Bobocei de septembrie-octombrie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

neata la pranz, nu ca am fi dormit pana acum
eu sunt racita, Dari la fel si are si conjunctivita asa ca azi sta acasa. Vladi are muci dar nu multi.
Olivia am vazut poza pe fb si voiam sa intreb daca ai inceput s-o ti pe Maya in fundulet. Valabil si pentru celalalte fete. Daca da cam cat ii tineti?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Va pup si va dau un ceai de lamaie

Tot 3 treziri si la noi, dar cu somn prost intre, mieuneli si rasfat la maxim Adriana, eu il tin pe genunchi ca intr-un scaunel, cam 5-10 min max, de obicei el vrea sa stea asa, iar cand se plictiseste imi da de inteles. Altfel nu il pun.

La multi anisori, Corinuka! E un frumos frumos frumos! mai ales cu ochisorii aia

Oli, eu nu cred ca as rezista sa nu ies din casa, as lua-o razna rau de tot. Mai ales la cata activitate nu am eu aici... Noroc cu voi Altfel o luam razna

De cateva zile Luca nu mai vrea sa doarma ziua, se tanguie, se plange, inchide ochisorii, apoi ii deschide brusc de parca ar fi dormit sute de ani... Nu mai stiu ce sa ii fac, se vede pe el ca este obosit. Nici afara nu mai doarme, max 10-15min, atat...

O saptamana usoara dragelor, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Adriana, in brate sta fb in fundulet. Daca o tin pe spate, culcata pe perna de alaptat, face abdomene si daca ii tin picioarele, reuseste sa se ridice singura, dar nu poate sa stea mult, fie cade in parti, fie in nas, ca e fascinata de picioare si se apleaca spre ele. O ridic zilnic de multe ori, mai ales daca e miorlaita si o ridic in fund ii place si incepe sa rada, dar nu o las sa stea mult asa, 20-30 de secunde, cam asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Intrebam pentru ca si Vladi e fericit cand il pun cate putin in fundulet. Il tin si eu la mine in brate cate putin (si cred ca-l tine mai mult sotul cand nu sunt pe faza). nu-mi amintesc cum am facut cu Dari dar acum parca as incepe sa-l pun cate putin sprijinit de perini. Dar oare ce inseamna putin? Kytana tu cand spui 5-10 min vorbesti de o repriza sau adunat intr-o zi?
Eu cred ca sunt ciudata dar abia astept sa incep diversificarea..
Cu Mirabela n-a vorbit nimeni? Ma ingrijoreaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna ziua fetelor,

Adrianadana statul in fundulet e activitatea lui preferata dar il tin doar cand stau eu canapea sau scaun, nu il pun intre perne inca. Si Paul e putin mucos, il deranjeaza spre dimineata la respirat, in rest e OK.
Asta noapte s-a trezit doar de 3 ori dar intre a dormit tare rau ca il durea burtica. El nu a facut kk de miercuri, i-am dat ceai de musetel, am facut masaj, am baut eu suc de portocale si nimic. Astazi ii pun 1/4 din supozitor ca e prea mult, sau ma mai gandesc. Acum doarme ca e obosit, daca as sti ca doarme mai gospodareste m-as pune si eu dar parca vad ca adorm eu si se trezeste el si nu am facut nici o branza.

Kytana cum mai e vremea pe la voi? Sunt semne de primavara? Luca nu doarme deloc deloc ziua sau doar fura somnuri de 30 de min?

Mirabela cum sunteti? Calin e mai bine?

Adrianadana de ce esti asa dornica sa incepi diversificarea? E distractie apoi cu cate o leguma, cu rugaminti sa bage si el ceva la ghizdan .

Papelusca multumim pentru toate informatiile pe care ni le dai .

