da, ai dreptate, complotau noaptea impotriva noastra, doar ca Vlad a trecut mai rpd peste etapa asta si chiar s-a grabit putin si la urmatoarele. Patrick a fost mai lenes la toate :)).

Ile, bine...alerg...muncesc...nemaipomenit :)

Vera sa stii ca lui Patrick i-au trecut petele de pe spate cu cremuta aia, triderm.

Am citit si eu blogul lui tenerife. Interesant, ce sa zic. Nu m-a revoltat atat de tare, dar evident ca nu sunt de acord cu nevoile pe strada, prin magazine, pe plaja, etc. dar e de apreciat ca a reusit sa-l citeasca pe copil si nu mai face pe el. O sa incep si eu(bona) sa-l pun pe Patrick la olita.

Fetelor, in sfarsit azi a reusit si piticul meu sa o ia de-a buselea... S-a pornit deodata, stateam pe canapea, s-a ridicat in 4 labe si a plecat :)))) Oricum de cand am bona cea noua, se vad progrese foarte mari la el. In doar 2 sapt s-a obisnuit sa stea singur in fundulet si nu mai cade, se apuca cu mainile de gratii si se ridica in genunchi. Iar azi, pe langa mersul in 4 labe, din fundulet s-a aplecat in fata si s-a pus in 4 labe, iar apoi din pozitia asta s-a pus in genunchi, a tras picioarele si s-a ridicat in fundulet...am ramas socata de cate schimbari numai azi... Si asta datorita bonei care chiar se ocupa de el, sunt foarte multumita de ea.

Samb vreau sa ajung si eu la baby expo.

Va pup, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza,

Poftiti la cafea, ceai sau ce mai doriti.

Roxy si la mine alaptatul e pe sfarsite. Deja nu prea mai produc, iar el nu prea are rabdare sa mai stea sa astepte sa-i vina cu picatura, plus ca nu-i mai tine de foame. I-am bagat completare la masa de la 6.30 dim, ca dupa ce manca de la mine, la 8.30 se trezea cu matele chioraind de foame :))). Ieri dupa san + 120 de lp a dormit pana la 9.45...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Mneata fetele.
Noi ne-am trezit la 7.30 si am umplut olitza. Sunt foarte fericita ca de 3 zile face caca numai la olita. Si am pus-o dimineata si la pranz dupa trezire.
Si eu vreau la baby expo dar nu m-as duce singura. Poate ne cuplam.

Fetelor, voi tineti copii in dreapta voastra in masina? pe scaunul din fata? Oli, am vazut ca tu ai pus-o asa pe Maya. Nu ti-e frica?
Avem voie? ca parca legea zicea ca in dreapta spate trebuie pusi..., nu?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Neata!

Felicitari Carmen pt progrese!

Va felicit ca ati reusit sa alaptati atat!

Ioana, cu airbagul dezactivat, dpdv al producatorilor scaunelor se poate pune. Legea nu stiu ce spune. Daca spune dreapta spate am incurcat-o, noi il tinem in stanga spate - pt ca in dreapta, pt baza isofix ar fi trebuit sa scoatem perna de pe dreapta + mijloc si nu mai ramanea loc destul (pt mine).

