LMA!! Ghiocei martie-aprilie2009 *459*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nici Ada nu e prietena cu mancarea dar daca e sa o lamuresc functioneaza mai bine partea cu bonusurile decat vorbaria, daca ea se seteaza pe nu, degeaba vorbesc , daca cumva ridic tonul e gata, se retrage si se inchide in ea, drept e ca daca ma scoate ceva tare din sarite apai sa ridici vocea la mine e unul dintre aceste lucruri, nu suport discutiile pe ton inalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Adela stie de la cantecelul ala de la Zecchino D'Oro de baietelul care a manancat multe bomboane/ciocolata, si l-a durut burtica, si s-a facut verde-galben-roz. Asa ca nu face excese! Am mai skimbat eu un pic povestea si am zis ca ne doare burtik daca nu papam mancare inainte... Bine, nici asa nu mananca cine-stie-ce... dar isi da un pic interesul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Daa si Ada are ceva dvd cu desene educative cica unde un iepuras a mancat trei cutii de cioclata si i s-a facut rau asa ca tre' sa avem grija la cantitati, si eu am bagat textul cu dulciurile dauneaza cu inainte de masa


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete dragi;
Insanatosire grabnica tuturor bolnavioarilor mici si mari!


La capitolul mancare ,la noi doar cu santaj functioneaza...iar "ciocolata" este cel mai iubit cuvand ,deschide de multe ori gurita.

La capitolul auzit selectiv ...este experta si zanuca din dotare.Dar daca o tratez la fel tuna si fulgera.

Azi am facut programare pentru comisia lui Bogdi este pe 15mai ....pana atunci trebuie sa "umplu" dosarul, pe mine de nervii si sa golesc buzunarul(caci oficial acele hartii de la specialist(neuropsihiatri si oftalmo) costa fiecare cate 100lei).De atatia ani fac acest lucru si tot nu m-am obisnuit sau macar sa nu mai sufar...

Imi doresc sa vina primavara macar afara sa fie frumos daca eu sunt doar astfel...dar imi va trece.


all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Dodo, spor la dosarit si... nervi tari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Sophia mananca de le sparge in ultimul timp. Bine, acasa noua pasiune care a inlocuit penele cu sos de rosii este "panica-banzica" adica painica cu branzica. Cred ca are deja 10 zile la activ cu minimum 6 felii de paine cu crema de branza pe zi. Acum ca a reluat gradinita de ieri mananca doar 4-6, in saptamana anterioara avea ca manca si 10-12 felii Si cate 2 portocale mari si 2-4 banane/ zi! E drept ca acasa nu mananca diversificat, i se pune pata pe o chestie si o tine luni in sir (acum mananca macar fructe pe langa "felul-fixist":)) dar la gradinita haleste ce i se da. Dupa o mica toxiinfectie suprapusa pe varicela ajunsese la 13 kile 800, dupa o saptamana a recuperat ajungand la 15.200.
Eu cu bubele stau foarte bine. Am ajuns chiar sa simpatizez varicela ca pe o boala inofensiva. Adica deh, am avut noroc si eu si Phi de forme usoare, altfel nu e chiar placut, mai ales daca te prinde intr-un moment nepotrivit poate fi dramatic Dar asa, la copii si adulti cu sistem imunitar bun e chiar suportabila, nu e nimic de speriat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca, poate totusi ai facut varicela in copilarie si de aceea ai facut acum o forma mai usoara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!
lilinca, keutu+ alti bolnaviori - multa sanatate!

stiti ca la un chestionar, nu demult, spuneam ca nu exista sa nu vrea C sa faca ceva daca ii explic? ei bine... acum am trecut la faza asta: sambata am spalat-o pe cap cu urlete, de cateva zile fug dupa ea sa ii tai unghiile la degetele de la picioare, etc.
daca nu e de acord cu ce zic eu incepe:"stii cum zic eu mami, mai bine... si baga ce i-ar placea ei".
eu cred ca de vina e perioada in care a stat cu mama catam fost plecata, ca nu ii interzice nimic.
acu ma intereseaza mai mult cum s-o readuc la starra initiala.
toata lumea imi zice sa ma bucur ca am avut copil cuminte pana acum si ... ceva de genul bun venit in clubul parintilor ai caror copii fac asa de cand s-au nascut.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu am mai bine de 1 an de cand o spal cu urlete si ne luptam ca sa taiem unghiile de la picioare. Desi altfel e foarte intelegatoare si cuminte. Deci cred ca e un club mai special asta...:))))

Am ras de m-am prapadit la "sezi, culcat" si ce mai era acolo, Floric :))))

Multa sanatate bolnaviorilor mari si mici !

Buna dimineata :)))) ca abia acum am ajuns la zi

Si da, noi suntem bine, crestem... si nu avem noutati. Pupam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

La noi baita e maaaaaaaare placere. Cu spalatul pe cap aveam si noi ceva probleme, ca nu suporta sa ii intre apa in oki, dar s-au rezolvat de anul trecut, de cand a inceput inotul.


Unghiile, din pacate,rar avem ce taia de ele...


Mergi la inceput