Buburuze de mart-apr 2013 (19)!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Emilia stai linistita. Si eu am simtit lovituri in col desi bebe e cu capul in jos de pana in sapt 20. Poate sunt manutele sau da in vreun organ de jos si le resimti in col.
Aruam baietii nostri ne tin pe jar, noi de-abia asteptam sa-i cunoastem si ei nimic. Vorba unei tipe- profitati de timpul asta ca o data ce a iesit bebe nu mai intra inapoi. Asa ca o sa incep sa ma plimb si sa fac ce nu am putut face toata sarcina, din cauza amenintarii de nastere prematura.

38+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Pity sanatate multa lui Tudor!

38+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Pity multa multa sanatate lui Tudor. Bine macar ca se simte mai bine ca figuritele le lasa el

Iulia de Robert Andrei(18.05.2009) si 35+ Mara Gabriela

AMR DIN CE IN CE MAI PUTIN :)))



Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

Am gasit ceva interesant
http://clubulbebelusilor.ro/articol/374/dilatarea-centimetru-cu-centimetru.html
Desi eu chiar nu ma vad numarand secunde si minute in timpul travaliului

Iulia de Robert Andrei(18.05.2009) si 35+ Mara Gabriela

AMR DIN CE IN CE MAI PUTIN :)))



Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna fetele !
Mara multumim de articol! Cam asa este la 8 cm este cel mai rau,eu am ajuns cu 6 la spital si deja erau destul de neplacute,pe masina m-am urcat pe scaunul din dreapta, invers si l-am strans in brate, cand venea contractia saracul scaun, la maternitate pana mi-au deschis am mai avut vreo 2 pe scari si apoi la sala de travaliu da-i una dupa alta, intre timp mi-am luat ceva de citit ca sa-mi distraga atentia si ma fataiam pe minge, cand nu mai puteam stangeam barile, ori faceam din brate ca fluturasul si respiram. Asa simteam ca mai scap de durere. Ei pe cand am ajuns pe calul balan eram super, gata dilatata. Ei cand mi-au rupt apa s-a pornit tavalugul pe mine, veneau ca niste unde dinspre spate spre vagin si da-i la impins apoi am simtit cum trece prin mine, si la un moment dat mi s-a parut blocata fetita, apoi inca o data si a iesit. Atunci cand mi s-a parut blocata a fost cea mai mare durere pentru mine, a fost singurul moment in care am zis nu mai pot. S-apoi veselie maxima.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
35 saptamani+ AMR 5 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Mara - si io sper sa se fi intors, ptr ca primesc lovituri si cred ca sunt de picioare in stanga, dreapta sau in plex...acum doar ce-am mancat si cred ca l-a luat cu calduri ca vrea sa scoata un bulan pe-afara;))))

Danina ce scumpa e Paula! SI io aveam 7 ani cand s-a nascut fratele meu...mi-amintesc ce fericita eram de venirea lui...aveam si io "jucaria" mea...asta pana cand a trebuit sa il plimb pe afara in fiecare zi si nu ma puteam juca cu astia de varsta mea:)) oricum chiar si asha am multe amintiri frumoase de pe vremea aia :)

Apropo de serviciu...am fost sa-i zic sefei ca gata joia viitoare e ultima zi si zice aaaaa pai vino si tu si vineri, pai pleci asha in mijlocul saptamanii:)))) BIne ca n-a zis pai vino si tu pana nasti...poate asistam la una in direct:))) Io sincer am preferat serviciul statului acasa ca macar aici sed pe scaun, desi nici asta nu ma mai coafeaza in ultimul timp, dar acasa daca stau ma calareste Piscoata de mi merg fulgii si eram sigur mult mai obosita...mai greu e cu drumul si somnul in ultimul timp...dar mai e doar o saptamana si gata. Sper sa nu ma agit pe acasa apoi prea mult si sa mai prind vreo 3 saptamani de relax.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si34+ Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Pity sanatate la Tudor!
Emilia nu fi nelinistita, nu s-a intors, a mea ce imi face cu domnul col. Tot da cu capul in el cu putere. Saptamana trecuta am crezut ca ma duc la maternitate aa se impingea.
Danina Doamne ajuta! Ce mortala ii printesa ta cu asteptatul lui bebe!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
35 saptamani+ AMR 5 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonika26 spune:

Buna fetele!

V-am tot citit in fiecare zi, si ma apuca emotiile tot mai tare cand vad ce aproape sunteti unele de a va tine bebeii in brate! eu intru in faza panica, in care caut a 3a varianta de a naste ca de amandoua imi e frica.
Noi dormim cand si cand...avem nopti in care numaram stele verzi, apoi dimineata luam somn si pana la pranz nu miscam in front. Ieri am umblat mai toata ziua, am fost la o intalnire cu mamici si cateva burtici ce se tine cam in fiecare miercuri, m-am minunat de bebeii cuminti ce ma inconjurau si ma rog sa fie si al meu la fel. Apoi cumparaturi si alte cele si am ajuns dupa vreo 7 ore acasa, franta de oboseala, cu dureri de spate si picioare de parca am dat 12 ore la sapa! Si mai rau e ca nu prea pot sa merg mult sau sa stau in picioare ca imi termina vezica :(
Bebelu meu e cu capul in jos, confirmat acum o saptamana, cu funduletul in ficat, desi tot mai des il apuca sa se intinda tot mai spre dreapta, si acum am impresia ca imi rupe coastele si o mingiuta iese in afara in lateral dreapta, banuind ca e funduletul. De miscat, cand avem chef de joaca trepidam toata urtica, nici nu stiu cum sau cu ce loveste, sughiturile le simt doar in partea dreapta in dreptul buricului si in rest ne tot intindem in ficat, coaste...uneori am impresia ca vrea sa ajunga in spate :))
Azi merg sa imi iau si eu prenatalul de la medic, mai la cel de familie sa il avizeze si sa il duc la lucru. Am putine emotii, nu am mai vorbit de mult cu seful, doar in ziua in care am intrat in concediu medical l-am anuntat prin mail si am cerut adeverinta corecta pt concediu. Acum trebuie sa ii duc si concediul medical si cel de prenatal si am putin emotii (nu imi place de el nicicum).

vroiam sa va intreb daca e normal sa se intareasca burtica cand merg? (o plimbare de 5-10 min max deja e mai mult decat suficient ca burtica mea sa o simt incordata la maxim, nu ma doare, dar parca as face abdomene in timp ce merg)

Va pup


30+ cu una bucata gogoshel activ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Ramonik si io patesc la fel, mai ales daca merg mai repede...in ultimul timp sunt ceva de genul trei pasi la secunda...si tot am burta tare cand ajung acasa.

Pity - sanatate lui Tudor si bafta la eco!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si34+ Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

fetelor, as fi vrut sa aveti dreptate dar tocmai am venit la Medicover la ORL sa vad daca Zinnat-ul a functionat ok si mi-a trecut sinuzita si am vorbit si cu ginecologul sa ma strecoare printre programari. Colul e inca ok, lung si inchis, inca un pic si imi zicea ca sunt nebuna ca ma vait degeaba dar cand a pus sonda ecografica pe burtica a facut ochii mari si mi-a zis ca am dreptate,s-a intors cu capul in sus (in stomacul meu) si cu piciorusele in jos
A zis ca rar se intampla asa ceva la 33 sapt si tot ce pot sa fac e sa vorbesc cu ea poate ma asculta si se intoarce la loc. Sa iau No-Spa cand ma doare si sa stau cu o perna sub fund cand stau intinsa in pat.


33+ Anna Patricia
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput