Buburuze(22)!Bravo Danina,Casandra,Enho,mara,Eva!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

vevemara , ce fel de mameloane de silicon folosesti?
eu de la muls am facut niste fisuri de toata frumusetea si ieri si azi nu m-am muls deloc fiindca am lasat sfarcurile sa se vindece. vad ca momentan este ok, sanii nu s-au intarit . maine dimineata mergem la spital ca sa vedem ce facem cu operatia lui bebe- pana nu-i aranjeaza limbuta n-am nici o sansa sa-l alaptez si tare imi doresc asta.
Emilia eu m-am dat cu Garmastan de-am turbat , cu luni inainte de a naste si dupa 2 zile de pua copilul la san , m-am nenorocit - aveam niste fisuri de toata frumusetea. Conteaza foarte mult cat de fina este piele acolo, daca ai sau nu mamelonul cat de cat format si daca bebe are sau nu "ta la limba". Eu fiind patita de la fat am intrebat neonatologul daca e cazul sa-l operez si asa a vazut ca are frenul scurt.
Eu una nu sfatuiesc pe nimeni sa bea ceai pt stimularea lactatiei inainte de a naste. Lasati corpul sa lucreze cateva zile 2, 3 si dupa aia daca vedeti ca nu vine nimic, interveniti. Ce te faci cu lapte mult si san cu canale infundate?
Chiar si dupa 5 zile cum s-a intamplat la mine, bebe nu va refuza sanul daca intre timp ii dai supliment cu lingurita, nu cu biberonul.
Felicitari Eva, Mara-i si restul fetelor care ati nascut !
Recuperare usoara si bebici necolicosi!

[mami de Radu Tudor -2013 si Alla Bianca -2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

Enho,Mara-i,Eva,felicitari dragi mamici,multa sanatate si fericire va doresc!

Octavian 09/12/1995
Sarah 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata!
In prima zi bebele are nevoie de 2 lingurite de lapte ca sa se hraneasca! Mie asa mi-au spus asistentele la maternitate. Bine cred ca Miriam a baut un pic mai mult, deci nu cred ca e nevoie de atata lapte. Eu am tot baut in nestire ceai si am avut prea mult lapte. Cred ca in prima zi am muls 100 ml, a doua vreo 250 pe langa mesele lui Miriam pe care le-am aruncat la wc. Tare rau mi-a parut. Eu imi imaginam ca in vre-un fel se poate folosi lapticul meu la alt bebe decat sa-i dea lapte praf. Era o fetita acolo care tipa de foame ca maica-sa nu avea lapte inca, i-as fi dat eu, dar na era prea intepata tipa. Eu stiu ca imi spunea mama ca pe vremea lor mai era si cazuri in care alte mamici hraneau copilul la san pana venea laptele la mamica si astfel copilul nu se invata cu bibi. Bineinteles vorbim de mamici sanatose fara hepatita b sau alte boli.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
38 saptamani+ AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Casandralin de la Avent sunt ft bune silicoanele . Si VeveMara tot din astea si-a luat din cate tin minte. Sunt subltiri si stai pe mamelon bine, fata de alte firme.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
38 saptamani+ AMR 2 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

Dragele mele,voua va este teama? Nu ma refer la momentul nasterii ci la noua viata de dupa.Mie,trebuie sa recunosc ca da,imi estze foarte teama,desi mai am un copil,desi in mare stiu cam ce ma asteapta,totusi...difenta dintre copii mei o sa fie de 17 ani jumate si deja baiatul imi face zile fripte,chiar daca spune ca nu-l deranjeaza il cunosc destul de bine ca sa-mi dau seama ca de fapt il deranjeaza foarte tare,se comporta cu mine ca si cand nu as fi gravida,ca si cand acest copilas pe care il port nu ar exista iar cand deschid discutii incercand sa-i explic cat este bine sa ai o sora sau un frate ma ia la rost,spunandu-mi ca el nu are nicio problema doar ca pur si simplu nu-l intereseaza,offfff,imi cam rupe sufletul dar sper ca dupa venirea ei atmosfera din casa mea sa se mai schimbe.
Revenind la teama,teama pe care o traiesc din ce in ce mai intens cred ca are legatura cu frica de singuratate,sotul meu lucreaza la 300 km de casa si vine doar in weekend,prieteni putini,foarte putini chiar,am avut ceva prieteni romani dar am ajuns la concluzia ca daca nu vreau probleme mai bine stau departe,din tara nu poate veni nimeni,bunica mea are o stare de sanatate precara si toata familia este langa ea iar eu ma rog la Dumnezeu s-o tina macar pana dupa ce o sa nasc eu,din partea sotului aceeasi problema,mama lui este in stare grava....nu stiu de unde ne vin toate,eu ma gandesc la toti dar simt si vad ca la mine nu se gandesc prea multi...
Apoi,daca in cazul baiatului toata familia a fost langa mine,sincer pana la un an eu nici nu am stiut ca am copil(situatie mai speciala,in urma primei sarcini m-am ales cu pietre la fiere iar din cauza acestora rezultatele analizelor erau mereu modificate,de fapt aratau ca am hepatita a,deci dupa ce am nascut am fost internata la infectioase,mi-au interzis sa-mi alaptez copilul si apoi aproape un an am tot facut drumuri la spital,internari-externari,asta pana si-au dat seama ca aveam pietre la fiere,ca acestea pornisera pe canalul coledoc si ca eram la un pas de ce era mai rau,ca trebuiesc operata de urgenta si ca hepatita a nu revine de 9 ori iar cireasa de pe tort a fost concluzia ca nu am avut hepatita niciodata).
Dupa cum va dati seama,eu la capitolul medici nu am prea fost norocoasa in viata asta,tot timpul am dat peste......
Ma rog,imi este frica ca nu o sa pot face fata singura acestui copilas,daca pana acum ma bazam pe sotul meu si speram ca macar el sa fie langa mine,acum va fi,dar va fi doar sambata si duminica.
Inchei,nu vreau sa va fac capul mare cu nelinistile mele,nelinisti multe si care spre disperarea mea se inmultesc pe zi ce trece!


