am nevoie de cineva care sa ma sprijine...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Carmen,las-o sa ia o gura de aer....e greu cu trei copii si o burta mare,iar daca banii iti lipsesc boala copilului e o problema mare....

Draga mea,care e cel mai apropiat de tine cabinet de medic de familie?
Ai un somaj,un ajutor social?Alocatiile copiilor?
Acum fiind gravida poti avea oricum asigurare medicala.Nu cred ca se plateste inscrierea la un medic,nu stiu asta.
Primul pas e sa te duci la cel mai apropiat medic.
Apoi o sa te trimita sa-ti faci un set de analize si o ecografie.
Gratis,de fapt orice doctordin spital te poate vedea,esti insarcinata si nu platesti.

O sa iau legatura cu AndreeaAs.. ASTA E NICKNAME-UL EI,daca are de unde sa te ia va merge cu tine si copilul bolnav la un medic...femeia atsa a facut minuni...

Ia-o incet si fa-ti o lista..
Medic de familie
Consultatie
Ginecolog in spital
Adeverinta ca nu ai venit sau ca iei ajutor social.
Apoi restul.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Sper ca nu i-am luat aerul, daca da, imi cer scuze.
Si imi mai cer scuze, ca nu s-a trezit brusc cu 3 copii si o burta mare, care ii impiedica neuronii sa functioneze si sa se organizeze.
Eu inteleg ca ceri ajutor cand ai facut tot, ai incercat tot, intr-o desfasurare logica sau mai putin logica, dar macar ai incercat si nu mai ai nici o portita.
Atunci da, ai nevoie de ajutor ca nu te mai descurci.

Repet, cel mai mare ajutor si-l ofera ea insasi, inscriindu-se la un medic de familie.
Restul, hainute, etc, pentru asta suntem noi aici. Dar, nu o putem duce de mana la doctor si nici face in locul ei ce trebuie ea sa faca.

Nu vreau sa judec, departe de mine asta, dar nu ma pot opri sa nu pun cap la cap niste informatii si sa vad ca scartaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea2685 spune:

carmencat,in primul rand am incercat sa ma inscriu la un medic de familie dar am fost refuzata pentru ca trebuie sa imi platesc asigurarea medicala pe nu stiu cate luni,ceea ce nu pot sau sa aduc o adeverinta de salariat,insa nu sunt angajata cu carte de munca.iar in privinta fetitei.doctorul care i-a prescris tratamentul o vede de acum 3 ani si pana anul asta nu mi-a dat sa-i dau nimik,in fiecare an imi spunea sa stau sa astept sa vad ce se intampla.nu i-am oprit tratamentul de capul meu.cand l-am oprit am facut-o pentru ca pulsul ii scazuse pana 35/min si am sunat medicul de familie si mi-a spus sa nu i le mai dau si sa ma duc la ea in martie cand poate sa imi dea din nou trimitere la cardiologie,ca asa se procedeaza imi trebuie trimitere.asta am si facut.cred ca e dreptul meu ca parinte sa vreau sa aud si opinia altui specialist in ceea ce o priveste.nu sunt atat de delasatoare asa cum credeti.ca doar e vorba de copilul meu.nu stau si astept ajutor.chiar nu am cerut din partea altora sa lucruri pe care trebuie sa le fac eu.stiu ce responsabilitati am fata de copiii mei.singurul lucru pentru care am cerut o mana de ajutor au fost niste hainute pentru bebe ce o sa vina pentru ca nu am.nu vreau altceva.daca cineva a inteles altceva,imi pare sincer rau si imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Draga mea, te duci la administratia financiara si declari pe proprie raspundere ca nu ai venituri. Ti se elibereaza de acolo o adeverinta pentru medicul de familie si cu aia te duci la medicul de familie. Nu iti trebuie altceva.
Bun, asta e cu medicul de familie.
In legatura cu fetita bolnavioara, ii doresc multa multa sanatate puiului mic. In 3 ani, cred ca ar fi trebuit sa apuci sa ceri o a doua, a treia, a enspea opinie. E bine si acum, mai ales ca, uite, stiu fetele niste fundatii care te pot ajuta. Dar, pacat de timpul pierdut si de suferinta copilului.
Te cred ca e greu sa cresti singura 3 copii si in curand 4.
Uite ca se gasesc si hainutele de nou nascut.
Dar cei trei copii ai tai unde o sa gaseasca o alta mama daca tu patesti ceva la nasterea celui de-al patrulea daca nu te ingrijesti?
Gandeste-te la asta.
Sanatate tuturor, sarcina si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aha.
Atunci pt hainute te rog sa scrii aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171242&whichpage=22
Sunt cele doua fete - Laura si Daniela - care au nevoie de unele documente de la tine si care vor gestiona lucrurile asa cum trebuie.



Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati,
nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi:
Copiii Monicai Alex Luca Lorena Olivia

Urgent: Pentru ochisorii IONELEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

deea2685 as dori sa lamurim doua puncte importante pentru activitatea depusa pe acest forum.
Dupa cum ai sesizat aici se instampla multe in timp scurt. DAR avem cateva reguli la care tinem foarte mult si care trebuie respectate de toti in mod egal.

1. O regula foarte importanta este ca pentru solicitarea de ajutoare de ordin material (chiar si hainute pentru copii) avem nevoie de datele tale de identificare oficiale. Asta inseamna ca va trebui sa trimiti copie dupa cartea ta de identitate scanata pe adresa mea de mail de exemplu --- marius@desprecopii.com
Orice ajutor sau sustinere materiala se va face doar in sectiunea umanitara si doar respectand regulile acestei sectiuni.


2. Pentru sfaturi sau informatii poti sa le soliciti oricand la sectiunea cea mai potrivita in functie de ce anume intrebi.


In concluzie te rog sa imi trimiti pe mail actul de identitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siena spune:

Buna Deea...pana scanezi si faci toate cele din regulament...te rog lasa un mesaj pe PM, in care imi scrii adresa ta...eu am nascut in aceea#537;i perioada ,acum 3 ani si am toate hainutele feti#539;ei mele....asta daca vei avea fetita...majoritatea hainutelor sunt noi ,dar mai ales frumoase. #538;i le trimit prin curier...tot ce trebuie sa faci tu ,e sa ii dai drumul la usa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

pentru copilul cu probleme la inimioara iti pot plati o consultatie la domnul doctor Nicolescu, la medlife. este cel mai bun cardiolog pediatru pe care il cunosc. eu voi reveni in bucuresti in data de 18.03.2013, care este intr-o luni. vom merge impreuna la dumnealui. confirma-mi disponibilitatea pentru acea data, ca sa pot face o programare, dupa amiaza, cand ies eu de la birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Am primit actul de identificare totul este in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

draga mea acum am vazut subiectul tau imi cer mii de scuze ca nua am intrat pana acunm noi plecam in israel cu alex la operatie dar aici la timisoara avem un cardiolog spun eu nemaipomenit dr lacatusu daca nu rezolvi la bucuresti si ai posibilitatea sa vii la timisoara cand ma intorc esti binevenita sa stai la noi pana te rezolva cu analizele si asa ca stim cum e sa stai in spital
nu stiu cu ce sa te ajut dar te rog lasami si mie pe pm adresa ta caci am si eu de la alex de cand a fost mic o groaza de hainute ramase si jucarii imi pare rau ca numai cu atat te putem ajuta dar fii tare si sa stii ca aici o sa gasesti o adevarata familie care te va sprijinii si ajuta cum stiu mai bine si sa stii ca de acum nu mai esti singura esti in familia dc

Mergi la inceput