yuppi!sweet_dreams.angy_angela, criss83, flowerbee

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina.ion spune:

Bubuali si eu zic ca ar trebui sa faci un beta sa te lamuresti ce e pana la urma. Si eu iau aspenter in preconceptie de 2 luni si dr mi-a recomandat si daca raman insarcinata sa nu-l opresc pentru nimic in lume. Stie ea ce spune mai ales ca este surpraspecializata in probleme de infertilitate. Oricum capul sus, orice ar fi trebuie sa fi tare, minunea trebuie sa vina odata si la noi. Va pe toate si va doresc o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Corina, ce e ala un dr superspecializat in infertitilate? Ce stie sa faca in plus fata de un dr de infertilitate? A scris carti? Are laborator? O stim si noi?(pe mine ma intereseaza dr astia specialisti)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuali spune:

Buna dimineata.
Am avut tratam preconceptional aspenter.acid folic,vit e si duphaston si de la inceputul menstr trecute adica acum o luna le-am intrerupt,eram dezamagita si satula de atatea med si stresata la maxim,parca eram un robot,acum nu stiu daca e bn ca nu le-am mai luat,nu stiu ce sa fac in continuare,poate si ele au influentat cm asta...iar cu duph stiti ca va povesteam eu ca l-am luat in dec dar mi-l daduse sa-l iau gresit(din z10 pana in z25)si luna aia cred ca n-am mai ovulat,apoi am luat luna urmat eu de capul meu utrog2/zi de 100 din z17 pana in z27 pt ca de fapt aveam cm de 33 zile si luna asta n-am mai luat nimic(de fapt am luat asa cate un femibion la 2 zile si cate un nospa cand aveam dureri de burta dupa ov).Acum nu stiu ce sa fac,voi ce ziceti sa iau in continuare tratamentul?
Acum o sa ma duc sa refac analizele acelea:antitr III,mutatiile fact v si grupa sanguina ca de fapt n-o stiu...ca daca incep pastilele le influenteaza(aspenterul).
Va pup pe toate si o zi frumoasa va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bubuali, pai ti-am zis parerea mea: e foarte important tratamentul in preconceptie, iar pentru fetele cu mutatii, este esential. Daca organismul este foarte afectat de mutatii, e tarziu sa incepi tratamentul cand afli de sarcina, pentru ca apare avortul spontan.
Femibionul/acidul folic zilnic in preconceptie este foarte important.
Probabilitatea sa ai deficit de Antitrombina III, Proteina C si S, este foarte mica, ceva mai des apar mutatiile de Factor V Leiden, Factor II si foarte des: mutatiile MTHFR, de gena PAI si Factot XIII.

Faptul ca ai avut un avort spontan arata ori probleme de fixare din cauza deficitului de progesteron, ori din cauza mutatiilor de trombofilie sau a unui accident genetic (mai rar).


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss83 spune:

acum am primit si eu rezultatul de sambata pt beta :156.3 fata de cel de joi care era 60.3.
este dublu si putin.
fetele va tin si voua pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina.ion spune:

Neata fetelor
Eu va invit la o
Gabyv doctora se numeste Nica Denisa si lucreaza la AlMedica Berlin (Ploiesti) si la clinica Biogenesis Fertility Center( Bucuresti). Pe langa specializare obstretica-ginecologie are competente precum: ecografie mamara, generala, transvaginala; histerografie, FIV, specializare in metode de reproducere umana asistata etc. Te poti interesa de ea daca doresti.Oricum este foarte de treaba, iti explica orice vrei sa stii si chiar stie despre ce vorbeste. Eu sunt foarte multumita de ea.
Bravo Criss
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss83

acum am primit si eu rezultatul de sambata pt beta :156.3 fata de cel de joi care era 60.3.
este dublu si putin.
fetele va tin si voua pumnii


ce titlu frumos avem
multe felicitari !!!!
sa ai o sarcina usoara si la termen
poti sa ne spui si noua ce simptome ai avut inainte sa afli rezultatul



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

Buna dimineata fetelor o si toate fetele.
O saptamana usoara va doresc! Mi-a scris d-na dr. U.

Felicitari si sarcina usoara criss83



mamica de ingeras Eva 38 s
MTHFR - C677T heterozigot; Factorul XIII - V34L heterozigot; tiroidita Hashimoto
We don't see things as they are, we see them as we are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa28 spune:

Criss felicitari si sarcina usoara !

Fetelor tot am vazut la voi ca luati aspenter si voiam sa va intreb daca este bine sa iau si eu chiar daca dr. nu mi-a recomandat;eu avand o deficienta de progesteron mi-a dat arefam200(z14-z24),ac.folic/1zi,vit.E/1zi si BU. Crede-ti ca din lipsa progesteronului sa raman totusi insarcinata si sa-l elimin sau sa nu se fixeze sarcina? Recunosc ca eu am luat cam 1 an de arefam si dupa am intrerupt ca ma gandeam ca nu e bine sa i-au prea mult,iar cand am fost din nou la control mi-a dat sa iau din nou fara a-mi repeta analizele sa vad poate si-a revenit progesteronul.In momentul de fata nu mai iau nimic dar ma gandeam daca sa reincep?Voi ce ma sfatuiti?Mi-as repeta anliza de progesteron in z21 dar fara sa ma mai duc la dr.Inca o intrebare mai am la voi :cum pot afla daca am endometrioza,ca dr. nu mi-a spus dar ma gandesc ca am unele simtome ale ei si poate ea nu si-a dat seama.
Scuzati intrebarile dar am citit unele chestii pe net si m-au pus pe ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss83 spune:

Raisa ,dupa cate mi-a spus medicul meu singura metoda este laparoscopia(stiu pt ca si eu eram suspectata si trebuia sa o fac luna asta;eu aveam dureri foarte,foarte mari la menstruatie)
Camcris ,eu mi-am cam dat seama din cauza sangerarii de nidatie si a greturilor.In mod normal eu poftesc la orice dar de o saptamana si ceva imi e greata si de apa

Mergi la inceput