Vant de primavara pe ghetar

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Neatza !

Chiar asa, prietenul la nevoie se cunoaste. Multi iti sunt prieteni, pana ai nevoie cu adevarat de ajutorul lor.
Rufus, da' la medicul de familie ai ajuns cu tusea aia ?
Si fii-mea mai miorlaie ca vrea la gradinita, desi si atunci se vaita ca nu ii place. Acum, zice ca nu stia cat de bine era. De fiecare data ii raspund ca scoala e obligatorie si ca nu ajunge nicaieri fara invatatura.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alizee

La multi sarbatoritilor !
Micky, petrecere frumoasa si sa ne mai povestesti. Chiar sunt curioasa, mai ales, ca tu ai primit f multe sfaturi de la mame cu mai multi copii, si totusi, nu reusesti sa fii consecventa. De aceea ti-am si scris sa discuti cu o psiholoaga. E super sa fii fata in fata cu un specialist, caruia sa ii spui tot ce te doare si sa te ajute sa gasesti solutii pas cu pas.



off, nici nu stii cata dreptate ai......la teorie sunt brici, practica ma omoara . Oare exista un tratament pentru inconsecventa?! Dar nu la psiholoaga, ca nu mi-l permit acum.

michelle, copii mei n-au mai avut parte de o petrecere in adevaratul sens al cuvantului de vreo 5 ani, dinainte sa se nasca cea mica. Toate zilele lor de nastere erau acasa, cu familia, un tort, o sampanie daca aveam, cateva cadouri simbolice, si un la multi ani. De vreo 2-3 ori am avut si musafiri, dar asa, simbolic, odata a venit tata, alta data soacra-mea, o data o prietena de-a fetei (ne-am trezit efectiv cu ea la usa, neinvitata), dar cam asta a fost tot. Ii cred si ii inteleg ca au si ei nevoie din cand in cand sa se mai simta speciali, si ziua de nastere e o ocazie numai buna. Daca e s-o iau strict financiar, poate ca abia la majorat o sa am posibilitatea financiar sa le serbez, pana atunci vor fi mereu altele mai importante de facut cu banii.
Pentru mine nu mi-as permite sa cer parintilor mei bani decat daca chiar as fi muritor de foame, dar pentru copii e altceva. Si nu mi se pare corect sa iau banii de la ei si sa fac altceva cu ei dupa, chiar daca fac tot pentru nepoatele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Micky, nu te costa nimic sa discuti cu psiholoaga scolii. Dar ii poti duce un pachet de cafea. Mai intai, trebuie sa ii afli programul, apoi sa iei legatura cu ea. Daca discuti chiar si o data pe luna, pana la sfarsitul anului scolar, tot te va ajuta. Fa un efort. De abia dupa ce te vei afla fata in fata cu psihologul si vei avea cui sa ii spui tot ce ai pe suflet, avand incredere in sfaturile primite, vei gasi curajul sa aplici metode pedagogice.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

La noi, temele fara chef se rezolva cu "OK, nu le mai face, vezi tu cum te descurci cu profesoara". Instant il apuca o dorinta subita de a face tot.

Chiar ma gandeam ce o sa-i mai zic in momentul in care imi va raspunde "bine, mami, nu le mai fac..."

Edit: Roxana, am notat reteta de pere, dar detaliaza putin: cat le fierbi inainte de cuptor ? La cuptor le pui cu vin cu tot ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lali, scuze, nu m-am exprimat ok. fierberea se face in vin, la cuptor. adica le pun decosjite, crude, in vinul cu zahar, pun mirodeniile si le pun la cuptorul incins la 180 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

buna ziua la toata lumea!

roxana, aici suntem numai noi 4, asa ca vrem , nu vrem ne iubim toti la fel adica si fie-miu e minunat de asta mica, stiti voi , cat de mica e ( cand era bebelusa) cat de frumoasa e, cat de desteapta e, cat de incapatanata e s.a.m.d.
adevarul este ca amandoi copiii mei sunt foarte destepti, seamana cu tac-su

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina (la noi e invers, is frumosi ca tac-su [evil])

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Buna Morning si de la mine,

Roxana, m-ai zapacit cu reteta aia ... deci asta la tine este desert ? Ca la noi la cafeteria era fel de mancare, erau puse la salate si aveau nuci si branza peste ele.
Cum mai fierte in vin ? Si nu devin alcholizate ?

De la capat - mai bune o data reteta, cu pasi si cantitati, asa ca la scoala ...cat vin ? vin alb, rosu ? trebuie sa balteasca in vin sau nu ?

Tot pentru Roxana ...ce medicamente de durere de oase sa ii spun maica-mii sa ia la ea cand vine aici ... ma gandesc ca poate il apuca pe taica-meu ceva dureri, sa avem ceva in casa.

