Buburuze de mart-apr 2013 (17)!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Fetelor am intrat iar repede repede sa va zic ca patutul care era la oferta cand am cumparat eu a aparut acum iar si merita sa aruncati un ochi sa vedeti daca va place:

http://patutbebe.ro/shop/promotii/patut-cu-un-sertar-si-leganare-clasic/


Eu am mai platit o diferenta de 50 ron pentru ca salteaua sandwich sa fie inlocuita de saltea de cocos si am luat si masuta de infasat montabila pe patut cu 80 ron asa http://patutbebe.ro/shop/promotii/patut-cu-un-sertar-si-leganare-clasic/ - are niste picioruse care o mentin fix pe marginile patutului sa nu se deplaseze si cand nu va foloseste o ridicati pur si simplu si o puneti langa.




30+ Anna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.4, Elevit, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona_s spune:

Felicitas si eu sunt deacord cu tine!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:


Citat:
citat din mesajul lui elenaionascu

Casandra, cum sterilizezi camera?
Poti sa comanzi pe net de la farmaciatei.ro si daca e asa de scump si vrei ceva anume care aici e mai ieftin, poti sa-mi zici, ca ma ofer sa-ti iau eu si sa-ti trimit

Happy31+ cu o buburuza
AMR: 9sa

merci elena . sterilizez in sensul ca vreau sa folosesc un aparat de la Zepter din ala de curat cu aburi, covorul va fi spalat si parchetul vreau sa-l sterg cu apa cu otet, spal perdelele. cam atat fiindca anul trecut in toamna am reusit sa facem curatenie generala in dormitorul in care va sta bebe si e varuit proaspat. suna pompos dezinfectat dar cam in asta consta ca mai mult nu cred ca e omeneste posibil si nici nu vreau sa cresc baiatul sub balonul de sticla ca mai mult rau ii fac. Nu sunt genul de mama care fierbe hainele pana la un an sau ii calca body-urile sau ii face baie copilului in ceai de musetel pana la 6 luni. La fata i-am facut ceai de musetel vreo luna si hainutele i le-am spalat cu un detergent pentru piele sensibila si le clateam de doua ori. cam atat fiindca din cate am inteles excesul de igienizare transforma copilul intr-un bebe sensibil ce va fi vesnic bolnavior pana isi creaza imunitate.

36 + Radu Tudor - AMR 4 SAPT
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

merci emilia
eu din pacate am avut o experienta neplacuta cu anestezia dar nu cu epi ci cu rahi - pur si simplu nu si-a facut efectul decat pe jumatate- asta cand m-am operat de apendicita acum 4 ani. a fost nasol in sensul ca partea dreapta pe care ma opera dr era amortita dar stanga nu si acolo simteam durerea de parca imi smulgea careva organele.
La epi cel mai mult conteaza momentul cand e facuta, dr care o face si reactia organismului. Citeam la nasteri la Arcadia despre o multime de fete care au facut anestezia asta si a fost apa chioara - culmea a fost ca le-au luat banii pe ea chiar daca nu si-a facut efectul.
eu tin minte ca in timpul travaliului cam tot pe la dilatatie 5-6 mi-a facut moasa un Mialgin- fetelor atunci am inteles de ce se drogheaza unii!! eram ca pe un nor nu ma mai durea nimic- singurul lucru nasol a fost ca a trecut destul de repede efectul euforic si cand m-au luat din nou durerile am zis ca mor. bine ca nu mi-a incetinit dilatarea ca asta imi mai lipsea!.
am vazut ca prin SUA si in vest se practica la greu epi si cam 20% din cazuri rezulta in expulzie cu forceps sau cu vacuum ( ceva ce la noi nu prea am auzit)dar nu era chiar horror. eu de exemplu desi am nascut normal fiindca fata era cu fata in sus si apasa cu osul cefei pe coccisul meu nu am avut celebra senzatie de impins- eu impingeam pe contractie dar nu simteam nevoia sa imping doar faceam ce-mi zicea moasa.
of cand ma gandesc... ma trec toate...sper doar sa treaca repede si sa fim amandoi ok.

