Jurnalele Pinguinilor

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralualexandrei

Michelle sigur migrenele sunt date de scaderea tensiunii,in special dimineata deoarece pe timpul somnului organismul merge cu motoarele la turatie minima,de aceea e mai greu sa reporneasca dimineata.



Ceva nu se "pupa"...de ce, atunci, majoritatea AVC se produc dimineata devreme? E un mister pentru mine...
Eu la boala sunt ursuz (nimic neobisnuit, nu?) dar vreau sa fiu uitat in coltul meu, sa zac in liniste, ca un caine
Da' nici asa nu e bine, ca Tora sta numai pe langa mine, fetele vin sa ma intrebe daca mi-e mai bine, deci liniste n-am!
Un lucru este, totusi, interesant: nu s-a inventat boala care sa-mi taie foamea si pofta de mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Iti dau io sa te lupti cu statul roman in taxe si erori de-ale lui si iti taie pofta de mancare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ziua buna doamnelor
e soare afara!!!! parca parca imi vine sa zic ca e bine pe ghetar

Ruf, ai vazut subiectu ala cu criolipoliza? vreau si eu . zi aci parerea de expert

doamnele din schimbul II-III - cum mai ii vremea la voi?

Kari, zapada aia de ne-o aratasei deunazi s-a dus, nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Neatza la mine,

Nimic nou pe frontul american ... astept weekendul.

Sambata ma bate gandul sa ma duc la ski ... stiu, e primavara, dar eu mai am 2 bilete si as vrea sa le consum. Poate o mai fi asa o dara de zapada ...poate ???

Duminica ma intalnesc iar cu fetele la un Asian Fusion ... una dintre noi are pasiuni din astea bucataresti si organizeaza o data pe an acest party in care pregateste ea tot felul de "asiatice" ... mai adaugam si noi celelalte tot niste "asiatice" gatite fie in bucatariile proprii, fie cumparate ...ghiciti ce voi face eu ?

Se mai apropie venirea alor mei si sunt cam in panica ... ei au greencard si au stat in Romania mai mult de 6 luni si se pare ca s-ar putea sa aiba probleme la vama. Trebuie sa justifice cumva de ce au stat asa de mult dar nu stiu engleza, ar trebui sa le scriu eu o scrisoare si nu stiu cum sa o formulez, nici nu pot sa le spun ca ... imi atrana o piatra in stomac chestia asta. In fine ...o sa vedem, sper sa nu piarda greencardul din cauza asta ...sper.

Rufus, mai da-mi si mie o data lista cu toate boabele tale si cantitatile ... ma gandesc sa ii rog e ai mei sa imi aduca, poate incerc si eu ..macar cateva zile sa ma dau si eu randunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

raportez si eu prezent...

buflea, foloseste-le cu incredere pe biletele alea. primavara mai are ceva pana sa vina de tot

vorbind de vreme, azi mergeam inspre munca si admiram 1 m de zapada pe toate partile (+ muntii afarenti de la curatat zapezi anterioare) si adia un vant caldut, soare puternic si pot sa jur ca am auzit si oarece ciripit de pasarele. era sa tot trec pe langa cladire sa nu mai intru :)

dar, mai e mult pana departe :D din categoria zicerilor intelepte gen it is what it is. wtf????

ieri am avut discutie cu dl sef. care imi da tot mai multe responsabilitati. e ok, ca-s firesti sa fie in finance decat in alte parti, insa i-am spus ca nu fac fata fara s. pai s nu mai vine? pai vine noaptea, fiindca tot nu are birou ziua. si eu nu apuc s-o implic in treburile noi.

pai ala nu e biroul lui s? pai nu. zice el: pai nu asta era intelegerea. I know zic eu. dar am crezut ca ai vb tu cu "duoamna" celalalta si ca asa ati agreat. nu, zice. ok, pai atunci da-mi alt loc. i-l arat. e un loc pe care duoamna il tine in stand by ca poate o avea nevoie din cand in cand. si pt care n-a mai avut buget sa-l amenajeze (nu ca pe primul ar fi avut, dar deh)

oh, you guys are killing me. no, you are overworking me. pleaca razand si in buni termeni.

2 hours later vine echipa de la mentenatnta. ca au auzit un zvon ca au de amenajat un nou birou. si ca e momentul potrivit sa-mi aleg si flooring nou pt biroul meu. through the grapewine umbla vorba ca mi-a picat niste extra buget in oala :))))

asa ca am scapat si cu loc nou, si imi si reamenajez biroul cu totul, ca eu aveam in plan doar mobila nu si flooringul. si pun si flooring nou si in biroul colegei mele accounting coordinator, ca tot o aud ca stranuta de la praf. mocheta e de vina, zic eu :)

toate acestea fara sa am nici cel mai mic schimb de replici scrise au vorbite cu duoamna.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea


Eu sunt "Doamna Buflea de la intrare" ...subliniez Doamna ca sa ma impun ... controlez, evaluez, analizez, masor si ii hotarasc fiecarui Pinguin locul pe ghetar, totul in functie de simtul umorului si de alti factori pe care nu-i dezvalui.

Nimeni nu primeste bilet pana nu raspunde la chestionar ...

Intrebarea 1 : Pingunica sau Randuina ? ... in functie de raspuns, te asez pe randul boabelor alaturi de Kari si Rufus, pe randul alintatelor alaturi de Aqai, Alinuk si alte slabe, in echipa Dnei Rina cu Laura si Mada, te pot trimite pe tavane langa Viviana cu conditia sa nu o deranjezi dar sa tragi cu ochiul si sa ne spui si noua ... sau la categoria grea, unde nu are nimeni loc de mine.