Eu azi ma duc la patinuar - de la 6:30-8:00 P.M. Are fou-meu trials la hockey pentru sezonul de primavara.
Aseara am stat pana la 21:00 sa terminam compunerea cu Ford ... e gata si foarte lungaaa, ca stiti cum este fiu-meu, ii spui ce ar trebui sa scrie dar e foarte opinionated si scrie cu vorbele lui ...si cum vobeste mult, a iesit de 4 pagini. Pana sapt viitoare trebuie sa taiem 2.

Rufus, nu merge cum zici tu - o sapt la meci, o alta in familie, o alta in vizita ... tu stii cum este, joci in liga, ai meciuri si antrenamente in fiecare saptamana. Nu merge sa le sari, afectezi echipa, e vorba de commitment. Cred ca la un moment dat o sa trebuiasca sa ramanem cu un singur sport ca nu ne mai ajunge timpul.

Acum de ex, ca a inceput primavara, are lunea soccer, marti nimic, miercuri hockey, joi hockey, vineri soccer, sambata dimineata hockey meci, dupa meci inot (amandoi), sambata dupa amiaza soccer meci, duminica dimineata hockey meci.

O sa ziceti sa sunt nebuna, dar sa stiti ca nu il imping la nimic ... vrea sa mearga, ca nu as plati miile astea de dolari altfel ...in plus fiu-meu este foarte rezistent la ce nu ii convine ... nu stiu, nu oboseste ... sambata mai ales cand are hockey, inot si soccer in aceeasi zi este un mister pentru mine cum rezista ... singurul efect al acestui program este ca seara cade lat. Nici macar de mancat nu mananca bine, desi dupa atata sport, as zice ca ar trebui sa indoaie frigideul. Si poate ca e sanatos, foarte sanatos ... fiu-meu nu a mai racit de vreo 3 ani, deloc. Iarca asta a avut doar pink-eye, adica conjunctivita.

Daca lectiile se vor complica, o sa mai reducem din sporturile astea. Eu as vrea sa ramana la hockey, el pare ca acum ii place mai mult soccer-ul.

Fica-mea dupa cum vedeti nu face decat inot. Am incercat patinaj, am incercat dans, am incercat teatru ... la nimic nu e buna. Mai am in plan pentru ea tenis si gimnastica, daca nici astea nu se prind, o sa incep pregatirea de housewife. Cred ca asta ii e menirea, sa stea la cratita

Sambata, cred ca o sa fac asa cum a zis Alinta - se duce barbatul cu copilul la meci si eu cu fica-mea la babyshower. Nici nu i-am zis barbatului dar nu cred ca prostesteaza ... ca si lui ii place mai mult la meci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

retzete cu pere

http://allrecipes.com/Recipe/Brandied-Pears/Detail.aspx

http://allrecipes.com/Recipe/Poached-Pears/Detail.aspx


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Starlet spune:

Va spun si eu un Bonne Matin!(la mine aici la voi e demult soarele pe cer)
Astazi este prima zi OFICIALA a primaverii!!!!!
Zic oficiala caci eu sunt ingropata in nameti. Este totusi pur si simplu superb afara.Parca ar veni craciunul! Totusi avem 0 grade si cred ca in curand se va floscaii totul.Cu skiatul aici pe la noi cred ca mai tine 2-3 saptamani. Astia pur si simplu sunt inebuniti aici cu skiatul. Foarte multi dupa ce ies de la serviciu se duc direct pe partie..... heh hehe cine-si permite......
Roxana sigur gasesti pe amzon afumatoarea. Uite eu o am pe asta...
Emson 8303 Electric 5Qt Smoker de pe www.amzon.ca
Eu o consider destul de buna. Nu face fum caci este totul ermetic dar..... miroaseee.
Wau Doamna Bufle dar la tine acolo este chiar performanta. Felicitari! Este bine ca-i place. Acum este bine ca-i inca micut dar mai incolo va fi din ce in ce mai dificil la scoala. Foarte mult de studiat.... nu cred ca veti mai avea atat de mult timp pentru sport.
Ma uit la fiemea . Ajunge la ora 17 acasa , se schimba, mananca, si se apuca de lectii. Sunt zile cand isi face lectiile pana la ora 23.
Este din ce in ce mai greu. Si aici nu trebuie sa rupi firul caci zau daca mai faci fata.Dar in schimb ea este foarte pasionata de teatru(de 3 ani face cursuri de teatru) este foarte foarte buna. Eu consider ca este o activitate super. A ajutat-o enorm sa-si invinga timiditatea, are o dictie superba si o memorie.... Doamne cat trebuie sa memorezi. De fiecare data dupa ce se termina sesiunea de teatru dau un spectacol cu public. Pe 5 aprilie au spectacol.
In plus este pasionata de fotografie. Am investiti intr-un aparat foto pro. Si-a facut atelier foto acasa si deja castiga bani. Vin la sedinta foto colegele de scoala, prieteni..... Face cu adevarat poze artistice dupa care le proceseaza in photoshop. A invatat singura.
Cu piciulica inca nu ma pot lauda. Este inca micut dar prevad ca o sa-l dau la pian.
Bun va las acum . Fug la munca

Mergi la inceput