36 + Radu Tudor - AMR 4 SAPT
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_tm spune:

Buna fetele!
Sunt de acord cu voi in ceea ce priveste nasterea, depinde mult de organismul fiecareia, depinde si de sarcina... fiecare trebuie sa ia decizia dupa cum i se pare mai bine. Si pe mine ma tenteaza sa renunt la epidurala, dar vorbesc cu doctorul data viitoare. Nu sunt rea de durere, insa ma ingrozeste ideea de cezariana (am o operatie minora la activ, cu recuperare destul de dificila). Eu sper ca la mine sa nu fie cazul de cezariana, dar sigur, daca zice dr, renunt la orice idee de-a mea si merg pe mana lui.

Eu am auzit si de nasteri usoare fara epidurala (prietena mea a nascut in 2 ore - prima sarcina) si de cezariene cu recuperare rapida, dar si de sechele dupa ambele variante. Depinde de fiecare, si fizic dar cred ca si moral.

Ca fapt divers, cele care isi doresc cezariana (zic doresc, nu cele care trebuie sa faca) au noroc, pentru ca la noi au de ales, in multe tari din UE cezariana e ultima varianta si doar in cazuri medicale extreme cand se pune in pericol viata mamei sau a copilului, altfel te lasa in travaliu si 18-24 de ore.

29+ Bebe Tereza

Love is all around...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

asta fiindca in mod normal un travaliu la o primipara este cuprins intre 4-12 ore si se poate ajunge si la 16-18 ore. fiindca la noi se vrea a se naste ca pe banda se grabeste nasterea si se ajunge la 4-6 ore cu consecintele de rigoare.

36 + Radu Tudor - AMR 4 SAPT
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Mie mi-a coborat tare burtica, o tin aproape pe picioare si bebe nu mai are stare, sper sa prindem 37. La baie merg de 4-5 ori pe noapte. In plus ma trezesc amortita si tb sa-mi schimb pozitia. Am primit pompa de muls, am sterilizat-o si o sa o pun in bagajul de spital. Miercuri ma duc la Dr. De-abia astept. Ma tot doare intre picioare si mi-e teama ca s-a mai modificat dimensiunea colului.

36+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/JpZKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

Buna dimineata burtici dragi,
Desi nu am mai intrat de ceva vreme va citesc zilnic. Am vazut ca nu sunt singura care are contractii false din pacate. La mine au inceput prin luna a cincea si daca la inceput aveam 2-3 pe zi acum am ajuns la 15-20. Nu m-ar deranja daca nu ar fi asa de dureroase si mai nou sunt insotite si de palpitatii. Cu toate acestea doctorita imi spune ca nu-i nimic alarmant deocamdata si m-a trimis sa fac si reeducatie perineala(am ramas cu sechele de la prima nastere,ruptura de perineu si scap urina....apropo daca vreuna dintre voi este supravegheata de Dr. Dragomir de la Bucur sfatul meu este s-o ocoliti,eu am avut un travaliu de peste 20 de ore si o nastere de cosmar datorita doamnei).
Intre timp fetita noastra a mai crescut,38 cm si 1400gr desi mie nici nu mi se vede burtica,am inceput sa scot burta in fata doar-doar m-o vede si pe mine cineva :-) .
Felicitari pentru bebelusii jucausi si nasteri cat mai usoare celor care deja sunt foarte aproape de ziua j.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliajurdi spune:

Apropo.....
Stiti cumva un remediu pentru contipatie? Ma lupt cu aceasta de 5luni si nu ma ajuta decat sonda la care apelez la 7 zile. :((((((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata fetele!
Julie daca ii chiar asa de rau, o lingurita de ulei de ricin si apoi astepti cu hartia igienica langa tine si nu te pornesti in oras.
Un lucru e clar daca lucrurile merg cel putin ca data trecuta nu cred ca apelez la epi, la o prietena de a mea a avut nasterea aproape in totalitate fara epi numai ca la sfarsit a avut o ruptura mica in uter pe locul unei vechi cazaturi si a trebuit sa-i dea epi ca sa poata sa scoata copilul intai si apoi s-au ocupat de problema. Sunt cazuri si cazuri.


Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
33 saptamani+ AMR 7 s

Mergi la inceput