Ramona si Andreea ati incercat sucul de morcov? A avut efect?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Emma, David, Alexandru si Simona La Multe Lunite! Sa fiti sanatosi dragi boboci pufusi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna, dragi fete! Gata, am crestinat si noi micutza, a fost totul perfect, bucurie mare, copil cuminte :) Pana in botez a facut numai progrese, nu mai prididea cu intoarcerile, daca o puneam pe spate ori trebuia sa ii dau o jucarie sa o molfaie, ori exersa intoarcerile, astfel incat reusea si sa isi scoata singura manuta de sub ea. Pana si pe masa de infasat a apucat-o intorsul pe burta. Prima parte a slujbei a dormit, apoi cred ca a simtit ca urmeaza un moment important, baita, si s-a trezit singura la fix. A urlat putin, cat sa vada lumea ce plamani are :) si apoi a fost cuminte foc, a ras la toata lumea. Nasa a fost fericita, i-am facut surpriza de a-i pune nume de botez Liliana, cum o cheama pe nasa, dar nu i-am spus nimic inainte, am vrut sa fie surpriza. A aflat in timpul slujbei cand nu-i venea sa creada si zicea ca abia si-a stapanit lacrimile de emotie.

Sper sa am mai mult timp de acum, desi am de recuperat doua capitole si jumatate, mi se pare imposibil... dar nu as vrea nici sa sar peste postarile voastre. Ma bucur ca fetele care ne citeau din umbra au prins curaj sa ni se alature! Tara, tara, vrem ostasi, daca mai sunt timide care se tin deoparte, curaj si haideti alaturi de noi! Oare din cele vechi au revenit cele care ne-au parasit de o vreme: Lalu, Lulutza, Simonix si nu mai stiu... Si mie mi-e teama ca nu voi putea intra prea des, nu stiu cum m-oi descurca cand incep diversificarea, dar sper sa gasesc rezolvare, ca asa a fost cu toate si am gasit incet incet raspunsul la cum sa le culc pe amandoua, cum sa o hranesc pe Iulia si sa mananc si eu. Cu rabdare si incercari variate gasesti solutii. Cu laptele inca nu am avut probleme, micutza a luat bine in greutate (dar nu ca la voi, ca mi se par niste greutati enorme - imaginati-va ca Iulia la 2 ani avea 9,5 kg, iar ai vostri la 4-5 luni au atata... Dar e ok, nu va imaginati ca e slaba, e miniona, materialul genetic e de vina. Una peste alta, azi mergem la doctor la vizita de 4 luni si vedem daca si in ultima luna a luat ok in greutate, facem vaccinel. Gata acum, pupici si cate o feliuta de tort de la botez impreuna cu alte bunatati pentru cele 4 luni implinite azi.

Ma duc, Iulia imi cere atentie, a avut momente cand ma vedea ca pornesc calculatorul si incepea sa planga, desi faceam si eu un minim, cat sa il ajut pe sot la cele necesare pentru botez, ca el oricum a alergat peste tot, macar ce puteam face si eu de acasa am facut.

Sper sa revin rapid!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Elfica felicitari pentru micuta crestina.
Carmen ai dreptate cu diversificarea. Nu stiu de ce sunt asa nerabdatoare. Pur si simplu cred ca am eu nevoie de o schimbare, de o diversificare a programului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Adunat 5-10 min adunate pe zi, de obicei si eu ca Oli, il pun pe perna de alaptat sau in bouncer si el incearca sa se ridice. E tare fericit cand il tin in brate. Il mai pun cu spatele la mine, in fundulet, se sprijina cu tot spatele de pieptul meu si e tare fascinat si se apleaca spre picioruse. Si daaa, abia astept si eu sa incepem diversificarea!!

Aseara era sa o inceapa cu ... inghetata! Dl Pinguin s-a gandit ca ar fi bine sa guste si pingu nitel

Si eu ma gandeam la Mirabela,... Sper sa fie bine Calin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Felicitaaari Elficaa de botez!! Deci cum o cheama pe micuta in final? Vrem si noi poza

Carmen, nu prea mai fura, ieri de exemplu s-a miorlait pana l-am pus din nou la san si a motait asa vreo 15 min. Acum sper sa fie doar sleep regression din saptaman 19 de care ne apropiem si noi cu pasi rapizi. Voi ce mai faceti?



Mergi la inceput