Intrebarea 2: Ce muza o sa te penetreze cand vine si la voi primavara, adica spre toamna ? In ce domeniu ..ca sa stim sa iti dam sfaturi, ca noi oricum le stim pe toate.

Intrebarea 3: Nordul salbatic din estul sau din vestul nordului salbatic ? ... ca sa evaluam zapada, e frantzuzeasca sau bloody englezeasca ...

Asta e numai prima pagina din evaluare ...hehehhe, se intra cu pedigree la noi pe ghetar.


Deci, pana aici ajunsei cu cititul, si-am zis ca e prea greu cu adeziunea , asa ca ma multumesc sa va citesc din urma, nu stiu de ce nu v-am descoperit eu pana acum ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Buflea, boabele sunt : grau (arpacas-varianta fara piele a boabei de grau), secara, orez integral, mei, hrisca. Dupa parerea mea, ar trebui sa gasesti si acolo. Eu cumpar cate putin, adica 1 kg grau, cate jumatate de secara si orez, cate o litra mei si hrisca. Asta imi ajunge destul, cred ca si trei cure. Ca mananci, dar nu poti sa te indopi
Rox, mie mi-e frica de crio asta. Pentru ca este o procedura fara prea multe verificari. Eu nu le-am lasat pe fete sa ia aparatura, dar nu stiu daca o sa ma asculte in final. Ma deranjeaza ca astia spun ca efectul este definitiv, ceea ce nu se poate, e o prostie. Nu stiu daca a fost studiat suficient si nici nu e o procedura banala, gen contractie musculara. Ma tem ca nu-ti pot spune prea multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
Deci, pana aici ajunsei cu cititul, si-am zis ca e prea greu cu adeziunea , asa ca ma multumesc sa va citesc din urma, nu stiu de ce nu v-am descoperit eu pana acum ?!


Mickyy, draga mea, tu esti cea mai reala persoana de pe DC ... cand ai deschis subiectul ala cu "viata pe langa tine", te-am pus pe lista mea, sa te nominalizez la anul la Ocarurile DC - pentru curaj, pentru sinceritate, pentru ca nu tii la imagine, pentru ca te dezvalui fix asa cum esti, pentru ca te-am vazut ingrijorata si fericita si revoltata cu politica aia si sugrumata de lipsa banilor, de lipsa timpului , sugrumata de 3 copii si de serviciu... esti foarte vie, cum sa spun ... nu te cenzurezi si mie imi plac oamenii astia, nu asa cum e Pocahontas a mea, de tot ce face e perfect si eu stau cu invidia in gat la fiecare poveste a ei …

Cu alte cuvinte, esti trei sferturi acceptata, daca treci de mine, cu restul e floare la ureche sa-I convingi ..pai eu am ajuns la intrare din doua motive:

1. Am o imagine impunatoare si acopar toata usa, deci e greu sa ma depasesti
2. Am reputatie buna, sunt vigilenta, nu-mi scapa nimic, lipsesc rar de pe ghetar, monitorizez tot, iau notite, fac dosare, pastrez informatii si incerc sa ma fac de neinlocuit

Totusi nu iti pot da drumul pana nu imi spui cate kg atarni … ca sa-ti fac portretul robot si sa te conduc pe randul care trebuie …

Deci Randunica sau Pinguina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Rufus, multumesc ... de unde se cumpara boabele astea in Romania ?
Sigur ca se gasesc si aici, dar imi pare mai usor sa imi vina direct acasa, in urma unei rugaminti pe email.

Kari, vroiam sa spun ca te monitorizez la infirmerie ... sunt sigura ca odata ce Dnul Kari e mai bine, toata casa se va lumina ... iti urez asa punctual ... Sanatate multa in urechi !!!

Aqai, zapada la voi acolo, la noi e soare si iarba ...
Si daca tot ai bani in plus la buget si oameni la zugravit, am si eu o bucatarie acasa pe care trebuie sa o schimb .... ohhhh, sa vedeti cu ce vaiete ma voi revarsa la vara pe ghetar, cand imi intra bucataria in renovare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

dear, nu ma omori... si eu tre' sa refac bucataria si am vazut una grozava in weekend din pacate tanti de la bucatarii era prea ocupata ca sa-mi spuna cate zeci de mii de $ costa. sau din fericire. fiindca inca mai sper ca mi-o pot permite, cata vreme nu stiu cat costa

in alta ordine de idei sunt la renovari anul asta. urasc gresia din bucataria mea, e atat de mohorata si uracioasa...pacat de ea ca nu are nici 2 ani vechime. dar deocamdata nu am bani sa o schimb cu alta gresie asa ca planuiesc sa pun vinyl de ala care imita lemnul. nici nu mai ingheta apicioarele pruncilor pe gresie, nici ale mele si pe cand oi avea mai multi bani o sa pun iar gresie adevarata.

alte avantaje: e ieftin si poti sa-l schimbi rapid, fie ca nu-ti mai place fie ca se deterioreaza. plus, nu mai sunt dungile ales dintre patratele de gresie care se innegresc si ar trebui frecate cu periuta daca am fi gospodine vrednice.

am vazut cateva apartamente care au dracie de aia pe jos si arata chiar dragut.

in plus am gasit chiar azi site-ul asta si ma bate gandul sa iau mobila de aici pentru camera de muzica. care e un fel de living room cu semineu built in si perete de caramida si in prezent e ocupata doar de un telescop si keybord + boxe. trebuie sa aleg doar alt model pt fabric

http://hauserstores.com/collections/sale/products/indoor-wicker-tradewinds-loveseat-with-cushion

are si fotolii si masuta asortata si otoman pe care o sa-l pun pe post de scaun de keyboard. si se potriveste si cu boxele care is de lemn cu invelis de ceva un fel de ratan pe acelasi model, doar ca alta culoare.



Mergi la inceput