Ma gandesc ca la o plimbare in oras e mai safe mama la volan + copil linistit decat mama la volan + copil urland, dar eu nu sunt sofer. Daca, totusi, ar tb sa mearga doar sotul cu el, am cumpara oglinda si l-am lasa in spate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Carmen, multumim de cafea. Felicitari pentru progresele lui Patrick. Intr-adevar se simte cand se ocupa de el cineva implicat. Ma bucur ca ai reusit sa gasesti in sfarsit o bona buna.
Ioana, ai fata mare deja la olita. Normal, daca e si vedeta nu mai putea sa faca cacuta in pampers.
Eu am aflat ca sapt viitoare sotul e in delegatie. E prima de cand am nascut si chiar nu aveam chef sa raman singura. Mi-e cam groaza dar ne-om descurca noi. Mai e si mama prin preajma dar cateodata mai mult incurca decat ajuta. Sau poate or fi nervii mei de vina ca nu imi convine nimic.
Fiica-mea vad ca e pe program se somn intens. Doarme o gramada, fara scandal, fara legant. Din experienta stiu ca dupa o perioada din asta urmeaza ceva agitatie, achizitii noi, etc. Numai bine ca o apuca agitatia cand e sotul plecat. Isi face rezerve de somn si apoi incepe treaba. Sunt chiar curioasa ce va mai descoperi tura asta.
Eu am avut doua "revelatii": sapt viitoare face Aurora 7 luni. Nu stiu de ce mi se pare mai socant de cat la 6. Sunt asa surpinsa de cum a trecut timpul. Zilele trec asa greu dar lunile parca zboara.
Am realizat si ca eu (ca multi altii de altfel) am o casa care nu e deloc child-friendly.Parca toate accesoriile copilei stau in drum si ma incurca cand de fapt ea e membru deplin ar familiei si are dreptul la spatiu ca si noi. In fine....filosofii matinale.
Va pup.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Ioana, a mea pana acum 2 sapt urla cand ne urcam in masina, de trebuia sa stea numai cu tzatza in gura sa se linisteasca. De curand am observat ca s-a imprietenit cu scaunul, dar trebuie sa fiu in raza ei vizuala. Cand sunt cu sotul ii pun scaunul in spate pe mijloc (eu asta auzisem ca e cea mai safe pozitie, intre scaune ) si eu stau langa ea.
Cand merg eu cu ea (ceea ce s-a intamplat de 2 ori), am pus-o in fata lg mine si am dezactivat airbagul de pe acel loc, din exact considerentele spuse de Ana
Nici eu nu stiu exact ce zice legea. Producatorii de masini intr-adevar permit lucrul acesta, de unde si avertismentul sa dezactivezi airbagul.
Am apreciat ca decat sa o tin in brate intr-un taxi al carui sofer nu stiu cum merge, e mai safe in scaunul ei in dreapta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata fetele

Fii-mea doarme de o ora si ceva, am avut timp sa intorc casa pe dos, am scos incaltamintea de primavara, am facut ordine in dulapul cu incaltaminte, am facut ordine la bucatarie, am pus la spalat si uscat rufele... si tot felul

Sunt happy

Maine merg la BE pe la 12 jumatate si sper sa fiu cu chef de cumparaturi

Laura, sunt baieti angajati la BE sa iti care caruciorul pe scari, deci don't worry

Clay - ms de info,

Carmen- a supravietuit soata zilei de 8 Martie?

A mea de mult intinde mainile sa o iau in brate, de pe la 6 luni si ceva, acum se ridica de gratii un-doi si apoi se lasa jos cand a obosit

E asa dragutza cum merge in viteza de-a busilea prin casa dupa fratiori Mie mi-e frica sa nu o calce - deh, mica si alba

Ieri eram cu ei toti in camera baietilor si erau jucarii toata camera iar baietii isi construiau ceva din lego gen o platforma, Bambina era calare pe ei si pe ce faceau, dar ei isi pazeau acolo constructia de ea sa nu le-o strice.
In fine, dupa ce au iesit din camera baietii, ce credeti ca face mandra: fix la platforma lor se duce si nu se lasa pana nu o face bucatele, bucatele, era asa de fericita

cand au venit si au gasit-o praf m-au certat ca am lasat-o


Nu mai am pofta de cafea de la o vreme si mi-am facut un ceai



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Hahaha Ile, s-a razbunat I cea mica si alba! :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,

Ile , si daca nu ma baga nimeni in seama , ce fac ?! Eu nu ma duc sa le spun sa ma ajute

Si al meu intinde mainile sa-l iau in brate tot de pe la 6 luni , taica-su la invatat si este ft mandru de achizitia lu' fi-su
Bate din palme cu ele deschise , tot taica-su s-a ocupat si de asta
La olita suntem campioni de la 6 luni si-o sapt .
Cra , Cra , Cra ... am terminat cu laudele
In schimb cu vorbitul suntem " prastie " rau de tot , pana s-o insura o vb si el , efectiv nu are nici un gand

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Of, nu te rogi de nimieni, ala e jobul lor - sa care carucioarele sus jos

Mergi la inceput