Piersicute de iulie august (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Stie cineva un oftamolog bun de copii?

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Ali, hai mai ca stii, mergem in Olanda la lalele ca altceva n-avem ce face pe-acolo :)). Da, cam o data pe zi e cu lovit/speriat si plans... Daca il vad ca n-are nimic, incerc sa nu reactionez, ca stiu ca plansul lor e de multe ori exagerat de reactia noastra. As vrea sa fie genul de copil care cade, se ridica si porneste mai departe (cand nu cade rau, evident, intelegeti voi) - lucrez la asta.

Nu ii mai da Nurofen daca nu e sigur de la dinti.. Roade, isi suge degetele, se vede/simte ceva la gingii?

Fleur, mi-a placut articolul pe care ni l-ai aratat, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Ali, paypal-ul e diferit putin de western.
Trebuie sa ai un card/cont bancar atasat contului de paypal si in momentul in care ti se vireaza bani, tu gestionezi online contul de paypal si ii transferi pe card/cont bancar. Daca iti sunt transferati banii tot dintr-un cont de paypal ajung la tine instant, dar dureaza cateva zile pana ii transeferi la randul tau pe card, astef incat sa si ai acces la ei fizic. Nu stiu exact cat dureaza daca si cei care iti trimit tie bani ii iau de pe card bancar, ii tranfera in contul lor de paypal iar apoi ti trimit tie. E destul de lung circuitul card-paypal-ul lor-paypal-ul tau-cardul tau. Comisioanele ce-i drept sunt micute. Nu le stiu exact, dar cred ca gasesti detalii la ei pe site.
Sper ca am explicat bine. Asta e ideea daca vrei sa ai banii in forma fizica. Daca vrei sa faci plati online le poti face direct din contul de paypal (la comerciantii care accepta asta) si atunci poate ca e mai simplu.Eu stiu ca m-am plimbat putin pe la banca prin Ro ca nu stiu ce documente trebuia sa tot semnez ca sa pot vira bani din contul de paypal pe cardul bancar.
Cam atat stiu eu....sper sa nu gresec.

Mamica Aurorei - 20.08.2012


Ce complicat cu paypal-ul!
Nu am citit tot subiectul, dar eu fac plati cu Money Gram (aici opereaza la toate oficiile postale) si in Ro la majoritatea bancilor, daca nu toate si f rar cu Western (imi e mai la indemana sa ma duc la posta decat sa caut un birou WU). Pt toate platile online cu cardul de credit Visa.

Baiatul e la cresa, m-au trecut toate transpiratiile pana ne-am urnit din casa.
Acum am de sortat si pus la spalat un munte de hainute primite de la nasi, superbe. A primit si incaltaminte si jucarii, norocos baiatul. de fapt norocul lui e ca nasii au un baietel de 2 ani si fac periodic curatenie in dulapuri.

In rest, cu patutul la fel, il uraste... M-a mai sfatuit o buna prietena sa-l invelesc in paturici, si sub el si deasupra, inainte de a-l duce in patut adormit, la fel cum a zis si Porumbita. Ieri, dupa ce au plecat musafirii, bineinteles am uitat, i-am dat san, adormit pe picioare si apoi dus in patut...woaaaaa, woaaaa (plansete cu suspine).

Balanta, multa sanatate lui Eric. Ce e pana la urma, o viroza de la fratior?

Letizia, sper ca nu ai avut vreo problema serioasa de sanatate. Multumim pt invitatie, tragem o raita cand ajungem pe la Bucuresti si-l las la voi sa invete cum sta treaba cu somnul, daca nu se potoleste pana atunci .

Ali, ma bucur ca Rafi e bine acum. Zic si eu ca si Ana, nu-i da Nurofen daca nu stii de la ce e marait. Mai degraba ceva homeopat pt iritabilitate.

Ana, cum sa va dea cu fundul de pamant? Bine ca totul s-a terminat cu bine.

