LMA Fluturasi minunati !!! 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Eu am uit dupa masini....micuta, drafuta si sa consume putin , asigurarea mai mica, impozit, etc
Ce am gasit pana acum ar fi: opel corsa, mercedes clasa A, seat,skoda fabia, ford fiesta, suzuki swift alte ideei???? Nu imi plac vw polo, lupo chiar daca sunt firma buna. Imi plac cele frantuzesti peugeot, citroen dar nu sunt de viata lunga :) si sunt scumpe de intretinut.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, cic clasa a nu-si merita banii, kia aia mica cica iar ar fi buna,mie imi place culoarea aia rosu-rubiniu de la citroen...sunt eu cu albastru( si mai nou cu verde)dar masina imi place rosie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

:-)))))))) vedere soro :-)))))))) si zau ca nu imi era foame ca tocmai ce mancasem....deci agitatia din jur era de vina :))




mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !!



ahh vedere!!! pai daca nu mi-ai dat adresa, eu ce sa iti fac? serios, daca imi ziceai cand am mai vorbit noi pe aici de schimb de adresa....o aveam in agenda acum si iti trimeteam una de la Mos Craciun de`acolo ... iti trimit din vacanta de vara, tocmai ce am cumparat bilete de avion si rezervat hotelul am gasit oferta la bilete, am cautat si ieri si azi si m-am hotarat si la hotel, Nick azi a intrebat la munca daca poate sa isi ia concediul atunci si uraaa si la gara ! sa vina varaaaaaaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

opel corsa...vwpolo chiar daca nu iti place e super la consum...fiesta..dar asta nou are garda joasa rau de tot...daca nu ai asfalt in zona e naspa....si ce mi-a placut mult in toamna asta, ca tot treceam cu carutul pe langa el..e un renault micut..e nou aparut cred ca clio...daca o ei din germania nu o scoti mai subtuire la pret?

seatul e facut tot de vw...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Hei!! Nu de la mine a pornit!!! Ally a spus prima ca o prefera pe andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

eu una n-am de gand sa renunt la dc!
si cum e " If someone has something to say, say it now or forever hold the peace"
Eu zic ca yasmy nu a vrut sa se ajunga la discutii de separare, suparare...

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)



right like that sister!!


eu am avut "balls" cum ar zice englezu` sa fac un pas in fata si sa zic aia si ailalta, deci ....tre` sa pun de bulion amu` dar de pe forum eu nu plec, cum adica, am trecut prin atatea, am nascut in direct, ne-am pus oalele in cap 2 ani juma, aproape 3 si acum sa plecam care incotro? no way, Jose!

daca voi nu ma vreti, eu va vreau?!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Strumf Glumeam!! Dar intentia conteaza nici nu cred ca vine postasul pe strada mea :-)) hai zi, repede!! Repede!!! Pe ce insula exotica mergeti???

Deea, nu cred ca iesim mai ieftin....o sa ne uitam. Daca este are cine sa imi rezerve pana ajung. Da, stiu polo este varianta cea mai buna dar nu imi place deloc. Noua nu o cumpar.....da stiu ca seat sunt tot de vw facute.
Delia la kia nu ma gandisem, de cine sunt facute??

Nh vedeti ca am schimbat subiectul???!!!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

nu ma pricep la masini, dar noi avem Opel, aici ii spune Vauxhall, e Astra si e uper, dar daca vrei micuta de oras si sa te strecori rapid cred ca o Corsa ar fi minunat!

la masini micute eu visez sa castig la loto si sa imi cumpar un Fiat 500 de ala micut ultimul model, e superb! am vreo 2 pe strada si de cate ori trec si-s parcate, ma indragostesc si mai tare

nepoata mea a primit cadou de 18 ani de la socri un Pegeout 106, sper ca nu am gresit modelul, oricum micut, super simpatica masinuta, cica e ok, nu stiu cum si cat consuma, dar ei ii place si s-a obisnuit rapid cu ea...

Ford Ka e simpatic iar, dar mai multe detalii nu stiu, doar ce il vad mereu vis a vis de casa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph, Lapusneanule!
Yasmy, nu stiu de cine dar stiu ca aveam niste cunostinte care aveau kia ceed parca...era cat un golf, costa jumate si cicxa era facuta de nemti...
deea, nu renunta la cafea, ramai la una dimi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna seara!
Mai mie nu imi place subiectul asta, e normal sa ai mai drag si mai aproape persoanele cu care te-ai si vazut personal, eu nu m-am vazut cu nimeni de aici si totusi imi sunteti tare dragi si as vrea sa ramanem prietene.pe toate si multumesc ca existati.

FELICITAS la multi ani
La multi ani fluturasi dragi ALEXANDRU DE ALINA N, DAVID ALEXANDRU DE GIMIHAELA!!!!



Mergi la inceput