Scutecul ideal pentru bebelus

Scutecul ideal pentru bebelus | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

dragi mamici de la Clubul Scutecelor,

Pornind de la aceasta insemnare frumoasa: www.desprecopii.com/info-id-11731-nm-In-cautarea-scutecului-perfect-pentru-bebelus.htm" target="_blank">In cautarea scutecului perfect pentru bebelus, scris de o graviduta de la Jurnal de Sarcina - va invit sa impartasiti cu noi si cu ea ce scutec ati preferat si care vi s-a parut cel mai potrivit pentru funduletul bebelusului/bebelusilor din dotare.



Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magda550 spune:

Eu nu am folosit decat Huggies, de la nastere si pana acum (6 luni jumate). N-am avut absolut nicio problema, nu iritatii, nu curs din scutec (bine, nu in mod curent, ca asa din an in paste s-a mai intamplat). Am mai auzit ca marca de la DM, Babylove, ar fi OK, dar nu le-am incercat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy2 spune:

Eu am folosit de la inceput pentru gemenutele mele marca Pampers,mai pe urma Huggies si inca vreo doua marci de care pur si simplu nu-mi aduc aminte acum,am un lapsus,marci italienesti,cred.
cele 2 mai sus enumerate mi se par cele mai bune,cu toate ca mi se intampla sa mai iasa si din scutec,dar asta doar cand fac mai moale.
Noi ne-am orienta ereu in functie de oferta de pe piata cu Pampers si Huggies,caci in proportie de 95% am folosit doar din acestea.
Avand gemeni am cumparat mereu cutii mari in functie de oferta convenabila pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Scutecele lavabile sunt cele mai bune pentru funduletul copilului nostru. Sunt sanatoase si frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Libero sunt preferatele noastre.

Mergi la inceput