Jurnalele Pinguinilor

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Dragilor,

Prezent, prezent, prezent ... sunt cu ochii pe voi .

Deci va iau rand, dupa care am doua povestiri din viata proprie ..

1. Viviana, iti doresc viata de Peste in continuare ... cunosc bine Pestii astia, cea mai buna prietena a mea din Romania, stiti voi, cea careia ii spun eu "sora", este Peste ... cele mai mari calitati ale Pestilor sunt "loialitatea si toleranta" - tzin cu dintii de orice relatie, poti sa ii scoti din apa si sa-i tii la suprafatza pana aproape se sufoca si tot nu se supara pe tine ... adica se supara dar le trece si nu ii pierzi niciodata ca prieteni. Ce poate fi mai confortabil decat sa stii ca poti sa spui orice, poti fi oricat de ticalos si mereu o sa ai un Peste langa tine ?

Deci iti doresc sa ramai exact asa cum esti - Peste, sanatoasa, inalta, slaba, tanara, cu umor, loiala (sper), toleranta (zice zodia) si mai putin c_c_cioasa ... iti mai doresc s-o vezi pe Nashparia acolo unde vrea ea si pe tine nu te-ar deranja ... si sa ajungi sa-l sforai pe Celcesforaie pana la adanci batraneti.

2. Lali, excelent, excelent, excelent cu stadionul ... eu nu am vazut meciul, puteati si voi sa spuneti in avans sa-i fi spus macar barbatului ...dar daca a fost cu 11 m imi dau seama ce voci s-au pierdut pe stadion ...ah ! si imi plac ochelarii tai fara rama

3. M-am impacat cu Laura pe privat si de bucurie ... i-am spus ca si pulovarul Biancai era cam de "parc" in comparatie cu costumul lui Rares care arata impecabil ... stiu, sunt irecuperabila ...acum trebuie sa imi cer iar scuze si sa-i cer prietenia ...

4. Rufus cu vocea cristalina - poate boabele alea te curata pe unde esti mai incarcat, ca sa spun asa - Kari la cap, pe tine te-au strans de ...voce desigur .

Aici crapul este considerat un peste murdar, ca cica traieste in mal (asa este ?) ...de aceea nu se prea gaseste si nici doreste. Nici mie nu imi place ca are multe oase, sau asa imi aduc aminte ...

5. Aqai ... Diana Krall ? Wow, imi place de moooor ...are asa o muzica de bar, nici nu ma mira ca se vindea vin in sala. Dar n-am inteles, fusera-ti in America sa o vedeti ?

Revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Acum de dimineata, una calda, alta rece ... in ordine cronologica :

1. Am terminat de “citit” Wife 22, cartea aia pe care v-o recomandam ca fiind amuzanta, si in asteptarea lui Life of Pi, am luat de la biblioteca “Reflected in You”, urmarea volumului “Bare to you”, un fel de "50 Shades" dar tehnic mult mai bine scrisa … deci, ca sa lamuresc pe toata lumea, literatura erotica … audio … adica citita cu intonatie …

Boon, plec dimineata de acasa, dau drumul la boxe si ma duc la benzina, ajung la rand, ascultand desigur orgasmele Evei cu Gideon, si fara sa-mi dau seama, deschid geamul sa ii dau aluia credit cardul … cum apas pe buton, ies pe geamul meu urmatoarele cuvinte, spuse tare si gafaind :

“ I am so full of you .. yeah, yeah … deep, deep” … intelegeti voi, erau aia pe tavanele masinii mele …

Arunc si eu pe geam cererea de benzina: “Hi, regular, full … I mean fill it up please” …

La care domnul de la pompa ma intreaba zambind: “full and deep, as deep as it’s possible ?” …

Eu rosind (si oprind difuzoarele): definetely, but don’t force it … deep in my car, tank full please

Domnul: I’ll do my best, it’s hard sometimes ‘cose everybody wants full

Eu: Yeah, I understand, but is early in the morning, you should have full power to “full” everybody up ..

N-am mai pornit cartea aia pana nu am plecat de acolo … mi-a dat bonul cu urarea “have a “full” day” … ma gandesc acum daca sa mai pun benzina de la pompa aia vreodata …desi nu imi vine sa schimb pentru ca e Costco si astia vind cea mai ieftina benzina in America, in plus este si in drumul meu spre servicu.

2. Ajung in birou si pe la 9:30 A.M. ma suna administratora de la scoala copiilor sa ma intrebe de ce Flavia nu e la scoala … dragilor, radeam eu de barbata-meu ca lesina la orice eveniment despre copii … ei bine, mi s-au muiat picioarele. Ii spun ca trebuie sa fie la scoala amandoi … si aia ma pune in hold ca sa verifice in clasa daca e sau nu … Nu stiu cat am stat in hold, poate 1 min, mi s-a parut o vesnicie … am transpirat, au inceput sa-mi tremure mainile, mintea imi alerga, ma gandeam sa-l sun pe barbata-meu pe celalat telefon sa-l intreb unde a lasat copiii de dimineata ca unul nu a ajuns la scoala, deja ma vedeam dand declaratii la Politie si sunand toate spitalele … nu stiu cum sa povesesc mai autentic ce tare m-am panicat.

A venit duduia la tel si mi-a spus ca de fapt, este in clasa dar ca aparuse pe lista ei printata din computer, ca fiind absenta … aproape plangeam cand i-am spus ce tare a putut sa ma sperie … si-a cerut scuze femeia, a zis ca pe viitor, inainte de a suna parintii o sa verifica inca o data lista …eu nici n-am mai avut putere sa ma ratzioesc la ea, oricum si-a cerut scuze de 100 de ori.