Va pup, ma duc sa ma apuc de treaba, fara nici un chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Hi hi, cred ca voiai sa zici "Mama de Ana" . Spor la treaba, sa faci tot ce ti-ai propus si sa te si relaxezi/odihnesti un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Ana deci mergeti la lalele....super...credeam ca s a mai ivit ceva acum pe moment...poate va opriti in drum sa va duc si la strand sa fie concediul complect
Ok o sa va ascult sfatul si nu o sa ii mai dau nurofen
Mersi muraturica...cam complicat.mie mi trebuie pe loc cash.
Fleur aici la posta e w.u.si e langa mine.si la comisioane din cate stiu nu e mare diferenta.
Va pup pe toate si mersi de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzias spune:

Fetelor multumesc pt gandurile bune.o sa aflu daca e de rau sau de semi-rau dupa ce fac un rmn.pana atunci(e posibil sa dureze si 30 zile pana il fac) incerc sa nu mai gandesc.
Pupam piersicutele si le uram noapte buna.
Sper sa se culce si pitiku in curand meu ca vad ca nu-i e somn deloc.















Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Leti iti tinem pumnii sa fie totul bine.nici macar semi rau sa nu fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

multumesc, fetelor, ca v-ati gandit la noi

eric are ceva viroza (azi a mai avut febra maxim 37.9 (rectal), ceea ce nu e chiar de speriat). vestea buna este ca analizele renale (marea mea temere), formula leucocitara, proteina c reactiva, sunt ok. examenele de urina, exudatul faringian si urocultura mai dureaza. in schimb, are transaminazele mari. dr se gandeste ca poate fi o hepatita (!!! - mi se pare o presupunere pripita). eu cred ca este de la paracetamolul ce i l-am tot dat ieri si azi dimineata pt febra (nu m-a intrebat dr daca am dat copilului vreun medicament u potential hepato-toxic, asa ca presupunerea o fac de capul meu).
de mancat mananca bine, desi la masa de la ora 21 ar lasa cam 40 ml in bibe. il aburesc pana la urma sa bea tot. in rest, apetitul este normal.
se joaca, "vorbeste", mai are si maraieli, dar per total e ok.

marc are o bronsiolita medie si pt asta a primit o multime de medicamente, dintre care unele sunt puternice (eurespal, ambroxol, aerius, vibrocil) si altele clasice (nurofen, solutii pt aerosoli, etc). dr spune ca daca nu luam in serios bronsiolita asta si nu o tratam corespunzator si la timp, bb poate ajunge la spital pt exigenoterapie. asa ca respectam schema intocmai si speram ca va fi bine.
ma felicit ca am ales sa merg la un dr specializat in urgente pediatrice, fiindca sambata ni se spusese de un alt dr ca respiratia greoaie si tusea eruptiva ar putea fi de la dinti . si ma felicit si ca nu am plecat azi dimineata la viena (daca era dupa sot, plecam, chiar daca eric avea febra 38.4). am pierdut banii pe cazare pe doua zile, dar mai bine asa decat cu bronsiolita nediagnosticata dupa noi...

lore, la dr de la bucuresti a mers sotul, intr-o zi de vineri. a plecat dimineata si s-a intors dupamasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Citat:
citat din mesajul lui clayhanger

Hi hi, cred ca voiai sa zici "Mama de Ana" . Spor la treaba, sa faci tot ce ti-ai propus si sa te si relaxezi/odihnesti un pic!

Ana, mama lui Vladimir (9.07.2012)


Oops, scuze de confuzie, a scris tastatura fara mine .
Mersi, am facut treaba, mancare si incarcat masini cu rufe,cu relaxarea mai slabut, am stat pe canapea 15 minute la Suleyman...

Acum am venit de la cresa, baiatul cuminte, papat tot si dormit aproape 2 ore.

Michelle, Dannett, iesencelor, ce mai faceti?

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

porumbita mai pui si tu te rog linkul din germania?de hainite nu ai?



http://www.rossmannversand.de/kategorie/baby-und-kind/baby-und-kleinkindnahrung/menues-mit-fleisch/90374.aspx

Mergi la inceput