Octavian 09/12/1995
Sarah 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Iulia, eu cred ca ne da Dumnezeu putere suficienta sa facem fata... sanatate ne trebuie. Sa ai cat mai multa grija de tine. Nu poti sa angajezi o femeie care sa te ajute?


ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka80ank spune:

Neatza fetelor !!
Felicitari Enho, mara si Eva !!
Deja din toate gravidutele lunii martie am mai ramas putine
Eu ma duc din 2 in 2 zile sa verific colul...dar cred ca mai tine o saptamana :P.
Va si va doresc o zi frumoasa.
PS: Ma apuca emotiile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VeveMara spune:

Buna dimineata!

Felicitari Eva, sa-ti fie puii sanatosi si mult laptic!

Casandra, Felicitas are dreptate, de la Avent sunt mameloanele. Bebe s-a obisnuit f repede cu ele si acum sunt prieteni de nedespartit.

Mami de bebe Tudor Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Numai a mea nu se grabeste... vad ca ii place tare mult la inghesuiala.
Azi ma invrednicesc si eu sa imi fac un minim de bagaj, cine stie, poate poate...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianna05 spune:

Iulia,nu te impacienta,Dumnezeu ne da putere pt tot si toate.Eu cred ca dc ai vedea partea plina a paharului nu ti-ar mai fi frica.Eu am multe prietene care au ales sa stea doar ele cu bebe,sa nu auda toata ziua sfaturi si sugestii de la mame sau soacre :).La inceput a fost putin mai greu dar s-au obisnuit repede,au invatat orarul celui mic si dupa a fost ok.Si eu ma gandeam cu frica la inceput dar apoi am citit un articol despre primele zile si luni cu bebe si mi-a dat curaj(acolo scria ca organismul uman e programat sa faca fata cu succes nevoilor bebelusului prin simplu fapt ca stie ce are de facut in orice situatie si iti da si tie tarie sa treci peste oboseala si neliniste)
In salbaticie animalele stiu cum sa-si creasca puii si nu le-a invatat nimeni asta.Ei bine asa e si la om,trebuie doar sa te lasi condus de ceea ce simti ca tb sa faci(eu asa am de gand sa procedez :))
Si inca ceva,temerile noastre sunt cele care ne fac cel mai mult rau(lucru dovedit la mine),trebuie sa privim totul cu mai mult optimism si atunci energiile pozitive ne vor da putere sa intoarcem si muntii.
Sper ca am reusit sa te imbarbatez putin,acum ceva saptamani si eu simteam la fel,dar acum ca am descoperit autosugestia pozitiva,totul e mult mai colorat si culmea,a disparut si frica :)
Si apropo,nu ma ajuta nici unul din sprayurile pentru astm,asa incat nu le mai iau.Acum fac trat cu aerius pentru ca simptomele ar putea indica si o alergie si e mai bine.Ma rog sa nasc un bebe sanatos si apoi am sa-mi fac toate investigatiile necesare.(eu inclin sa cred ca tusea e de fapt de la atata stat in pat in aceeasi poz zilnic,cum am colul scurt de la 18 sapt nu am avut voie sa ma misc aproape deloc dar nici sa stau in fund si de aici si efectele)



34+cu Adelina Ioana

Mergi la inceput