Huh ! Cred ca totusi am exagerat, dar va spun, este o panica incontrolabila …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Vivi la multi ani sanatosi frumosi si norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

Si i guess you are having a full day :)))) - unde e individul ala mic care se rostogoleste pe jos de ras.....

nu uita sa-l anunti pe dl buflea ca sa nu fie prea surprins daca mergeti impreuna la benzinarie

cu copilul spaima, te cred!

http://www.youtube.com/watch?v=7fdFGEg-9R8


PS: cum faceti voi sa apara linkurile alea din youtube de clickai direct pe ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai

nu uita sa-l anunti pe dl buflea ca sa nu fie prea surprins daca mergeti impreuna la benzinarie




Exact

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna pe ghetar

Viviana, la multi ani. tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.

nu va iert, pe niciunul care ati mancat peste in ultimile zile sau ati amintit de el. pe Laura mai ales. pastrav proaspat... si eu pup doar congelat. in fine, ma mai gandesc cu iertarea asta....

altfel, am fost la consiliere. este o procedura ptr adolescenti si tineri pana la 21 de ani. daca sunt chemati in fata judecatorului, au parte de o consiliere inainte. ca sa nu faca in pantaloni cand intra in sala de judecata. cel mai teama mi-a fost ca vom fi trasi la raspundere ptr ca au ramas copii singuri acasa. bine, au ramas in primele zile cu bunica, dar de luni si pana vineri cand nea-m intors au fost singuri.
legea nu spune de cand pot ramane singuri, de inteles ca nu la 11 ani ii lasi singuri acasa. dar legea spune ca parintele isi cunoaste copilul si stie cat poate sta singur, cateva ore, o zi, doua sau mai multe.
in fine, toata discutia s-a invartit in jurul evenimentului. ia intrebat inca o data cum a fost, la ce s-au gandit atunci, de ce au ales metoda asta riscanta... apoi ne-a intrebat pe noi cum am reactionat cand am aflat. la urma ia intrebat pe copii de scoala, ce vor sa aleaga ca meserie, ce pasiuni au...
per total discutia a fost buna. doamna psiholog va asista la proces. cel mai rau feciorasul nostru poate primi sa faca ore sociale. adica munca in folosul comunitatii.
a reactionat exact cum am asteptat, responsabil, a recunoscut ca a gresit si ca nu s-a gandit bine cum sa actioneze. a recunoscut ca a invatat o lectie dura si a simtit-o din plin pe pielea lui.
sper sa-i fie invatatura de minte.


buflea, ce spaima. bine ca s-a terminat cu bine.

carmaw, nu fi mai catolica ca papa. ai drepturi, cereti-le. de ce sa renunti la ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aqai spune:

kari, e bine ca trecut si etapa asta si ca ai gasit ca in ansamblu discutia a fost buna. sper eu si de folos.

si sa te fac sa te simti mai bine: io, care din toti pestii mananc numai patrav si somon, aici pana si pastravul e tot somon! adica e doar rainbow trout si zau ca nu m-am prins de diferenta intre el si somon.

pastrav n-am vazut de 2 ani si inca vreo 2 vor fi tot la fel. congelat au ba.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ah, si cireasa de pe tort. azi barbatul a avut liber. si l-am rugat eu frumos aseara sa cumpere peste astazi. domnia sa, s-a imbolnavit subit, cica il dor toate si putin gatul si are frisoane. mai, fix astazi cand esti liber??? ce peste? pofta-n cui, atatea mofturi pe mine.
abia sa ridicat din pat sa mergem la Jugendamt. numa ca acolo era fit, parca nu avea nimik. pe drum la intoarcere, ne-a povestit scorul de la meciul cu Steaua. aha... de unde stiu tu de meciul cu steaua??
acum sade in pat infofolit, se uita la desene animate, un film, caloriferul e dat la maxim si miroase rau a incins in camera. si cere una alta sa-i aducem la pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Starlet spune:

Viviana La multi ani! Sa ai parte de tot binele din lume!
Hmmm... da este normal ca pestele sa fie mancarea favorita a pinguinilor, dar zau asa ca ieri parca ne-am vorbit. La noi in fiecare joi este zi de peste. Ieri ne-am somonit. Crap sa stiti ca nici aici nu se gaseste. Adica baltile sunt pline de ei .Daca mergi la pescuit sigur pui rapid de-o saramura, dar nu se vand in magazine si zau daca inteleg de ce? Este atat de bun!

Doamna Buflea sa sti ca te inteleg perfect cu sperietura. Am patit-o si eu, dar la mine nu a fost o gafa ci pur si simplu mandra mea nu a auzit ceasul cand a sunat si a pierdut autobuzul. L-a sunat rapid pe tasu dar pe mine nu au mai apucat sa ma sune ca am primit telefon de la scoala. Nasoale senzatii!
De luni avand o saptamana de vacanta(Relache scolar) profitam si plecam in calduroasa Cuba. Plecam de la -10 C si ajungem in 3-4 ore la +30 C. Cred ca ne luam costumele de baie pe sub geci.
Pupici si sanatate multa la toti pinguinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

daca pastravul e trout-ul de aici ...mie nu-mi place ca are oase multe.
am incercat inca o data in urma cu un an si am inchilozat pe scaun curatzindu-l de oase...ce sa mai vb, sa-i dau lui william ar fi fost misiune imposibila.

Mergi la inceput