FIV cu ovocite donate Cap 41

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna seara fetelor...
wish, felicitari pt inimioarele galagioase!!Doamne ajuta sa fie totul bine!!...nu stiu ce sa zic cu serviciul...eu inca nu am avut ocazia sa ajunt oficial la munca....sper sa am anu asta ocazia asta!!fetele iti vor spune ce si cum...te pupic
amaliaro, succes maine la morfofetala!...abia astept sa anunti oficial sexul bebicilor!!
speranta, ma bucur ca intrii si tu in linie dreapta!
sandy, iri, ivi, marrina, alynutza, daniela...va pupic pe toate!

si nu in ultimul rand vreau sa va urez de pe acum pt ziua de maine, adica 8 Martie, ziua femeii, a mamelor...va doresc tuturor sa aveti multa sanatate, fericire, putere...celor cu pruncii in brate viata lunga sa va bucurati de cie micuti, celor cu bebeicii la marsupiu sarcina usoara in continuare, sa fiti santoase si sa aduceti pe lume cei mai frumosi bebeci!...iar celor in asteptare, grupul in care ma includ si eu deocamdata...va doresc liniste, incredere in Bunul Dumenzeu, sanatate si multa credinta!sunt convinsa ca fiecare din noi va trai mai devreme sau mai tarziu miracolul maternitatii!!
Va doresc din inima o zi pe masura sufletului vostru!!va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

iar pt printisorul Andrei, bebelinul lui mami_vreau...care maine implineste un anisor!...ii daruiesc in avans un sincer LA MULTI ANI!!Sa creasca mare, sanatos, sa isi bucure parintii...iar lui mami_vreau un gand bun si o imbratisare, pt ca datorita ei practic am ajuns unde am ajuns!va pup si va doresc numai bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Motzatelor, cum v ati pregatit pt maine? Ceva tinute noi?
Eu tanjesc dupa 8 martie de la mine de la servici...eram doar 5 fete intre 48 de barbati ...imaginati-va ce rasfat era, nu lucram nimic , plus ca ne permiteam sa incalcam si ROI si ne strangeam toate in vestiarul nostru si sarbatoream cu vin, creme de whisky, baietii din gasca noastra ne comandau tort...ahhhh ce vremuri si ce distractie mai era...

Dragelor eu profit ca sotul ii da acum de papa lui bebe si va zic din seara asta sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lumea asta, sa ramaneti asa frumoase cum sunteti si la exterior si in interior, gravidutelor noastre si celor care sunt in asteptare le doresc ca la anul sa serbeze ziua mamei in loc de ziua femeiei, iar celor cu bebelasi le doresc sa se bucure din plin de aceasta zi, multa sanatate la fiecare in parte si sa aveti o primavara frumoasa plina de vesti bune.

ANDREI, la multi ani, pui mic si frumos, de 1 an aduci in familia ta multa bucurie, sa fii sanatos si sa ai parte numai de lucruri frumoase in viata.

Pupici si pentru fiecare cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Wish, felicitari pt inimioare. Cat despre anuntare la servici...tu stii mai bine cand trebuie anuntat, pe de o parte e bine sa anunti cat mai repede in scris ca esti mai protejata si in caz de disponibilizari ai postul asigurat dar de cealalta parte poate e bine sa mai astepti sa vezi cum evolueaza sarcina ...eu de ex am anuntat la 10 sapt. Daca nu vroiam cat mai repede reducerea programului cred ca anuntam cand incepea sa se vada burtica . Apropo de asta...vezi ca poti sa-ti micsorezi programul. Cat despre instiintare, da, este un model tip de la ITM...da o cautare pe google cu " model instiintare stare de graviditate" si ai acolo modele ( nu pun eu linkul ca nu cred ca ma lasa). Nu trebuie neaparat sa faci referire la articole din codul muncii, de ex nu eu scos pasajele alea, ca nu era cazul la mine...depinde de ce fel de sefi ai.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

buna dimineata dragelor ,
v-am pregatit cate o cafeluta ,eu nu beau pt.ca ma pregatesc de culcare,vreau sa va urez in aceasta zi deosebita un calduros LA MULTI ANI,sanatate multa ,copilasi sanatosi si multa,multa iubire si fericire




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Wish42eu personal am dus la HR adeverinta de la dr. de fam in care se spunea ca sunt luata in evidenta dansei ca si gravida, eu am dus ca pe la 6 sapt.ptr. ca institutia trecea prin reorganizare si nu vroiam sa am surprize neplacute. In conditii normale cred ca as fi dus pe la 10-12 sapt.
Poti sa optezi ptr. reducerea programului de lucru cu pastrarea sal.intreg in baza OU96/2003 art.13
"Art. 13. - Īn baza recomand#259;rii medicului de familie, salariata gravid#259; care nu poate īndeplini durata normal#259; de munc#259; din motive de s#259;n#259;tate, a sa sau a f#259;tului s#259;u, are dreptul la reducerea cu o p#259;trime a duratei normale de munc#259;, cu men#355;inerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglement#259;rilor legale privind sistemul public de pensii #351;i alte drepturi de asigur#259;ri sociale."
Femeile gravide mai beneficiaza de 16ore/luna ptr. analize cu recomandare de la dr.de fam.sau dr.specialist. (OU96/2003art.2, alin(f)
Doamnele mele o zi minunata!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

La ulti ani !

Sa fiti iubite fericite si respectate si visele sa va devina realitate noi azi avem morfofetala 2


amalia tsakoniati
22+
DOAMNE ITI MULTUMESC!

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

La multi ani!
Va doresc o zi perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

La multi ani mamici si viitoare mamici!!!

Va pup cu drag!

Miracol cand te duci pt procedura la Amalia sa stai numai pe burtica ei cu mainile si sa bei cafea dupa ea ca sigur se ia de data asta si vii cu gemenasi

Eu o astept cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns O_luptatoare spune:

Buna!
La multi ani tuturor!
Ma alatur si eu grupului.
Am 8 ani de lupta si mai pot!
3 HSG, laparoscopie pt. desfundarea trompelor, histeroscopie, infectie cu chlamydia, iar acum AMH <1.
Sunt in perioada de recuperare fizica si sufleteasca dupa esecul unui FIV cu outzele mele. Au fost 6 ovocite din care 1 s-a fertilizat, ET la 2 zile dupa punctie si o mare dezamagire.
La sfatul dr-lui, dar mai ales dupa ce am hotarat cu al meu, am zis ca nu e timp, bani si nici nu e cazul sa mai incerc o data cu ale mele.
As fi fericita sa ma vad cu burtica si-atat!
Am trimis deja cateva e-mailuri la diverse clinici, dar nu stiu incotro sa o apuc.
Va pup si Doamne ajuta!

Mergi la inceput